Ville bara skrika..

...är ni helt knäpp i skallen, varför ska det ta sån j*vla tid!!!!!!

Ja då har man suttit på denna j*vla hälsocentral i 3,5 timme... Kom dit 08.45, fick då skriva på ett papper om varför jag sökte vård just idag, ta en nummerlapp och sitta ner och vänta.. Kom en sköterska och konstaterade att jag skulle träffa doktorn efter ca 1 timme och det samtalet tog väl sisådär 3 minuter.. Åter sitta i väntrummet och vänta på doktorn, som det för övrigt bara fanns en av idag.. Typ kl 12 kom det en AT-läkare och skulle hjälpa mig, då hade jag redan tagit två alvedon i förhoppning om att det skulle gå över litegrann, hade så himla ont men icke..

Ja hon var så osäker så hon måste gå och leta en annan doktor som kunde titta.. Ja då fick man sitta och vänta ytterligare, men när han kom så konstatreade han ganska fort att det var hörselgångsinflammation och för det fick jag en salva som skulle smörjas 3 gånger /dag.. Det är ju för fyndigt att man gör en salva som man ska smörja i öronen alldeles gul,  precis ut som öronvax.. Ser ut som om man inte tvättat öronen på flera veckor, kul!!!

Fick utskrivet hostmedicin oxå och när jag skulle gå och hämta ut dessa lagomt irriterad så finns ju såklart inte salvan jag skulle ha och det fanns 1 kvar nere på stan, -Paxa den åt mig!!!!! sa jag nog lite otrevligt.. Va bara att hoppas på att det fanns en parkering nära apoteket och tro det eller ej men det gjorde det.. Annars hade jag nog börjat att grina mitt bland allt folk.. Fy tusan!!! Tårarna kom nästan inne på apoteket, för självklart var det kö där oxå.. 12 st för mig.. Och när man ser hur dom pratar och skrattar med varandra där innanför och där utanför står det hur mycket folk som helst då kan jag bli tokig.. Ta det på rasten, herregud...

Men men nu har jag min medicin och har redan smetat in lite "vax" i vänsterörat.. Hoppas innerligt att det fort går över, gör så förbaskat ont och inte hör jag någonting heller..

Oliver ska sova hos morfar och Marianne inatt så han slipper vårt snorande och ojande.. Blir nog tvungen att sova i upprätt ställning inatt, funkar inte att ligga...

Skitdag, rent ut sagt!!!

Ja denna dag kunde ju ha börjat bättre.... Vaknade vid 04.30 och var öm i örat, upp på toa och det gjorde skitont i örat när jag svalde.. Öronvärk!!!! Det har man väl inte när man är vuxen, jo det har jag såklart. Det räcker ju inte  med en vanigt förkylning som redan håller på att knäcka en nä då ska man få öronvärk... Värsta jag visste när jag var barn, just det här när man sväljer eller jäspar och det slår i öronen..

Antar att det är bara att gå till farbror doktorn och då ska jag banne mig ha med mig min kära sambo oxå för han har haft hosta ett bra tag nu och det är ju inge roligt när han ska sitta i soffan och sova om nätterna..

Mindre bra dag...

Ibland känner jag att jag bara vill lägga mig i sängen och inte kliva upp förrän det är sommar och varmt och bullen på magen ligger berdvid mig istället för att sparkas och hålla på inne i magen.. ´Lillen har ju tydligen lagt sig med huvudet neråt så man får sig en och annan spark upp i revbenen så det känns som om man inte kan andas.. Allt blir extra jobbigt..
Idag är en jobbig dag... Har inte tålamod för fem öre...

Oliver ville ha vatten i en vattenflaska som han brukar dricka ur, sist så slutade det med att hela han var dyngsur.. Sa till honom att sätta sig i soffan och dricka försiktigt, "Sossa" sa han och lunkade iväg till soffan.. Tog 5 minuter så kom han in i köket för jag stod och diska, "blöt" sa han och hela tröjan var dyngsur...:-) Det är ju alldeles underbart!!!! Jimmy fick ta fram moppen och torka upp allt vatten, han fick nog inte i sig många droppar så blött som det var och han fick inte mycket i flaskan..
Nu vet jag ju i och för sig att han inte ska få dricka ur den själv något mer..

