Bebis om 15 timmar..

Nu är väskan packad.. Har säkert glömt hälften..:-)

Har väl inte tillgång till någon dator på BB, men jag skriver så fort jag får chansen.. Nu börjar jag lugna ner mig iallafall, har varit lite hispig under dagen och det lär ju pirra en del i morgon också..
Hoppas man får sova i natt bara..:-)

Ha det bra alla glada!!!!

Hjälp...

Kl 06.30 ska vi infinna oss på BB för att ta prover och duscha.. Kl 08.00 bär det av till operation, dom ringde nyss och informera om tid och vad som ska göras... Nu blev jag lite svettig.. Tur att Jimmy som förr har varit mer nervös än mig har samlat sig och är lugn.. Iallafall idag..:-)

Oliver slocknade framför tv:n för en timme sedan.. Jag stod och diska och han tittade på Bamse och när jag var klar hörde jag snarkningar från vardagsrummet..

Packning?????

Jag har svårt att börja packa väskan... Vet knappt vad jag ska ha med mig, nervös att jag ska glömma något..

Kläder till bebisen och till mig, köpt nya myskläder till mig själv samt snygga trosor som jag har hört av andra ska vara väldigt bra att ha.. Sånna som sitter långt upp på magen så att det inte skaver i opsåret..

Kamera och videokarmera och laddare till dom kan ju vara bra att ha..

Böcker skulle jag tror att jag uppskattar att ha med mig, kan ju bli att man stannar några dagar och det kanske blir långtråkigt att inte ha något att göra.. I och för sig så kommer jag väl och sova eller ligga och titta på underverket när h*n sover..

Snuttefiltarna som Malin köpte.. Har legat och gosat med en varsin jag och Jimmy så att dom ska bli mjuka och så att h*n känner lukten av oss...:-)

Alla papper som jag fått av min barnmorska, herreguuud hur ska jag komma ihåg dom??? Måste helt klart skriva en packlista..

Nu står Oliver och gör massa konstiga ljud här berdvid mig.. Jag tror att det betyder att jag ska stänga av datorn och umgås med honom istället..:-)


Varför???

Kan man inte sova när klockan är 05,45, man måste ju tycka att det är lite tidigt att kliva upp då, eller???

Inte Oliver Bergman... Då ska han ha gröt serverat, men icke... Vilken hemsk mor jag är, han fick helt enkelt nöja sig med välling, men lite tur kanske han somnar om.. Jag ska allafall gå och lägga mig och "vila" en stund till...:-)

Har legat vaken mest hela natten, är såååååå nervös känner jag men även förväntansfull och superlycklig..:-)

Lillprinsen... som snart blir stora killen..


Dessa prickar var superkul att ha kan jag lova!!! Han var så stolt varje gång han såg sig själv i spegeln..

image29

Vattenfärger var ganska svårt att måla med, det blev mest kladd med vatten...:-)
image30

Tankar...

Nu börjar det komma många tankar om de närmaste dagarna... Börjar verkligen inse att snart är vi fyra i denna familj.. Oliver kommer att bli så stor och han kommer nog att bli så besviken och ledsen när lillebror eller lilla syster inte kan leka med bilarna på en gång.. För så fort det kommer någon och hälsar på så vill han leka med sina älskade bilar.. Det blir nog svårast att acceptera och förstå varför h*n inte kan leka..

Tänk om inte bedövningen skulle ta och jag känner när som skär i magen?? Om bebisen inte skriker som den ska? Oliver skrek för högan sky.. Har i och för sig hört att det kan ta ett tag innan dom små ger ifrån sig något ljud när det blir snitt, men man hinner nog tänka ett och annat om det skulle ske...

Om jag blir dålig efteråt och inte kan kliva upp, inte få den där efterlängtade brickan med världens godaste mackor, den gick jag ju miste om förra gången.. Jag ska väl kanske inte ha för höga förväntningar att jag ska vara super pigg på benen men jag vill kunna komma igång snabbt.... Vi får helt sonika vänta och se hur länge jag och bebisen blir kvar, stannar nog så länge jag får..:-)
 
Hur ska allt bli när vi kommer hem?? Allt som idag är ganska enkelt med Oliver kommer nog säkert bli mycket tuffare.. Som att gå till dagis, gå och duscha och mycket annat såklart men det får man ju helt enkelt göra sånt när Jimmy inte jobbar.. Få Oliver att göra som man vill på en gång och inte springa och jaga honom och bli skogstokig..:-) Det blir nog en av de största utmaningarna, få Oliver att lyssna...:-) 

Nu ska jag snart gå och lägga mig  för sista gången i min säng med bebisen i magen...:-) Nästa gång så ligger h*n bredvid mig..
I morgon jobbar Jimmy så då ska jag packa väskan, förhoppningsvis kanske få en tvättid och mysa med Oliver så mycket jag bara kan. Blir ifrån honom ett par dagar sen, hur ska det gå???

God morgon!!

Det är som det är nu när det är ljust på morgonen... Visst det är lättare att kliva upp men Oliver vaknar tidigare.. Kl 06.15 slår han upp sina blå och vill leka med bilar.. Det är väl bara att vänja sig för det är bara två mornar till som vi ska vakna med bara en liten morgonpigg kille..:-)
Kommer inte bli lika mycket sömn som jag är van vid och gruvar mig lite för hur mitt humör kommer att visa sig.. 

Vi har ju faktiskt en liten skrutt som håller oss vaken då och det ska ju bli underbart.. Håller verkligen tummarna att lille vännen inte får kolik eller något sånt.. Oliver hade inte det fast han skrek i typ 6 veckor för han var inte nöjd med maten han fick.. han sög för dåligt så han blev inte mätt, men det var så klart ingen som sa att man kunde ge de små lite tillägg.. När vi gjort det blev det en helt annan unge, hur nöjd som helst..
Vi blev nog ganska bortskämd med Oliver, han sov och var nöjd för det mesta..

Idag blir det till att bjuda några kära vänner på lite kycklingkebab och pitabröd med vitlöksdressing, smarrigt värre hoppas jag.. Oliver ska också få en lekkompis fast han är lite yngre så det kanske inte blir så mycket bilkörning för deras del..:-) Men kul iallafall!!!

Nu tror jag att jag måste gå och göra lite frukost, blir ju så illamående om jag inte äter och tar de där järnpillren och dom är ett måste.. Jag känner verkligen att dom hjälper, är mycket piggare och det bådar ju gott inför allt som komma skall..:-)
Oliver ska nog få åka och bade med mormor när vi är på BB och det kommer att bli toppen han tjatar redan efter det och han lär ju inte glömma något sånt i första taget..

Lördag...

