Söndag..

Oliver börjar kanske förstå grejen med att ha sovmorgon..:-) eller är det bara tillfälligt, lutar tyvärr åt det men hursomhelst så sov han till 8 idag. Man känner genast att dagen kan blir hur bra som helst.

Gårdagen spenderade jag och barnen hos mormor, busade och lekte i nästan två timmar på lekparken. Det krävs inte så mycket för att Oliver ska vara nöjd, ett borg med en rutchkana och en sandlåda.
Han stod och laddade ett tag sen sa han "Lika afforn gör" och så låtsades han ta av sig tröja och sätta på sig en ny och så tog han sats och hoppade i sandlådan.. Han hoppade längdhopp, han har tittat på OS och tagit efter det mesta..:-)

Sen bar det av hem till morfar och Marianne där vi åt middag och Oliver tog sina vanliga runda på gräsklipparen. När han kom in frågade M om han åkt gräsklippare och då sa han bestämt "Nää åkt traktor" och självklart är det en traktor.:-)

På kvällen så kom E och hälsade på och det var hur trevligt som helst, det blir så sällan nu för tiden. Blev ganska sent i säng så det tur att Oliver förstod att vi ville sova imorse.

Nu har det plockats lite och väntar nu på att mormor ska komma ner, ska nog gå ut en sväng och kanske gå till lekparken.. Ska ladda kameran oxå, är fruktansvärt dålig på att knäppa kort..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0