Dessa skrik som han kan ge ifrån sig kan jag inte förstå, kommer ifrån den lilla kroppen.. Det kan reta gallfeber på mig och ju mer man säger åt honom ju mer skriker han.. Riktigt trotsskrik!!!

Nu har han i allafall somnat i soffan till Bamse.. Han är ju för go!!! Blev så frustrerad att det kom en tår eller två nyss delvis för att man går här och är trött och sjuk och dels för att man är så j*vla tjock och då blir han så brydd.. "Mamma lesse" säger han och kommer och kramar om en.. Allt blir ju så bra då...:-)

Ojojoj

Detta kommer att bli en lååååång dag.....

Det blev ingen bra dag för Oliver på dagis... Grinade hela tiden i skogen och ville inte ha någon korv, och då är det något som inte stämmer.. Snorig och hostig.. Så dom ringde från dagis strax efter 12 och sa att vi fick hämta honom.. Lilla prinsen!!! Väl hemma så var det närstan full fart på en gång och håller på att reta gallfeber på oss...:-)
Jimmy hostar som en tok och jag är jätteförkyld, då tål man inte så värst mycket kan jag meddela.. Tur jag köpte glass så att han kan sitta i soffan och ta det lugnt imellanåt.. 

Lång natt..

Det är inte ofta jag längtar tills det är morgon, men i natt har jag inte sovit nästan någonting och Oliver har sovit sådär.. Igår kväll när jag skulle lägga mig så hostade han ganska mycket och vaknade till när vi skulle fixa med täcken hit och dit så jag tänkte att det är lika bra att ge honom hostmedicin.. Drog upp i en spruta och han smackade i sig, "mmm nam nam" förstår inte hur ungen kan tycka om Molipect, fy tusan!!

Sen hade vi båda svårt att sova, "gosa" sa han och la sig mot min kind och så låg han tills han sonmade efter ungefär 1 timme.. Han har vissa nätter då han är extra myssjuk och då ska han ligga tätt tätt intill.. Det är så klart jättemysigt men det blir så himla varmt.. Oftast sover jag utan täcke och det blir ju så mycket varmare när en liten kamin ligger bredvid en, då spelar det ingen roll om man har täcke eller inte..

Sen är det ju denna näsa som jag kan blli tokig på.... Täppt och täppt, jag hoppas innerligt att det går över när lillkraken är framme.. Så blev det i allafall med Oliver..

Idag ska dom på utflykt till "Mulleskogen" med dagis, det är så kul när dom hittar på saker.. Det är ju sportlov nu så det är inte så många barn så det är väl lättare att ge sig ut.. Korvgrillning och leka i skogen, kan inte bli en bättre dag för min lilla prins..
Peppar, peppar så är Oliver pigg.. Han måste ha ett sjuhelsike immunförsvar, Jimmy har gått och snorat och hosta i omgångar i typ 3 veckor och jag i och för sig bara i några dagar men Oliver är det inget fel på alls.. Nu ska jag inte säga för mycket för det kommer väl ett bakslag antar jag, men det var ju tur att han inte missade dagis idag..

Nu ska jag gå och fixa till mig så jag vågar visa mig bland folk, ska åka till Arbrå och se om jag hittar något roligt på Tahlins...