Inatt har vi sovit i Orbaden hos morfar.. Oliver somnade i soffan till Let´s dance. Tänkte att jag skulle sätta mig vid datorn en stund när det var klart och Oliver låg i sängen men se det gick inte... Han vaknade och grina så fort jag gick ut ur rummet.. Varje steg man tar i detta hus låter, man kan inte direkt smyga här. Det var bara att krypa ner med honom och ligga och titta i taket tills man somnade.. Så det har varit en lång natt..

-11 ute och solen skiner så fint, men vill jag gå ut??? Icke, känns som om jag vill vara inne hela dagen... Men det går bara inte, för vi ska åka till Ljusdal med mormor och det ska i och för sig bli jättekul.. Träffa gammelmormor gör vi inte för ofta precis.. Sen ska vi hämta hem vaggan oxå så att lillen har någonstans att sova..
Tänk att idag är det bara 3 dagar kvar till det är dax. Jimmy börjar bli kompis med tanken att han ska vara med inne på op-salen.. Han har varit lite tveksam för att vara med där inne just när dom tar ut bebisen, han är lite blödig när det gäller sjukhussalar..:-) Men klarade han att vara med sist så är det ingen fara nu, eller???

Videoband är inköpta så det är bara att filma för honom, vi filmade när Oliver föddes och det ju jättekul att ha kvar så han får helt sonika filma vare sig han vill eller inte..:-)

Snart ska vi gå ner till mamma i stugan och äta en smarrig frukost, skinkmacka med senap... Det vattnas i munnen vid tanken..

Tack Titti för utmaningen..:-)

Vad gjorde du för:

5 år sedan:
Ja vad gjorde jag då... Då fyllde jag 22 och levde livet..:-) Började plugga till undersköterska i Bollnäs medans jag jobbade extra i Ljusdal på en rehabiliteringsavdelning.. Bodde ett tag i en pytteliten etta i Ljusdal och det var väl ingen höjdare direkt men men det var ju bättre än att bo hemma.. Plugga och jobba under veckorna och fest på helgerna..:-) Superkul tid..!! Flyttade till Gävle med världens bästa Malin och började jobba på sjukhuset där när jag var klar med skolan.. Det var inte en lugn stund då, hade bara sig själv att beskymmra sig om.. Storhandlingar på Willys och dans och fest på CH..

10 år sedan: Det vet jag inte om jag vågar berätta..:-) Så farligt var det väl inte men då hade vi ju inte åldern inne för att gå på krogen men det löste vi ändå...
Vi var ett gäng som hade det svårt att hålla oss hemma om helgerna..:-) Men superkul hade vi.. Åter igen blev det fest och tok.. Började gymnasiet, samhällsprogrammet.. Gick väl inte så där jättebra för mig det året, tyckte ärligt talat det ar skittråkigt..:-) Bättrade på betyg och närvaro året efter..

15 år sedan:  Det året fyllde jag 12 år, herregud var gjorde jag då??? Sminkade mig gjorde jag inte iallafall..:-) Vad nog inte speciellt intresserad av killar heller.. Jag lekte nog med mina kära vänner som jag håller ihop med än idag.. Vi var så duktiga med allt då, man blir ju rädd om man jämför hur vi var som 12 åringar med 12 åringarna idag... Hjälp, vart är världen på väg???  :-)

20 år sedan: Eftersom jag inte är så himla gammal så var jag bara 7 år då och vad jag gjorde då var nog bara att leka med dockor och var ute och lekte med det mesta, vinter som sommar.. Plågade väl min kära lillasyster som då var 4 år till att göra saker åt mig.. Kommer ihåg att jag lurade henne att hämta saker år mig.. Ville hon inte så sa jag bara att jag räknar hur lång tid det tar och då stack hon som ett spjut..:-) Stackars barn... Hihihi

Snacka om att jag är dålig på att hålla reda på vilket år som är vilket, det är väl på ett ungefär det här..:-)

Låååångfredag!!!!

Gårdagen blev väldigt lyckad för lille Bergman.. Förutom Påskhönan på dagis som kom med godis till barnen så var allt bra.. Han hade blivit så rädd att han hade skakat, lille vännen.. Så i gårkväll när han skulle sova så la han handen på min kind och sa "Olli ädd ycklingen" (Oliver rädd för kycklingen) och började snyfta lite.. Han sov ganska bra ändå, trodde att han skulle få mardrömmar..

Själv hade jag fullt upp.. Åkte hemifrån kl 9.45 sen sprang jag fram och tillbaka i massa affärer.. Hade planerat in att jag skulle hämta mat på Max när jag var klar med allt men det var bara att glömma.. Tusan så mycke fjällfolk, dom var överallt.. Som tur var så var dom inte på stan men att ta sig från Barnmorskan till stan som annars tar 2 minuter tog typ 15 minuter igår..
Allt såg bra ut hos henne iallafall.. Hb 114 och då blir jag nöjd.. Vikten upp totalt 13 kg så det kan jag helt klart leva med..:-) Låg lite över på magkurvan så hon tippade på en 4 kilos bebis.. Undrar jag om hon har rätt??? Tror ju att jag ska få en liten bebis nu när det blir två veckor innan, men men den som lever får väl se..:-)

Det var i allafall guld värt att Pernilla hade Oliver på eftermiddagen, jag var hemma strax efter 13 och då kunde jag allafall lägga mig i soffan och ta det lugnt... Hur skönt som helst..

Nu på förmiddagen kommer Tette och William och bakar chokladbollar och muffins sen kommer morfar och Marianne.. Ska även hinna med att hämta en bilbarnstol som vi hittade på blocket igår och äta middag hos mormor.. Mycket trevlig dag!!!!

Nu är det kväller...

Det har varit en kanondag idag... Oliver har varit på strålande humör fast jag är så tråkig och sitter i hans stol inne på rummet hela tiden..

Vi har tittat på Emil och Bamse. Han börjar kunna det mesta från Bamse filmen nu, vad skom kommer hända osv..:-)

Ätit favoriten Spagetti och köttfärssås till både lunch och middag men vad gör väl det, han älskar det ju..

Sovit om stockar mellan 12-14, väldigt skönt och välbehövligt idag igen.. Han somnade med sin hand på min kind, hur mysigt som helst..:-)

Lekt med Melwin, superlycklig kille när han får leka med en kompis.. Går efter honom och ropar på honom så fort han lämnar rummet.. "Elllis" säger han, får inte riktigt till det men nu fattar man vem han menar..

Morfar kom och hälsade på och det är alltid en höjdare, "Moffa komma" och då är det bara att lyda..:-)

Nu sover han som en stock igen och jag ska gå och titta på Tv.. Han har även hunnit med att tjata om att han ska till "Aster och baka" Så det kan jag lova att han ser fram emot det och jag ser fram emot en heldag för mig själv..:-) Ska till barnmorskan oxå, sista gången.. Hoppas att mitt Hb är bra så jag slipper få banner av läkaren.. Känner mig mycket piggare så jag tror att de där nya järntabletterna som jag köpte på hälsokost fungerar..

