Det finns hopp för en vit jul...:-)


Tänk att det bara är 4 dagar kvar till julafton... Jag och Oliver ville klä granen idag men kära pappan tyckte vi skulle vänta några dagar.. Kompromissar lite och klär den i morgon istället..

Idag har vi varit ute och satt upp lite belysning runt huset, bättre sent än aldrig... Oliver har rullat i snön ner för en backe och Axel har suttit i vagnen och haft det mysigt och skrattat åt Oliver när han tokat sig.. Jättestora snöflingar kom det ner på oss så vi var alldeles blöta när vi kom in.. Hoppas bara snön får ligga kvar och att dom spolar is borta på skolan, för Oliver ska få skridskor och skidor i julklapp..

Perfekt om så skulle vara fallet för då har han något att se fram emot på julafton innan allt drar igång på em.. Det blir en lång väntan annars.

Kan lova att jag kommer att skratta så jag dör när han ska ge sig ut på isen..:-) Jimmy ska hålla i honom hela tiden men det kommer nog att se ganske roligt ut ändå. Kameran är ett måste.

Grabbarna..


Blev inte så mycket mer för stunden..:-) Bilderna från huset ligger på kameran och den har Jimmy gömt någonstans...:-)

Oliver tycker det är jättekul när Axel leker med honom.. Han är inte direkt försiktig..




Bättre sent än aldrig..:-)


Man kanske ska ge detta en chans till, har faktiskt haft lite abstinens på sistone.. Har inte haft internet sen vi flyttade till huset så det har varit lite bökigt att blogga. Jimmy har iofs "lånat" internet av farsgubben men man har inte vetat från gång till gång om det fungerar..

Hursomhelst så trivs vi hur bra som helst i nya hemmet. Började med att vi var sjuk hela familjen, i typ 4 veckor. Har haft omkring 24 grader i lägenheten och när vi kom hit låg det på 20-21 så det blev väl en smärre chock för oss så vi blev förkyld allihopa.. Nu har man börjat vänja sig med det är inte så kul när man kliver upp på morgonen och man sitter och huttrar i köket. 

Oliver har varit sjuk mest hela tiden, denna förbaskade hosta som inte ger med sig. Har varit frisk nu över en vecka så iförrgår var det såklart dags igen. Hosta och feber, tur det är några dagar kvar till jul så han hinner bli frisk. 

Axel han har oxå haft hosta och snorat.. Han har fått 5 tänder så det kan var det som gjort honom snorig oxå. Han blir så himla stor, kryper och klättrar på allt som kommer i hans väg.:-) Ibland önskar man att han var liten igen och satt i babysittern och tittade och var nöjd. Man blir ju alldeles nervös när han ställer sig mot bord, stolar och framför allt gåstolen som dessutom åker iväg när han reser sig..  

Kommer lite bilder senare..:-)

RSS 2.0