0,5 liter snor/ dygn


Ja då sover prinsen efter att ha lekt med både morfar och faster.. Han blir så lycklig.. Han har ätit som en häst idag, först åt han nästan 3 pannkakor till lunch, åt lite före oss för jag hade tänkt att han skulle sova när vi åt men de planerna hade inte Oliver.. Sen åt han lasagne när vi skulle äta, han kan ju så klart inte sitta och titta på när vi äter.. Herreguud!!
Lekte lite med bilarna och tittade på bamse emellanåt.. Vid 17 blev det ju middag oxå och då gjorde vi fiskpanetter och spenat och tusan så gott det var.. Oliver stod berdvid mig vid diskbänken på en pall och vände fisken i ägg och ströbröd sen gjorde han en egen röra med alla möjliga kryddor, ägg och mjöl.. Han tyckte det var hur kul som helst, det är ju sådanna stunder som man ska ha kameran i närheten och helst laddad.. Men men..

Förkylningen är inte så bra, men jag har inte feber i allafall och jag hoppas jag slipper.. Brukar inte få feber men inte skulle det förvåna mig om jag får det nu.. Allt blir ju såklart extra jobbigt när man är stor som ett hus, det är inte mycket man tål nu..

Nu ska jag gå och mysa framför tvn, tända massa ljus och ta det lugnt, kanske ta en macka eller två om det finns någon vill säga.. Det är lite glest på hyllorna här i huset, men det ska det bli ändring på i morgon om vi orkar åka och storhandla.. En tripp till Thalins blir det nog iallafall, skulle alldeles ha haft ett par nya gympaskor..

Kollade på järnkontoret ikväll och man producerar 0,5 liter snor per dygn i kroppen och när man är förkyld så blir det 1 liter snor, det är ju för tusan ett helt mjölkpaket.. Inte konstigt man måste snyta sig hela tiden och blir röd under näsan...!!!!

God dag!!

Här är det sjukstuga, grått och tråkigt när man tittar ut genom fönstret och det gör ju inte det hela bättre.. Titti med familjen skulle ju komma till oss idag men det blev inställt, Arvid hade fått ögoninflammation.. Tycker så himla synd om dig Titti, är det inte det ena så är det det andra...

Här går man och är förkyld som tusan, det gick fort, i morse var jag bara lite snorig men nu känner jag mig jättedålig, snorar och ont i skallen som bara den.. Har även tagit en sväng på toan och fått upp allt jag stoppat i mig idag.. Förstår inte att jag ska må så illa, för nu äter jag inte järntabletter heller.. men men.. Man klagar och klagar och ojar sig så mycket man kan och då kan man inte jämföra detta med hur min kära vän Titti har det med sjuka barn och hon själv som inte får sova tillräckligt.. Jag tänker på dig gumman!!!!   

Jimmy jobbar så klart en dag som denna men pappa skulle komma hit när han slutat på jobbet och leka lite med Oliver och det känns himla bra, då får man lite ny energi.. Det är ju så trevligt när någon kommer och hälsar på, det behöver bara vara 15 min så är man nöjd...:-)
På fm var farmor och farfar hit och lekt lite.. Man blir ju helt slut när man själv är sjuk och Oliver vill leka, får så dåligt samvete när jag tittar på honom och han vill att man ska leka, när man själv är som slakt.. För Oliver är det inget fel på han är pigg som en lärka.. Kan ju bara hoppas att han klarar sig och är pigg i morgon allafall så han får gå på dagis...


Tisdag... Precis 4 veckor kvar..:-)

Ja vad ska man till att skriva om idag då...

Grått och tråkigt väder är det i allafall, det är ju typiskt när det väl är vindstilla så ska det vara mulet... Det tycker jag minsann är skittråkigt..
Ska på stan en sväng med Tettemora, BOKREA!!!!! Det är ju för tur att jag inte har så mycket pengar annars hade det nog kunnat bli en och annan bok.. Det är ju för kul, svårt att hitta en bra bok efter att man läst böckerna av Steig Larsson..

Tänk vad Oliver fixar på morgonen, han smyger upp tyst som en mus.. Hämtar tidningen och lägger den bredvid mig i sängen sen går han och hämtar en bil eller någon annan leksak till sig själv.. sen poar han på själv, lägger sig mot min kudde med snuttefilten och vilar lite innan han tar en till lov genom lägenheten för att se till att allt är i sin ordning.. Någon gång under morgonen innan frukost brukar han även lägga ett lass i blöjan och i morse var det pappa som blev den lycklige...:-)

Sen vill han ha frukost...