God morgon alla glada!

Känns bra att vakna idag, fast vi inte har något planerat..:-) Ev kommer en tjej från föräldrargruppen hit på em med sin son.. Då blir Oliver glad när det kommer en kompis som kan busa med honom.. Jag har lite problem med att sitta på golvet och busa nu för tiden, sätter jag mig på golvet kommer jag väl inte upp..
Inatt har jag sovit ganska bra, Oliver har sovit mindre bra tror jag för han har vaknat jättemånga gånger och grinat, mardrömmar..
Appropå det så ska det bli intressant i morgon, fröknarna på dagis ska sminka sig lite och Oliver är ju lite känslig när det gäller sånt.. Funderar på om vi ska sminka oss lite här hemma idag så att han inte tycker det blir så läskigt i morgon..

Nu är det bara 6 dagar kvar, tror det kommer att bli 6 låååånga dagar med tanke på att jag knappt kan gå.. Men vi har att göra nästan alla dagar och det är väldigt bra..

På torsdag ska Oliver till Faster efter dagis och baka och äta där med henne, det kommer att bli toppen!! Själv skulle jag alldeles varit iväg på stan en sväng till, det kommer ju pengar då.. Men det får vi se hur det blir, synd att det är påsk alldeles före lillen kommer, är inte så många dagar man har på sig att handla det sista.. Skulle alldeles ha haft en babysitter oxå, var så dum att jag sålde den förra våren, var väl i behov av pengar antar jag...:-)

Fredag kommer morfar och Marianne och hälsar på och Oliver kommer att vara nöjd hela dagen efter
det..

På lördag bär det nog av upp till Ljusdal för att träffa lite släktingar med mamma.. Ska bli jättekul, det är inte så ofta man träffar dom och sen längtar jag och Oliver efter mormor..:-)

Sen är det bara söndag och måndag kvar.. Herreguuud!!! 

Nu ska vi gå och titta lite på Bamse och se vad denna dag bjuder på....:-)
 

Tisdagkväll

Vilken dag!! I morse när jag skulle lämna Oliver på dagis så skulle jag gå med soporna på samma gång tänkte jag.. Jo men det var smart, höll på att ramla på rumpan så jag spände magen för att hålla mig på benen och det var inte skönt... Fick jätteont..
Brunzell kom vid 11 för då var det stan som gällde, inte heller det så himla smart när jag tänker efter... Stod mest och tittade på Erica när hon shoppade för jag kunde knappt gå för jag hade så ont i fogarna.. Fika gick ju strålande i och för sig, det brukar ju kunna göra det när det gäller mig..:-)
Iallafall skulle jag ha legat hemma i sängen och inte rört mig en millimeter.. Slutade med att Jimmy fick komma hem tidigare från jobbet för jag skulle inte ha tagit mig till dagis och hämtat Oliver..

Eftermiddagen har jag spenderat mestadels i sängen, Oliver har suttit och ritat och gosat med mig där och så har han kollat på Emil och griseknoen.. "Eeemill" går han runt och skriker, precis som Emils pappa gör.. Han blir ju så klart väldigt beskymrad när pappan blir arg på Emil men då säger han "pappa näll" och så är det bra..

Om det är någon som vet en tripptrappstol som är till salu så är det bara att hojta till!!!!



Dagisdag och 1 vecka kvar!!!

Inatt har jag sovit skitdåligt... Vaknat flera gånger och haft ont i magen, man ligger och funderar en del också.. Byta sida är nästan inte att tänka på gör så ont när jag spänner benen och magen.. Sen har man en liten plutt som ligger tätt, tätt intill så att man knappt kan röra sig ändå..:-)

Idag är det snö, snö och åter snö som vräker ner, hur mycket som helst.. Nu får vädergudarna allt bestämma sig vad det ska vara för väder.. Detta är inge kul alls! Oliver blir superlycklig när han tittar ut genom fönstret och det snöar, det innebär ju att man kan åka snow racer!!

Nu ska vi gå och brottas med overallen och allt annat som ska på..:-) Det gruvar jag mig lite extra för dom dagar inte Jimmy är hemma.. Men han kanske lyssnar bättre när han känner att han inte är minst, kanske känslan för att vara storebror och vara mer ansvarsfull infinner sig på en gång...:-) 
Undra om det är att hoppas på för mycket???

Om en vecka kommer jag att ha svårt att somna..:-)

Nu har jag lovat mig själv att jag ska ta det lite lugnt med allt... När jag väntade Oliver ville man ju att det skulle sätta igång så man pysslade med allt möjligt, som att städa, putsa fönstren mm.. Men det är ju inte riktigt samma grej den här gången faktiskt. Nu vill man inte att det ska sätta igång, lillen kommer ju redan 2 veckor tidigt så då kanske man ska ta det lite lugnare..

Det behöver ju faktiskt inte innebära att jag ska städa och plocka bara för att Oliver är på dagis och jag har tid..
Jimmy blir alldeles nervös på mig och jag önskade att jag kunde slappna av och låta disken stå eller låta det vara  stökigt på Olivers rum..
Han är ju inte den som låter det vara städat i rummet i allafall någon längre tid och det ska det naturligtvis inte vara heller det ska ju synas att han leker där, eller hur???

I morgon ska jag på stan en sväng med min älskade vän Erica, fika och prata lite skit.. Ska bli himla trevligt, det händer inte allt för ofta nu för tiden.. 

Nu börjar jag se dubbelt och det betyder att jag måste gå och borsta tänderna och krypa ner med min lilla prins.. Det är så himla mysigt att somna med honom, han ligger och drar sitt finger mot nageln tills han somnar.. Ikväll var jag lite snabb, han hade inte riktigt somnat när jag reste mig upp utan satte sig i sängen och sa "Mamma ligga" och klappa på kudden..:-) Så det var bara att lägga sig..

Måndag!!! 8 dagar kvar..

Ja då har åter tagit över datorn..:-) Det är inte så illa, har inte haft lust helt enkelt.. 
Det har väl börjat att sjunka in att vi snart ska få en bebis, OTROLIGT HÄFTIGT!!! Jimmy sov på soffa inatt för att han skulle upp tidigt i morse och han sov jättedåligt.. Undra om det är tankarna inför det som komma skall som börjar ploppa upp..:-) 
Helgen har varit lugn.. Malin kom hit på lördagkväll och titta på schlager, hur trevligt som helst. Rätt låt vann helt klart, det var ju lite synd att Christer kom näst sist..:-) Den är ju för svängig.. Hihihi

Har inte hänt så mycket i helgen så jag har helt enkelt ingenting att skriva om.. Trodde i och för sig att vi skulle få en bebis inatt för attans vilka sammandragningar jag hade igårkväll.. Dom gjorde inte så fasligt ont men magen blir så hård att jag inte kan röra mig.. Man blir lite nervös då!!

