Bättre sent än aldrig..:-)


Man kanske ska ge detta en chans till, har faktiskt haft lite abstinens på sistone.. Har inte haft internet sen vi flyttade till huset så det har varit lite bökigt att blogga. Jimmy har iofs "lånat" internet av farsgubben men man har inte vetat från gång till gång om det fungerar..

Hursomhelst så trivs vi hur bra som helst i nya hemmet. Började med att vi var sjuk hela familjen, i typ 4 veckor. Har haft omkring 24 grader i lägenheten och när vi kom hit låg det på 20-21 så det blev väl en smärre chock för oss så vi blev förkyld allihopa.. Nu har man börjat vänja sig med det är inte så kul när man kliver upp på morgonen och man sitter och huttrar i köket. 

Oliver har varit sjuk mest hela tiden, denna förbaskade hosta som inte ger med sig. Har varit frisk nu över en vecka så iförrgår var det såklart dags igen. Hosta och feber, tur det är några dagar kvar till jul så han hinner bli frisk. 

Axel han har oxå haft hosta och snorat.. Han har fått 5 tänder så det kan var det som gjort honom snorig oxå. Han blir så himla stor, kryper och klättrar på allt som kommer i hans väg.:-) Ibland önskar man att han var liten igen och satt i babysittern och tittade och var nöjd. Man blir ju alldeles nervös när han ställer sig mot bord, stolar och framför allt gåstolen som dessutom åker iväg när han reser sig..  

Kommer lite bilder senare..:-)

Kommentarer
Postat av: Mamma till 2

Hoho! Kul att ni lever, även om ni är sjuka!

Spännande att få se lite bilder på huset sen, även om jag tror prinsarna är sötare!

Kram

2008-12-19 @ 17:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0