Grattis!!!!!

GRATTIS GRATTIS till Katrin och Danne som fått en Teddy!!! Jag blir så avundsjuk..:-) Tänk va dom ska mysa och gosa.. Tjoho va kul!!!!

Blåser, blåser och blåser..

Det är inge vidare att lämna på dagis när dom är ute, då ser han mig hela vägen när jag går ut genom grinden och sen försvinner bakom backen och det tycker han inte om och inte jag heller för den delen... Man hör hur han ropar och grinar efter en, troligen går det ju över bara jag försvunnit men det är hemskt ändå..

Är lite orolig att han ska bli förkyld igen, han hade ju feber igår natt men ingenting igår.. Han var hur pigg som helst. Var till farmor och farfar en sväng och snacka om att ungen trivs där, lika hos mormor och när vi är hos morfar.. Han får ju all uppmärksamhet och det älskar väl alla barn.. Hursomhelst skulle det ju var så j*vla typiskt om han skulle bli sjuk till på onsdag när Titti med familj ska komma och hälsa på.. Täppt i näsan är han ju men det är han ju nästan jämt..

I morse vaknade han 06.00 prick... "Käm" ville han ha då.. men lyckades övertala honom om att lägga sig en stund till och sen fixade vi välling och mamsen fick vila en stund till.. Välbehövligt, jag gick och la mig 23.30 igår och det är inte jag van vid, alldeles för sen för mig..

Jimmy fixar det här med snusen riktigt bra, jag har inte hört honom klagat en enda gång... Igår när han skulle åka och handla frågade han vad som skulle handlas och då var Oliver snabb att fylla i "nus" för det vet han att pappa brukar köpa.. I och för sig har det bara gått ett dygn men jag tycker han är så duktig..

4 veckor och 1 dag kvar till vi får se vårt underverk.. Magen är stor och tyvärr börjar den bli lite randig..:-( Jag klarade mig från det när jag väntade Oliver men då var jag så duktig och smörjde magen varje dag och det har jag inte gjort denna gång och man kan man ju undra varför....
Det som ska fixas är snuttefiltar och blöjor sen tror jag att jag har allt annat.. Kläder ska jag inte köpa nu, det har vi så mycket och snacka om att jag blev sjuk när jag tvättade alla småkläder..:-)

Idag blir det inte mycket gjort kan jag lova.. Kanske lägger jag mig i soffan och läser lite eller eventuellt sitter jag framför denna burk hela dagen, chansen är mycket stor att det blir det sistnämda..  

Städning..

Det är skrämmande va mycket damm som dyker upp när det är soligt ute och inte tala om fönstren, småhänder överallt.. Nu har jag i allafall torkat av inne i vardagsrummet, fönster och allt annat...:-)

Oliver hittade en krita för några dagar sen och då tyckte han att han kunde få rita lite fast han inte hade något papper i närheten så tyvärr var det TV bänken som bev lidande för det... Han ritade så fint så, han höll sig faktiskt på bänken ända intill väggen men på den målade han inte konstigt nog och glad är jag för det...

Det är bara att hoppas att den dagen då han ritar på väggen inte kommer, iallafall inte när vi hyr... Han ska inte rita alls på väggen så klart men det skulle vara bra olyckligt om det skulle ske nu..

Febern försvann, men tyvärr är han lite snorig.. Bara hålla tummarna att han inte blir sjuk!!!!!!

 

Soligt och Feber??..

Inatt vakande jag vid 01.30 av Oliver snarkade som en storan karl, han vaknade oxå till då för han väsnades så mycket och för att han var så himla täppt i näsan..