Nu ska jag ta fram min älskade dammsugare och jaga bort mina små råttor och så ska jag bädda rent..

Ingen bebis, Titti..:-)

Usch och fy va dålig jag är på att skriva, men jag har ingen lust och ork att sitta här.. Sen har jag ju en sambo som har väldigt svårt att slita sig från sin kära dator och då har jag liksom ingen plats.. I morgon jobbar han så då ska jag skriva för glatta livet..:-)
Hela dagen har varit lite knepig.. Började med att Oliver sov till 10.04!!!!! och det hör inte till vanligheterna sen har det bara rullat på.. Matat lite fåglar och åkt runt i bilen och tittat på hus och bilar..

Fredagseftermiddag....

Tyvärr ploppade det inte upp någon superide under natten så denna dag har varit lite lång..:-) Har sovit 2 timmar nu iallafall, väldigt skönt och välbehövligt..
Tänk att det är så mycket ljud som kommer ur en så liten mun, det är inte under långa perioder som lilleman är tyst...
Svarar man inte på engång så kan han stå och tjata och upprepa huuuur många gånger som helst.. Smart i och för sig, för då får han ett svar på engång oftast och är det ett svar han inte vill ha så tjatar han nästan ihjäl en tills man ger med sig och han får som han vill..:-)
Ikväll är det väl Let´s dance som gäller, lagomt roligt.. Känner mer för en riktigt bra film, det är så svårt att hitta en sån.. Blir alltid något halvdant..
I matväg så blir det antagligen något från frysen som jag har tänkt tömma fram till 20:e när jag får pengar.. För då ska det shoppas nytt.. Bara sådant som är lämpligt att tillaga, så att Jimmy kan fixa mat.. Han är jätteduktig att laga "fin" mat men när det gäller "vanlig" mat så är ju det inte lika kul så då måste det vara något enkelt...

Nu ska jag gå och leka med sonen, jag tror det är bilar som gäller... Tänk om ni kunde höra honom nu, han står har bredvid och sjunger, sååå fint sååå...:-)

....

Är inte sant va trött jag blir av detta väder, att det kan påverka en så himla mycket.. I påsk kommer solen kanske, man kan ju alltid hoppas..
Ikväll har brudarna varit här på "syjunta" vi pratar bara en massa skit.. Ikväll var vi fyra och tre av oss är gravid så det blir ju lätt att man kommer in på det ämnet, kanske inte så kul för den fjärde.. men men.. Hoppas hon hade trevligt ändå..:-)

Oliver har lekt med William ikväll och dom blir alldeles galen när dom är tillsammans, snacka om att trissa upp varandra.. Men förhoppningsvis sover han som en stock ända till 9 i morgon...:-) Var väl att ta i lite för mycket men han kanske kan sova till 7.30-8, det skulle räcka gott och väl..

Blev en lite mössa och lite andra kläder på stan idag, är ju så svårt att låta bli.. Men nu ska jag inte handla något mer förrän lillen är här, är ju roligare att handla när man inte måste vara så neutral.. Finns hur mycket fint som helst..
Jag har varit på jakt efter snuttefiltar, letat överallt tycker jag och Oliver har perfekta i flanell men kan tyvärr inte hitta liknande... Men då kom svärmor på den brilljanta iden att man kan ju faktiskt köpa flanelltyg på metervara och sy egna snuttefiltar.. Så det blir nästa projekt, få se om jag hittar något neutralt tyg som är fint eller om jag måste vänta tills underverket kommer..

I morgon är det en sån där jobbig dag när man inte har någonting inplanerat.. Har inga ideer alls och tyvärr ser det ju ut som om det blir samma tråkiga väder som de senaste dagarna..
Det blir så långtråkigt att vara hemma hela dagen och Oliver är ju så klart den som tröttnar först. Kanske vaknar jag i morgon och har en superide, känner att det kan ploppa upp någon denna natt..:-)

Sov så gott!!!

Snart slut på veckan igen...

Grått, grått och åter grått det är inte klokt va less man blir på detta väder.. Ska iallafall ner på stan en sväng med Tette, måste köpa lite småsaker till lilla pyret, bla en mössa sen hittar jag säkert något mer..:-)

Oliver har kommit in en period när han bara sjunger och känns allmänt väldigt harmonisk, nöjd med livet och tillvaron.. Kan sitta på sitt rum och leka för sig själv med "Fabbo Pässon" och alla bilar medans han lyssnar på "Svingelskogen" eller "Mora Träsk"
På något vis tycker jag att det är så hemskt när han sitter där alldeles ensam när en annan håller på med något annat, han ser så ensam ut.. Men han har det ju hur bra som helst och det är ju kanon att han kan leka själv..

Satt och funderade igår, tänk vilken omställning det kommer att bli när vi får en till familjemedlem.. En så enkel sak som att lämna Oliver på dagis när Jimmy jobbar. Två som ska på med alla kläder, ner i källare och hämta vagnen, se till så att Oliver lyssnar och går dit jag vill.. Det är ju tur att vi går mot ljusare tider när man inte behöver ha så mycket kläder på sig och sen kommer det väl eftersom kan jag tänka mig.. Lite klurigt i början men det löser sig nog..
Gruvar mig för att jag ska ha så ont efteråt, får ju inte lyfta och hålla på och det kan bli lite komplicerat när Jimmy jobbar.. Måste helt sonika köpa bla en trappstol till Oliver så han kan kliva upp och ner själv vid matbordet.. För man känner redan nu att det är ganska tungt att lyfta honom i och ur stolen...

Hursomhelst måste jag gå och göra mig iordning nu för snart ska jag på stan...


25 mars...

Då får vi en bebis...:-) Har varit nere i Gävle hela dagen, kl 10 hos läkaren och han var inte snabbast i världen men han var bra och efter mycket om och men så fick jag min efterlängtade tid för snitt och det blev alltså den 25/3..
Sen hälsade vi på mormor på jobbet och det tyckte Oliver var hur kul som helst, springa i dessa långa korridorer och att få träffa världens bästa mormor, han sken som en sol..
Han har varit jätteduktig hela dagen..
Träffade även narkosläkaren och pratade om bedövning och lite annat inför besöket.. Tur att vi fick göra det idag annars skulle vi ha åkt ner till Gävle den 20:e.. Och det tog ca 3 minuter, jag kan lova att vi blivit lagomt less om vi varit tvungen att åka ner dit för dessa 3 minuter...

Jag blev plötsligt väldigt nervös, allt blev så verkligt nu, innan har det ju bara varit preliminärt och nu är det på
riktigt.. 13 dagar kvar!!!!!!  Tjoho!!!

