Lördag..


God morgon!!!

Hoppas på en bra dag idag..:-) Jimmy sover än, kom hem vid 4.15 i morse så han får sova en stund till annars är det väl han som blir styrig idag.. Det är cup uppe i Ljusdal och Bollnäs spelade nattmatch..

Igårkväll var vi på badhuset, Axel badade för första gången.. Var lite skeptisk i början men sen gick det hur bra som helst och han verkade verkligen gilla det.. Oliver lekte med mormor och ville inte kliva upp när det var dags. Var väldigt sugen på att köpa varma chips för att locka upp Oliver men som tur var så hade mormor med sin mandariner och det var mycket bättre. "Får man ta en till???" frågade Oliver när han redan ätit 2.. Bra att han gillar dom bättre än varma chips..:-)

Tänkte att barnen skulle sova länge i morse, blev lite senare än vanligt igår.. Men icke, 6.30 kom Oliver och skulle ha frukost. Är väl inte på värsta viset men det skulle varit härligt att sova liiite längre..

Nu är det mindre än 1 veckan tills vi får nycklarna.. Tjoho, kan inte fatta det än..
 
Idag blir det lekparken så att Oliver ska vara lugn och nöjd som möjligt hela dagen.. Känner att jag inte pallar med gnäll och stök idag. Mormor kommer ner och håller oss sällskap..

Kommentarer
Postat av: Titti

Och inatt ställer vi om klockan så det blir väl till att kliva upp 05 imorgon och resten av vinternt.... Jippi! Tänk skrattgropar så går det bättre! ;o)

2008-10-25 @ 10:08:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0