Tog hans hand och herregud, han var jättevarm, feber.. Så upp och fixade alvedon, han är jätteduktig annars att ta "mins" (medicin) men inte när man blir väckt mitt i natten, det säger väl sig själv att det är skittråkigt.. 
Efter att väckt hela huset med gallskrik så ville han ha mer bara han fick en liten droppe på tungan, han tycker det är jättegott med smaksatt alvedon och det är ju bra.. Nässprayen var inte lika populär men det gick det oxå..
Sen låg vi vaken i 1 timme ungefär innan vi somnade..
 
Det är ju bara att hoppas att det bara var något tillfället för när han vaknade vid 08.15 så var han inge varma alls, kan kanske var alvedonen som sitter i.. Vi får ta det lite lugnt idag, dumt kanske att gå ut idag, är soligt och fint men det är ju den där förbannade blåsten..

Nu ska vi gå och leka i hans rum, kommer och drar i mig, han tycker det är skittråkigt när jag sitter här.. Han har lite svårt för att leka själv, det går bra så länge han inte kommer på att han sitter där och kör bilar och har jättekul själv..Då måste han hämta oss...:-)

Halsbränna, schlager och guldklimpar...

Usch jag har aldrig haft halsbränna men under denna graviditet har jag det så klart... inte alls trevligt.

Ja då var det slut på ännu en deltävling och den var svårtippad.. BWO var givna men sen hade jag ingen aning, Frida.. ja vad ska man säga om det då... Peronligen tycker jag hon är lite äcklig på något vis, kanske man inte får säga men det gör jag ändå.. Hon är säkert en bra tjej. Låten var ganska bra men om den hör hemma i schlager vettekatten, men samtidigt är det många låtar som är lite udda..

Björn Gustavsson, vilken cool kille.. Låten han sjöng till Carina Berg var bäst ikväll helt klart.. 

Återigen har jag svårt att förstå vad bruttan som sköter mellansnacket gör där...

Ibland när jag sitter och tänker på allt möjligt så kan jag komma in på Oliver, kan titta på honom och har svårt att fatta att det är min alldeles egen guldklimp.. Tänk att jag är tvåbarnsmamma snart.. Det är så häftigt!!! Va väldigt vuxen jag har blivit..:-)

Oliver somnade vid 19.30 ungefär så i morgon blir det nog en tupplur i soffan med Bamse eller Mora Träsk i bakgrunden, för han vaknar nog tidigt lille vännen..

Har nog kommit på ett till namn att välja mellan.. Vi har Axel och Viggo som förslag redan och idag ploppade Viktor upp i huvudet på Jimmy och det är väl ett namn som inte är så himla vanligt nu, eller?? Oliver och Viktor... Ja det känns bra.. Spännande att se vad det kommer ut för krummelur, kanske rent av blir en lite tjej.. Då blir det nog nästan säkert en Julia..

Bäst jag kryper ner nu så jag får mina 8 timmars sömn, dom är ju superviktig...

För övrigt har Jimmy redan slutat snusa, vet inte om det var så himla smart att sluta när han har en jour.. Tyckte han skulle vänta till måndag men men.. Jag ska stötta honom till 110%....

Är så trött...

Nu känner jag att jag börjar bli bra less på denna mage... Nu är våran lilla älskling komma ut istället.. Jag frustar och suckar så fort jag ska förflytta mig..

Som tex när vi ligger och sover och jag ska vända mig och byta sida då håller Jimmy och Oliver nästan på att hoppas ur sängen, flodhäst.....ja det skulle man kunna säga!!!

Resa mig upp ur soffa är ett helt företag, det är tur att Oliver brukar komma och rädda mig "Hjäpa" säger han och så tar han i för allt han har..

Kissa, ja kommer jag ut ifrån toa så är jag tvungen att fråga Jimmy ibland om jag verkligen var på toa för då är jag kissnödig igen.. Det är tur att jag inte behöver kliva upp på natten, det lilla pyret ligger med huvudet neråt så h*n trycker väl på blåsan när jag är upprätt..

Knappt har jag några kläder som passar, ser verkligen framemot att tappa några kilon när detta är över.. Det ska jag banne mig gå in stenhårt för.. Ska köpa mig ett par riktigt gympaskor, har ju inte ens det.. 

