Torsdag...

Oliver är lite piggare, han har inte hostat så mycket inatt tack och lov.. Men i morse när han klev upp så var han jättevarm så det blev lite "minns". Han är så himla duktig att ta medicin, koppen ska han hålla i själv och sen bara dricker han upp det, det är percis som om han findricker för han tar små små klunkar och avslutar med att säga "meeer" Till och med Mollipecten (stavning??) som smakar så himla illa tar han utan problem.. Sprutan med medicin är roligast att ta och ingen blir gladare än mamma..

Idag är det utvecklingssamtal som gäller, farmor kommer hit och håller Oliver sällskap och det blir en höjdare som vanligt.. Är lite nervös ändå, det r ju trots allt första vi har, men det kommer nog en del i framtiden skulle jag tro..

Igår var det Highlife här hemma, Oliver somnade i soffan vid 18.30 så vi tänkte eftersom man själv sover väldigt mycke när man är sjuk så somnar ju han i sängen och sen sover hela natten... HA, trodde vi ja, han vaknade igen kl 19.45 och sen var han vaken till 22.15.. Ingen bra ide att lägga honom tidigt..:-) Sen har vi ju den andra gullplutten som brukar ha sina perioder på kvällarna och han var vaken från 16.30 till 21 och det var inte alls så väldigt bra för han blev så övertrött som man kan bli och grinade i över två timmar..:-) Det är så underbart!!! Tack och lov att man inte har ett kolikbarn.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0