I morgon går jag in i vecka 37..:-)

Malin jag har inte blivit tokig... lyssna några gånger så kommer du tycka samma sak...:-) Hihihi

I morgon gäller det, då ska vi till läkaren och få domen om vilket datum vi får snittet.. Kl 10. Ska även hälsa på mormor på jobbet, få se hur junior reagerar när han ser henne i jobbarkläder.. 

Var även planerat att vi skulle till Titti och hälsa på, tyvärr har hon åkt på halsfluss och lillgumman Hilda hade feber ikväll.. Så det är lite osäkert om vi åker dit.. Skulle ju vara bra illa om vi skulle bli sjuka igen, nu när vi äntligen är någorlund frisk.. Vi ska ju in och få en bebis snart och då är det ju bra om vi är helt friska och krya..:-)

Nu ska jag nog krypa ner för det var då bara skit på TVn, ska vara om jag ska hålla mig vaken till sporten, kanske..

Gubben..

Tusan gubbar.... Sitter och lyssnar på alla schlagerbidragen och Christer Sjögren är nästan lite cool, låten är "tyvärr" en som sätter sig och man blir på bra humör när man lyssnar på den..
Christer Sjögren från SVT...

Tisdag!!

Ännu en dag i min ensamhet, ganska skönt faktiskt..:-)
Funderar på om jag ska en promenade ner på stan och Jimmy får hämta upp mig när han slutar kl 13, men det kanske är en dum ide.. Orkar jag inte så blir det inte bra, ioch för sig har jag inte bråttom så jag kan gå väldigt lugnt.. Köpa en tidning och sätta mig och fika någonstans.. Ja, tål att tänkas på..

Oliver är så himla skön, efter att ha varit upp på giffarnas kansli och träffat Sören Persson (sportchefen) så har han döpt en legogudde till "Fabbo Pässon" och han ska vara med överallt..
Sen har han börjat med att utrycka sig så härligt, när det är något häftigt som händer eller om han kommer på hur något fungerar så säger han "Wow" och man hör hur han riktigt menar det..

När han tex som igår efter dagis får ett skrikutbrott, då i trapphuset (ekade inte alls) märker man att han förstår att man blir frustrerad och less och då kommer han efter en och säger "Olli muss" och lägger armarna runt om en.. Han förstår att man inte alls uppskattar detta, men det hör ju till.. Dom måste väl visa vad dom vill eller om dom blir arg på något sätt dom oxå..

Igår så fick han ett litet sår på tummen och detta sår ställde till det hela kvällen så fort han såg det så blev han ledsen och så skulle vi blåsa, men plåster ville han absolut inte ha då skrek han ännu högre... "Nej inte påster"

Läste i aftonbladet om en kvinna som spelat bort 6 miljoner på kasino i LA och nu stämmer hon kasinot på 120 miljoner för att hon anser att personalen borde märkt att hon var spelberoende... Man kan ju börja fundera om man om kan stämma folk för vad som helst i USA.. Det skulle väl vara lämpligt att göra så om man förlorat massa pengar och dessutom få en massa pengar över... Ojojoj det är väl tur att det inte är så i lilla Sverige..
Likaså dom som stämmer snabbmatskedjor på miljoner för att dom blivit tjocka när dom ätit där..  Det stod ingenstans att det skulle kunna hända, säger dom sen och så får dom pengar.....
Sätt upp skyltar överallt om allt som kan hända är ett tips!!! Då kan ingen komma och säger att det där visste inte jag... Hursomhaver

Nu ska jag gå och göra något vettigt...


Ny vecka...

Oliver på favoritstället och Jimmy jobbar... Lugna gatan här hemma, men tyvärr ska jag snart ner i tvättstugan och göra undan lite tvätt.. Faktiskt inte så farligt mycket, som det brukar kunna bli det, skjuter på det hela tiden tills tvättkorgen är överfull..

Börjar inse att vi snart får en bebis till familjen, härftigt.. Ska bli spännande att se hur Oliver kommer att reagera.. Han kommer att bli världens bästa storebror allafall..!!

På onsdag ska vi till Gävle och träffa läkaren som ska bestämma när vi får våran plutt.. Är lite nervös, tänk om han skulle komma på att vi inte får snitt utan måste föda normalt... Nä, så kan det väl inte bli??? eller??

Snälla, kan jag inte ALLTID få allt det jag vill ha ... Svårt att säga nej till dom små hundögonen...:-)
image27


Han ser så fundersam ut, undra vad som rör sig i hans lilla huvud.. Våran lilla Älskling!!
image28


... vad ska man ha som rubrik???

Prinsen sover som en stock, det kommer väl efter eftersom han var vaken så länge igår kväll.. Vi har varit till farfar och busat lite, alltid lika kul men det är såklart inte så kul när man måste klä på sig och gå hem... Då blev det såklart ramaskrik..

Sitter här och funderar på vad vi ska äta till middag.. Känner att jag är sugen på något riktigt riktigt gott som jag tyvärr inte kommer på vad det är... Pizza blir det inte och inte köpmat överhuvudtaget, börjar nästan bli lite småless på det..
Hade vi haft McDonalds i den här stan så hade jag kunnat tänka mig det.. Men icke..

Tacos kanske??? Eller spagetti och köttfärssås, ingen "söndagsmat" kanske men Oliver älskar det och då blir jag nöjd, om han behagar äta förstås.. Man vet aldrig med den killen..:-)

Ojojoj...

Jaha, vad hände??? Tycker det är lite kul att inte Carola gick vidare men det var ju synd att hon drog med sig Andreas ner..Han ska ju så klart vara i finalen, vilken miss...
Sibel tycker jag vi lika gärna kunde ha skippat, låten är säkert bra men jag stör mig på henne så det symmer låten..
Nordman är kung!! Skitbra låt, den sätter sig så fort man lyssnar på den..

Ser fram emot finalen men man är ju osäker för man vet ju inte alls hur det ska gå och det gillar jag inte riktigt, förr har man kunnat ana men det kan man inte nu.. Jag ger mig tusan på att Christer Sjögren vinner och då kommer jag aldrig mer titta på Melodifestivalen!!!!

BWO ska vinna för dom har en stor chans att vinna alltihop..

Idag är det regn och regn och regn, skulle alldeles ha tagit oss till farmor och farfar idag, det var så längesen Oliver träffade farfar och han tjatar om honom hela tiden.. Jimmy tog bilen till jobbet så vi får väl springa fort med vagnen, vet inte ens om vi har något paraply.. 

Igår var det trevlig när våra kära vänner kom på besök, vi åt och åt och åt men vi hade nästan lika mycket kvar på bordet när vi var klara.. Oliver och William lekte och dansade till låtarna och det slutade med att William somnade och Oliver vilade i Jimmys knä, lite bara sen var det full fart igen tills det var läggdags vid 22, lång kväll för lillprinsen..