Jimmy Bergman ska sluta snusa, idag räknade han ut att han lägger ner ungefär 15000 kr på snus varje år.. Då fick det vara nog.. Bara att hoppas att han inte blir en surgubbe för då måste jag nog köpa en dosa eller två till honom för det orkar jag inte med nu...:-) Håller mina tummar för att det ska gå bra..

 

God morgon!!

Idag fyller morfar år.. GRATTIS PAPPA!!! Vet inte om vi ska dit och fira honom idag eller om vi åker upp till veckan.. Det visar sig..

Natten har varit väldigt lång, När Jimmy skulle lägga sig vid 02 så var det så klart alldeles blött i sängen under Oliver så det var bara att börja byta blöjan och lakanet mitt i natten. Efter det så låg nog jag och Oliver vaken i minst 1,5 timme, så fort jag drog bort min hand från hans så kände jag lillhanden komma letandes efter den igen.. Sen skulle han så klart ligga på min kudde så han låg nästan på mig och det är inte så jättebekvämt nu för tiden när man har en strut på magen och oxå ska få plats..
Slutade iallafall med att han somnade så sött tätt intill mitt ansikte, lite då och då kände jag hans småfjun till hår killa mig i ansiktet..

Måste bara fråga en sak...
När Oliver inte får som han vill vissa gånger så skriker han och det är inget vanligt skrik utan högt så det skär i öronen och hörs hur långt som helst.. Vad ska man göra då?? När man är utepå tex, ska man bara strunta i honom eller ska man säga åt honom?? Jag tycker det är väldigt jobbigt, känns som man inte har någon kontroll riktigt...

Hursomhelst, igår kände jag av ganska mycket sammandragningar.. Kom och tänka på det att tänk om det skulle sätta igång innan vårat datum för snitt, tusan va nervös jag skulle bli då.. 
Jag hoppas verkligen att jag får det datum som nu är bokat, för jag har verkligen ställt in mig på det... Räknar ner dagarna noga..

Idag vet jag inte riktigt vad som händer,det är ganska fint väder så det kanske blir en tripp till lekparken och kanske även mata fåglarna har ju mycket bröd som inte blir uppätet..

Let´s dance förresten... det kändes ganska väntat att Mi skulle åka sen tycker jag att det ser så roligt ut när Karl-Petter dansar, ska han vara sensuell och sexig så ser han bara väldigt fånig ut, visst han är charmig men inte någon dansare direkt.. Tina däremot är jag imponerad av, hon tycker jag ska vinna alltihop....:-)

Fredag..

Ja då har man gjort en tur på stan med mor, det är ju synd att det ska blåsa så in i vassen annars hade det varit riktigt skönt... Det var väl det när solen tittade fram men annars var det lite kyligt..
Vad skulle man göra utan mamma??? Hon bjöd mig och Oliver på lunch på stan och så hade hon köpt blutsaft till mig.. Låter som om vi är hur fattig som helst och så illa är det ju inte..:-)
 
Har ju knaprat järntabletter som en tok och det fick jag sota för i går, mådde piss, spydde flera gånger.. Jag mådde så knepigt förra veckan också, spydde och hade mig men det kopplade jag inte till järntabletterna.. Nu jag har hört flera som mått illa av järntabletter så det måste ju vara det.. 

Köpte hårt paltbröd härom dagen och kan erkänna att det vattnades inte direkt i munnen när jag tänkte på att jag skulle äta dessa.. Men tusan va gott det var, beroendeframkallande.. I morse tror jag att jag åt typ 7 mackor kanske, det är ju tur att det är sånna där tunna små rutor, lika som vanligt tunnbröd.. För annars hade jag nog lagt på mig en hel del för mycket pga mackor.. Plus att jag ska dricka blutsaft för nu ska banne mig blodvärdet upp!!!

