Fortfarande fredag..:-)


Är så dålig på att komma på rubriker så jag kör med enklaste, skriva veckodag..:-)

Nu har vi fått mat i magen och grabbarna sover. Känns bra när jag får till det att båda sover samtidigt, skönt att dona lite själv..:-)
Köttbullar, potatis och sås blev det idag. Är så fruktansvärt less på pasta så det var faktiskt jättegott med potatis. Har inte varit så förtjust i det förr men man har väl mognat lite kanske..:-) Axel satt med oss vi bordet och åt potatis mosat med smör och fisk. Han har fortfarande lite svårt att förstå vad han ska göra med maten som kommer in i munnen, men det kommer väl. "Gapa lilla vän" satt Oliver hela tiden och när han väl gapade riktigt så skrek Oliver "Dutigt Axel" och klappade händerna..

Det blev dammsugning ändå, Axel tycker att det är ganske kul att titta på när man städar.. Man får givetvis dra med sig honom i gåstolen så han ser vad som händer. Tar lite längre tid men vad gör man inte för att han ska vara nöjd..

Snart kommer Malin på besök och det är ju alltid trevligt..:-)

Kommentarer
Postat av: Frida

Det är så roligt att läsa om allt gulligt som Oliver säger :) Gick det förresten att beställa tapeter från sörängsmarknaden eller kunde man bara köpa det de hade hemma?

2008-09-19 @ 21:25:38
URL: http://fofroridoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0