Soligt och fint..

Vi fick hämta Oliver vid 11.30 för då bara grinade han efter mamma och var inte alls nå pigg.. Han hade ätit jättemycket och det bådar ju gott.. Nu kanske han kommer på hur gott det är med mat!!
Just nu är Jimmy och Oliver iväg och köper en vattenpistol, det har han tjatat om hur länge som helst..

Man har ju sina tricks som man säkert kommer att ångra senare i livet.. I fredags så "mutade" farfar med några kronor att stoppa i grisen om han tog medicinen och idag blev det en vattenpistol om han drack upp nyopnsoppan.. En vacker dag kommer han att fatta gerjen och då kräver han större och dyrare saker om han är smart och det är han ju redan så då får vi nog bita oss i tungan för allt vi säger..:-)

Så länge han får i sig vätska så är jag nöjd.. Troligen kommer han att villa ha pistolen inne och leka med och jag skulle tro att den inte är lika kul utan vatten så vet inte riktigt hur vi ska bära oss åt då..:-)

Axel då, han börjar oxå bli lite snorig tyvärr.. Men kan man bli annat när alla andra är det, det är ju lite svårt att hålla sig borta ifrån honom.. Och så ofta som han äter så är han ju upp i en hela tiden. Han har nog en väldigt lite magsäck för han äter bara hälften av det han ska äte per gång, men istället äter han väldigt ofta.. Nappen är inte vidare populär så man tycker inte han gör så mycket mer än att äter och sover.. Han är vaken längre stunder nu i allafall utan att vara ledsen och det är så mysigt.. I morse låg han nakenfis i soffan och mådde som en prins. Skulle knäppa kort men det var så klart slut på batteri, förstår inte att det ska hända varje gång..

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0