Vilken tur jag har som får ha mitt hjärta hemma ikväll, det är ju så tråkigt att sitta hemma själv och kolla på "Let´s dance" Ska nog ta fram köttfärs så att vi kan äta Tacos, det är ju himla gott och Oliver älskar det..

Men tänk idag när mamma skulle klippa sig så gick vi runt och tittade lite och så hamnade vi på Lindex.. Oliver ville ur vagnen och jag tänkte att det är ju inten fara när han springer runt här inne.... va fel jag kunge ha..
Jag fick jaga honom under klädställingar, han var nästan ut i skyltfönstren, när jag inte hittade honom på en gång så fick jag verkligen panik..
Oliver tycket att det var hur kul som helst så klart men jag blev lite svettig och inte tala om hur svettig jag blev när han skulle ner i vagnen, Han ville naturligtvis inte dit så jag fick trockla ner honom på något vis och han skrek för högan sky... Det är ju underbart!!! 

4 veckor och 4 dagar kvar... (förhoppningsvis)

Igår kväll hade ingen lust alls att sitta vid datorn nån längre stund, är nog en periodare tror jag... Oliver var som sagt på dagis och det hade gått hur bra som helst fast det var många sjuka..
Fröken sa när Jimmy kom och hämtade honom att det är så roligt att se på barnen när föräldrarna kommer, dom blir som förbytt.. Oliver kan sitta och leka lugnt och prata, men när någon av oss kommer så grinar han och lägger sig på golvet och blir typ galen... Varför, kan man undra???

Igår visade han oss hur Bamse går när han är är arg på vargen, och han såg väl för rolig ut.. Blicken i backen och stora steg och armarna svingandes efter sidorna.. Hahaha

Idag kommer mormor med tåget så vi ska träffa henne på stan och äta lunch, få se hur villig Oliver är till det.. Han är arg på mig nu för att jag inte ville hoppa i hans torn som han byggt av kuddar..

Nu måste jag gå och sysselsätta honom med något som inte är livsfarligt, han slänger sig nämligen rak lång på "tornet" så man vet inte vilket håll han tippar... Det blir kullerbyttor och volter hit och dit..

8.15 ringde dom från Jimmys jobb och frågade om han skulle komma och jobba, det är ju alltid lika kul.. Han trodde att han skulle jobba i kväll men tyvärr var det en dagtur..:-) Jag blev jätteglad för då blir han hemma med mig ikväll..Hihihi


Torsdag...

Nu har vilddjuret gått till dagis, det är bara att hoppas att det blir en bra dag för honom... Det går magsjuka och influensa bland personal och barn så det var vikarier och han kan bli på viset då vår lille son...:-)

Igår kväll blev det inte riktigt som man tänkt sig, Bollnäs förlorade sin match och missar slutspel.. Jimmy var lite nere igår när han kom hem, så less att han gick och la sig kl 22.30 och det har inte hänt på väldigt länge.. Han kanske får mersmak för han klev upp kl 06.30 med junior och var piggelin, han hade fått så mycket gjort när jag klev upp 07.45.. I like!!!

Igår när vi kört Jimmy till lokalen så åkte vi direkt hem, stannade utanför porten och skulle kliva ur bilen.. Men det tycket då rakt inte Oliver, "Bile runt" sa han hela tiden och grina.. Han ville helt sonika åka runt och titta lite så vi tog en sväng till Malin och räddade henne från städningen.. Bara det inte blir någon vana att åka runt och titta för då blir det dyrt för mamma och pappa.. Knepigt det där, ibland skriker han rakt ut när han ska sätta sig i bilen och ibland vill han inte gå ur.. Han kan den där mannen..

Idag ska vi äntligen tvätta alla bebiskläder och tyvärr så har ju tvätthögen växt nå alldeles hemskt sen jag la i småkläderna. Jag hoppas innerligt att jag får ta tiden efter min för annars hinner det inte bli torrt och jag blir tvungen att hänga den i lägenheten... väldigt kul!! Sen blir det nog en tur till Dollar... 

Vems humör har han fått???

