Söndagkväll..


Det var ett tag sen som Oliver var förkyld, typ 4 veckor sen och det är väldigt lång tid för att vara honom.. Men nu tror jag det är på gång, hostar och snorar mest hela tiden. Får se hur natten blir, om han kan vara på dagis eller inte..

Har varit upp till morfar idag. Jimmy skulle fixa med datorn och vi skulle leka och äta lunch. Blev bara leka för det var strömavbrott under hela tiden vi var där så det blev varken datorfix eller lunch.. Trevligt ändå..:-) Oliver var ute och lekte, ut en tur med gräsklipparn såklart.. Men självklart är det en traktor och inte en gräsklippare..

Har varit full fart hela em, antagligen därför det blev extra jobbigt med hostan.. Hostmedicin ville han såklart inte ha, blev helt galen. Brukar gå hur bra som helst men nu såg han att jag hällde från den stora flaskan och i den är det Mollipect . Hör inte till favoriterna, annan "minns" går bra. Har köpt sån här Sana-Sol, gul, flytande vitaminbomb med smak av apelsin som han älskar. Va taskig och blandade i hostmedicin i den och det gick som smort..:-)

Här håller han på att lära Axel hur man bygger lego, han tycket dock det var roligast att riva..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0