Snart är det schlager....

Snöandet gick ganska snabbt över til regn på förmiddagen så nu är det grått och tråkigt ute igen, det är ju så deprimerande.. 
Tette och William har varit här och lekt några timmar så nu sover prinsen som en slagen hjälte, han tycker det är så kul att leka med kompisar, säg en unge som inte tycker det i och för sig.. 

Jimmy kom inte hem som jag trodde han skulle göra, jobbar på fast han är sjuk... Det kanske straffar sig, ingen som kommer att tackar honom för att han går där och jobbar fast han är dålig och hostar.. 

Ikväll kommer lite kompisar hit och kollar på melodifestivalen och äter lite gott, räkor, ost och kex och dessutom en massa frukt.. Så duktig man kan vara, men det är inte klart ännu kan slinka ner ett och annat chips oxå kanske..

Känns lite jobbigt inför kvällen, vem kommer att gå vidare till finalen tro????? Jag tror på Carola & Andreas och sen hoppas jag på Ola, skön kille det där.. Säkert kommer den där Sibel gå vidare, hon tycker jag verkar lite flamsig och jollig.. men men det lär väl visa sig...

God morgon!!

Snö, snö och snö det är det man ser när man tittar ut.. Jag har ingenting emot snö men när det ena dagen är vår så kommer ju alla vårkänslor och man bara vill att det ska bli varmare så man för det första inte behöver brottas med overallen varje gång man ska gå ut och sen blir ju allt mycket lättare allmänt när det inte är snö.. Hursomhelst så kan jag ju tyvärr inte göra något åt det och Oliver blir väl glad för då kan ju han åka snowracer igen..:-)

Jimmy har åkt och jobba mot min vilja, han har hostat och hostat hela natten och läkaren sa faktiskt att han borde vara hemma minst 5 dagar från jobbet för att hämta igen sig, börjar han för tidigt så fortsätter väl det här bara och han aldrig blir bättre.. Få se om han kommer på bättre tankar..

Vaknade vid 06 av att Oliver låg och grinade och skrattade om vartannat, låg och ropade på pappa som låg på soffan så han kom in och kramades med honom och då blev lillprinsen lugn.. Sen ville han tyvärr inte sova något mer men nu han ligger och kollar på Nicke Nyfiken i soffan och kanske, kanske somnar om.. Jag ska nog gå och vila lite så kanske han kommer och kryper upp i sängen och myser, är det en önskedröm tro????

....

2 timmar i lekparken resulterade i att Oliver slocknade i soffan så fort vi kom innanför dörren.. Soligt och fint och mycket barn, kunde inte bli bättre.. Allting var roligt ända tills han kom på att han skulle gå uppför rutchkanan, gick inte så bra och dök på näsan.. Tårarna kom och "nappe" var ett måste.. Även pappa var ett måste så vi åkte helt sonika hem..
Ställde mig vid spisen för att fixa köttbullar och makaroner men hann bara börja så somnade han till Bamse och sover än..

Sånna här dagar vill jag bara göra allt, vara i fjällen och sitta i en snögrop, städa och tvätta bilen, skura fönstren, ut och leka med Oliver, ta en långpromenad, sitta i en solstol någonstans där det inte blåser något och läsa en bok... Herreguud vad jag vill göra saker, men tyvärr så orkar jag inte det i nuläget.. Man blir i allafall på väldigt bra humör..

Igår eftermiddag så var jag så himla trött, det kommer efter när man gör ansträngande saker, städa hela lägenheten på en gång var väl kanske att ta i men men nu är det ju gjort..:-)

Soligt och fint..

Idag bär det av till Långnäsparken för att leka med William och Tette, jag och Tette ska snarare hålla oss till kaffekoppen känner jag.. Orkar inte leka så mycket.. Men först måste vi nog mata de stackars fåglarna..

Igår när Oliver kom hem från dagis så gick han in på toan och så hörde man "men fin" och pekade på de gröna mattorna som jag lagt dit, kände att jag blev trött på orange badrum så nu är det knallgrönt och svart ett tag.. Och detta la Oliver märke till och tycket nog att det var en bra ide..:-) Tveksamt om pappa Jimmy la märke till dom..:-)

Annars var det lugnt på torsdags eftermiddagen, lekte och lagade mat med Oliver, han är så himla nöjd när han får vara med och laga mat.. Han blandade lite grädde, Chilisås, curry och Cayennepeppar i en skål, rörde och vispade och de var ju tur att han inte fick för sig att smaka för då skulle han väl aldrig äta min mat igen.. Som alltid annars hade jag inte kameran laddad..

Måste ladda den nu så jag kan knäppa lite härliga bilder i  lekparken...


Härlig känsla..

....som infinner sig när man har nystädat.. Nu har jag dammsugit och torkat golven och plockat ihop ALLA leksaker och lagt dom där dom ska vara, i Olivers rum.. Kan inte förstå att nästan allt ligger över hela lägenheten och inte i hans rum.. hursomhelst.. 
Har även skrurat badrummet och det behövdes kan jag lova, Öppnat fönstren i nästan alla rum för här ska alla baciller ut och lägenheten ska vädras.. Stoppat in en bomullstuss i örat så det inte blir nå skit igen..:-)
Hör fortfarande ingenting på vänster örat och jag hörde igår att det kan vara lock upp till 3 månader och då blir jag ju tokig..

Inatt när jag skulle lägga mig så låg Oliver på Jimmys sida och troligen drömde han för han fick för sig att han skulle kliva ur sängen, hade bullat upp med kuddar men det hjälpte inte.. Pang!! ner på golvet och storgrina, innan jag hann runt sängen så kom han krypandes mot mig och grina... Han slog sig som tur är inte men han blev nog bra förvånad..
Sovit lika oroligt som igår natt, kanske är lite orolig för snittet och man funderar mycket fast man inte riktigt tänker på det.. Måste gå igenom alla kartonger i källaren, leta fram lilla overallen och mössan som Oliver hade.. Plus att det finns nog lite annat smått och gott där oxå..
Måste kolla läget om vad jag har och vad som måste handlas till lille skrutten i magen..:-) 

Jimmy fick penicillin av farbror doktorn igår och det var ju en himla tur. Han visste inte riktigt vad det var frågan om men det var väldigt rött och svullet i bihålorna och det kunde även vara en släng av lunginflammation.. Hursomhelst hoppas jag att vi blir friska nu..

Nu måste jag stoppa något i min "lilla" magen för nu är den hungrig..

Soligt och fint..

Förmiddagen har vi spenderat ute i solen, kollat läget i skogen och hos farmor.. Jag förstår inte att det ska vara så svårt att ha kameran laddad, kunde ha blivit så fina bilder idag, men icke..

