God morgon!!

Vet inte vad som hänt med lilleman den senaste veckan... Han har ju sovit så bra till 07.30-8.00 och det har ju varit hur skönt som helst, men nu har han väl kommit på att han har så mycket att pyssla med om dagarna så han måste kliva upp 06.30... Ska väl i och för sig inte klaga men det bästa som finns är ju att sova, att dom inte kan förstå det dom små..:-)
Det är väl en himla tur att det finns TV och Bamse, då är han hur nöjd som helst.. Och mamsen oxå för den delen för då kan jag lägga mig och slöa lite i sängen medans jag lyssna på Herr Runes röst..

Fredag.... Veckorna går så fort, snart får vi ju en bebis... Det är ju som det är att bara vara hemma, det är liksom ingen skillnad på helg och vardag, det är lite tråkigt... Allt går i ett.. Idag ska vi som sagt bygga koja och så måste vi väl gå ut en sväng, det är för synd att det inte finns någon rolig lekplats här på Granberg.. Det är ju för tur att junior brukar vara nöjd iallafall.. Kanske tar en tripp till farmor och farfar det är ju alltid uppskattat..

Kommentarer
Postat av: Titti

Tänkte säga att det är bara att vänja sig med tidigar mornar, men ni får kanske en bebis som sover både till 9 och 10! Håller tummarna för det!
Kram

2008-02-15 @ 09:08:18
URL: http://dagarimittliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0