Jimmy sitter fortfarande på hälsocentralen, åkte 08,30 i morse så jag kan tänka mig att han är glada killen när han kommer hem.. Bara han inte suttit där i onödan nu då, hoppas han fått någon bra medicin för hostan iallafall..

Måste nog gå och lägga mig i soffan en stund nu medans Oliver sover, är så himla trött..

God morgon!

Sovit knepigt inatt, Jimmy har sovit på soffan och Oliver har sovit bredvid mig i sängen.. Han har vaknat flera gånger och grinat och varit orolig och jag har drömt en massa tok dessutom har jag haft ont i örat.. Få se vad det blir för dag av det här..:-)

Titti, jag lovar att jag inte ska stressa bort några kilon..:-) Känner jag mig själv rätt så skulle det aldrig funka, men jag är så less på att vara tjock.. Vill bara vara smal, smal,smal, allt verkar så mycket lättare då.. Kilotalet som stod på vågen för några år sen skulle jag gärna vilja stod där igen, då mådde jag bra i kroppen.. Nu har jag ju snart fått två barn så det blir ju en förändring då vilket jag självklart inte säger något om...
Men tänk att få sätta på mig dom gamla jeansen som jag tycker så mycket om inte behöva kämpa för att få luft.. Det är mitt mål..!! Men det får ta den tid det tar..

Idag har vi inga planer alls, vilket är så där.. Det är ju trevligare att ha något planerat men det ska nog gå vägen i allafall..:-) Oliver verkar vara på strålande humör, nu ska vi gå och äta "göt" med "päpplemos"

Härlig dag..:-)

Va underbart det är när allt stämmer för alla en dag..

Jag fick lite god mat mitt på dagen sen en tupplur på det,  sånt gör mig GLAD...!!! Sen var jag till barnmorskan och fick beklaga mig lite över örat, att magen är så tung och otymplig och foglossning.. Det var skönt och välbehövligt.. 
Mitt Hb var så där, kommit över 100 strecket iallafall 104 för att vara exakt.. +3 kg på vågen så nu är det sammanlagt 12 kg upp.. Men dom ska bort så fort det går, får inte hoppas på för mycket att det ska vara borta till sommaren men man kan ju alltid försöka...:-)

Oliver har varit på strålande humör idag, ätit som en häst på dagis och sen sov han som en stock, när Jimmy skulle hämta honom så sov han fortfarande i sin vagn, det har aldrig hänt.. Så eftermiddagen här hemma har varit kanon, inget gnäll och skrik alls och det gör alla på bra humör.. Vi har lekt med bilarna, ritat och lagat mat.. Har tittat på Bamse 15 minuter på hela dagen, helt otroligt..

Jimmy hostar och hackar, men han har varit nöjd med att slippa sitta på hälsocentralen halva dagen... Men han har den väntan kvar för i morgon måste han dit.. Kl 08.30 ska han parkera bilen och sen ska han sitta och tiita på alla stackare som får vänta och vänta och bli mer och mer förbannad för varje person som får komma in och inte han... Hihi, det är ju underbart..

Nu måste jag kolla på sköningen Gynning...:-)

Fjällkänsla...

Tänk va härligt det skulle vara att sitta nergrävd i en snöhög i fjällen nu och dricka varm choklad, och man känner hur det bara steker på kinderna...
Blev ingen balkong idag, blev en kycklingburgare på Max istället och sen gick jag helt sonika och la mig och sov 1,5 timme.. Snart kommer vårat vilddjur hem och då går det inte att sitta på balkongen och ta det lugnt, utan då ska det lekas.. Få se om vi får nå främmande idag.. Själv ska jag ju till Ulla och sen en liten sväng på hemköp tror jag bestämt..:-)

3 veckor kvar.... tills våran bebis kommer

Tänk vad annorlunda allt kommer att bli när locket släpper i örat, det är ganska skönt att inte höra allt.. Är det mycket olika ljud runt mig så hör jag ingenting. Springer runt här hemma och säger va hela tiden.. När det ringer brukar jag för det mesta svara i vänster öra och det går inte så bra nu, är ju lite jobbigt oxå för jag hör ett konstigt surr hela tiden och när jag pratar så låter det så jättemycket..
Har fortfarande ont när alvedonen går ur och det rinner hela tiden, så jag får gå med en bomullstuss i örat hela tiden..

Har väl klagat tillräckligt vad det gäller örat nu va, men det är inte kul...

Junior är på sitt älskade dagis, vaknade i morse vid 06.45 av att han stod berdvid min säng, brukar höra honom så fort han vaknar men som sagt inte nu för tiden.. Då skulle han på "dadis" och köra med bilarna..
Han är inne i en period nu som betyder matvägran.. Han dricker vatten och saft och äter bananer och äpplen men så fort det kommer mat på bordet så blir det "mätt" och så ska han ner på golvet.. Det går upp och ner det där med mat, han äter upp sig vissa perioder då kan han äta hur mycket som helst.. sen ingenting.. Men han mår ju bra och det är ju huvudsaken..

Idag ska jag till min barnmorska och få ytterligare en dom om mitt Hb, hoppas det gått upp annars måste jag väl ta tabletter, blir orolig att jag ska ha för lågt så att snittet blir uppskjutet eller nått.. Vet inte hur det där fungerar om det kan bli så men det skadar ju inte att få upp det lite..

Kanske ska man ta en kort promenad sen, eller sätta sig på ballkongen det är kanonväder, -2 och strålande sol.. Är lite jobbigt när det är sånt fint väder allt blir så smutsigt och man får bara lust att städa.. Men jag måste inse att jag orkar inte, har börjat få riktigt ont när jag ska ta mig framåt, ljumskarna och magen spänner.. Sammandragningar stup i ett, inte onda utan magen blir stenhård bara.. Så det blir ju absolut ballkongen när jag tänker efter..


Vilken helg...

Ja denna helg är inte att leka med ska jag tala om.. En förkylning kan jag ta utan större problem även fast det kan låta som om jag håller på att gå under.. Men öronvärk är en helt annan sak, önskar inte min värsta fiende det , tror inte jag har någon men om jag skulle ha det..
Tur att Oliver kunde vara uppe i Orbaden fredag och lördag annars hade nog lille man fått ett utbrott eller två.. På lördagen så var han hos mormor på em och dom hade lekt ute i nästan 2 timmar, snacka om nöjd kille.. Hade byggt en snögubbe, snöhäst och en lyckta så när vi kom och hämtade honom vid 19 så tände mormor den och han såg så nöjd ut..
Är så himla glad att man har hjälp när det verkligen behövs och sen att veta att Oliver har det så himla bra och han vill knappt åka hem.. Morfar och Marianne och mormor är bland det bästa han vet.. Han kan tjata om dom en hel dag..
Tittade på melodifestivalen och han dansade till låtarna innan han kröp ner vid 21..

Knepigt med Junior, både jag och Jimmy har ju varit sjuka men Oliver har klarat sig.. Var snorig ett tag och hostar vissa nätter men han har ingen feber och är inte hängig.. Han har ju däremot fått ett himla humör den lilla killen.. Skriker rakt ut när han inte vill göra som vi vill, man ser verkligen att han gör det för att reta upp oss.. Tittar på en och så tar han i från tårna och skriker rakt ut.. Han testar oss hela tiden.. Det är nu det är viktigt att vi visar vad som är rätt och fel men det är ju lättere sagt än gjort..

Gick strålande även i natt för honom att sova i sin säng, så skönt.. Jimmy däremot fick sätta sig i soffan och sova för han hostade så fruktansvärt och gör det fortfarande.. Hoppas det går över snart för jag lär ju inte få honom till doktorn igen.. Oliver var oxå upp inatt och pysslade om pappa, jag skulle upp på toa och då vaknade han så klart.. "pappa fuk" sa han och la huvudet på sne.. Han blev lite beskymrad över att hán satt i soffan och sov..

Sitter här i soffan nu och gruvar mig för att gå ner i tvättstugan, jag tror jag skeppar in det mesta i torktumlaren det är ju liksom enklast så..

  

Söndag...

Gårdagen spenderade vi på aktuen eller i telefon med rådgivningen.. Efter mycket om och men så fick jag  Jimmy till att gå till doktorn men det blir nog inga fler gånger skulle jag tro...:-)
Fick en jourtid kl14, kunde diffa lite beroende på hur det såg ut på akuten, sköont tycket vi eftersom vi trodde att vi skulle slippa sitta där i flera timmar.. det fick vi äta upp, först en timme i väntrummet och sen nästan tre timmars väntan inne på ett rum vi fick.. EN läkare på hela akuten en lördag.. Man tycker att eftersom inte HC har öppet så kanske det kan vara nödvändigt att ha fler läkare, iallafall som dom kan ringa in om det är mycket.. 

Vi svängde in på macken och köpte en korv innan vi åkte upp för vi tänkte ju att vi kunde åka på max när vi var klar där uppe, det skulle inte ta så lång tid..... haha!!!
Så vi höll ju på att få blodsockerfall båda två där inne på våran sal, hade inte ätit sen frukost och kom därifrån vid 18.30.. 

Hursomhelst såg han är det var väldigt rött och att trumhinnan hade spruckit litegrann.. Hade så j*vla ont när han kom in så jag trodde att jag skulle ge honom en hurring, men jag behärskade mig..:-)
Nu ska man komma ihåg alla dessa piller, fick pencilin som jag ska ta, 2 tabl 3 ggr/ dag i fem dagar..

Jimmy fick piller för klådan, han trodde att det var en allergisk reaktion på något han ätit.. Man är tydligen med mottaglig för det när man är sjuk.. Kan vara något man kan äta annars men reagerar på när man är sjuk.. 

När Oliver sov borta så kände jag att det var himla skönt att sova själv i sängen, han har sovit med oss nu sen i nov/dec, hela nätterna.. Visst det är jättemysigt att känna honom intill sig hela tiden.. Men man blir ju inte mindre precis. Så igår tog vi in hans säng till vårat rum och lät han somna i våran säng men sen flytta över honom när vi la oss... Det gick hur bra som helst och alla tre som som stockar, han vaknade inte en enda gång och det gör han ju alltid när han sover med oss, vid 06.30 tog han med sig kudden och kröp upp till oss..... Så man kan ju undra varför vi inte provat det tidigare..

Nu är det Vasaloppet som gäller...

Sjukstuga med STORA bokstäver...

Ja man vet inte om man ska skratta eller gråta, en sak är så säker att det är himla tur att den lille ligger kvar i magen, för vill inte ens tänka på hur det skulle vara om man haft en lite och ta hand om oxå...

Efter att jag varit upp inatt för 511:e gången då jag skrev lite så somnade jag fast jag var nog upp minst en gång i timmen, började ju rinna i örat och det var nog kanske inte så bra som jag trodde att det skulle vara..
Troligtvis så värkte det nog hål på trumhinnan igår då jag hade så jävla ont.. Om så är fallet så får jag absolut inte smörja eller få in vatten i örat, utan då måste jag få penicilin..

Det är tur man har sjukvårdskunnande människor i sin närhet..

Jimmy har fått utslag på armar och rygg, rödflammig och det kliar som tusan tydligen.. Ringde till sjukvårdsrådgivningen och dom sa att han skulle ta "Klarityn" (om det nu stavas så) och om inte det hjälpte så skulle han åka på akuten och det kan ju bli kul en lördagkväll....:-)

Junior trivs som fisken i vattnet uppe i Orbaden.. Hade somnat i soffa i går kväll, dom hade frågat flera gåner om han ville gå och sova, men "inte" fick dom till svar.. Han ska liksom vara med där det händer... Don hade lagt honom i sängen utan problem och sen hade han vaknat en gång inatt och ropat på "majan" (Marianne) men han hade hittat nappen själv och somnat om och sen hade han sovit till 07.30..
När jag pratade med dom i morse så hade han inte tid att prata med mig, då höll han på att borsta tänderna..

Känns faktiskt bättre i örat nu, kan i och för sig bero på att jag tar alvedon men om man jämför med igår är är det ingenting då hjälpte det ingenting med alvedon... Så det kanske var bra nu då om det gick hål..

Jag hoppas, hoppas, hoppas att Oliver klarar sig någorlunda från allt detta.. Den dagen Oliver eller den andra lilla  plutten får öronvärk kommer jag att gå sönder av smärta...

 

Mitt i natten!!

Ja vad gör jag uppe nu????

Ja det kan man ju verkligen undra, barnledig och trött men kan inte sova.. Sprakar och knäpper i örat så jag blir galen, ont som tusan gör det oxå, rinner ut vätska och det kanske är bra.. Vad vet jag??

Har försökt med allt, låg med mössa och en stor bomullstuss intill örat i soffan för att det skulle bli varmt, smörjt med Lavendel runt örat för det gör minst lika ont där, tagit alvedon och "super" tablett, halvsuttit upp i sängen, men icke..

Det här är nog bland det värsta jag varit med om, jag är inte sjuk så ofta och jag kan ju tala om att jag tänker då aldrig mer ha hörselgångsinflammation..

Som tur är så fick jag tabletter så att jag skulle kunna sova så jag har sovit sen 21 men nu tror jag att dom börjar ge med sig.. Vet inte om jag vågar ta fler heller, det måste jag kolla upp.. Måste väl försöka sova nu...:-)

RSS 2.0