Faktiskt gick det ganska fort att komma fram till Kommunal, men tyvärr så blev jag inte så mycket lugnare... Dom hade inte ens fått mina papper och jag skickade dom i lördags.. Tycker att dom borde fått dom idag men men.. Det visar väl sig antar jag om jag får några pengar..

Var iväg till Prix och handlade lite och det är alltid lika spännande att ha med sig Oliver, man vet liksom aldrig vad han är på för humör när man ska gå ut från affären.. Idag var han på mindre bra humör, när han skulle ställa ifrån sig sin lilla vagn så blev det naturligtvis ramaskri och det slutade med att jag fick bära honom mer eller mindre skrikandes till bilen.. Önskade att han kunde gå och hålla mig i handen och vara förbannad och ledsen, men tok heller då lägger han sig på backen..  Det är underbart, man känner hur alla tittar och tänker "Herregud, har dom ingen ordning på ungen" Tänker dom så tro???



Ojojoj...

Snart ska jag ringa till kära kommunal och sitta i telefonkö i 40 timmar eller nått. Blev ju en liten miss med att posta stämpelkorten i tid.. Bara att hoppas på att jag får prata med någon som har en bra dag idag annars får jag inte pengar förrän 20 mars och det funkar ju inte...

Har haft sendrag i vaderna mest hela natten, så fort jag vänt eller rört mig.. Det har jag aldrig annars med det verkar bli så när jag har en liten skrutt i magen, låter som om jag alltid är gravid..:-)

Idag blir det handling och kanske en tripp till långnäs så Oliver får leka av sig lite.. Sen är det bara att gruva sig för kvällen, svt24 sänder matchen mellan Villa- Bollnäs, direkt avgörande om Bollnäs går till slutspel.. Som tur är kom herr Bergman på andra tankar när det gäller bandyresan, skönt att slippa oroa sig inatt när dom skulle åka i 6 timmar för att komma hem på morgonkvisten i morgon.. När de till och med sänder matchen på TV..

Nu ska jag ringa, håll tummarna!!!!

5 veckor kvar, förhoppningsvis...

tills våran bebis kommer till oss.....

Dagen har gått väldans långsamt, fast Oliver har varit på dagis.. Vilket är skönt vissa dagar.. Erica kom ner och hälsade på, alltid trevligt, kaffe och glass blev det innan vi drog ner på stan.. Skulle in på Intrersport och kolla lite, men hua va folk det var där, 50% på nästan allt, folk blir ju galen när det är rea...

Oliver har inte haft någon bra dag på dagis idag, gnällt åt det mesta och ville inte ha någon mat..
Igår fixade jag iordning potatisbullar och bacon till oss, men den tallriken sköt han undan och sa "kyck int om" vilket betyder "tycker inte om" det som är så gott tänkte jag.. Idag fick han det på dagis.. Stackars barn..
Så nu får jag plussa på det på listan för mindre populär mat tillsammans med blodpudding, han grinade när han fick det första gången sen har det inte gått alls.. Men man kan ju inte tycka om allt, han äter ju faktiskt det mesta..

Hos barnmorskan gick det väl ganska bra, inget + på vågen vilket känns skönt.. Fortfarande lågt Hb 98, men jag känner mig inte lika trött och slut som sist när jag hade 95 så det är väl huvudsaken att jag känner mig någorlunda pigg.. Fick order om att köpa sånt där hårt paltbröd, är lite skeptisk men jag kan ju alltid prova det kanske är gott..

Nu är jag så trött så jag tror nästan jag ska lägga mig i soffan och hoppas att jag kan hålla mig vaken till Gynning annars får det helt enkelt bli sängen..
Få se om min kära sambo åker på Hemköp och fixar något gott..:-)

Ny dag!!!

När Oliver badar så måste han få i sig en hel del vatten, varje gång jag lägger honom efter badet så blir det alldeles blött i sängen.. I gårkväll när jag skulle krypa ner så var det alldeles blött under honom, lilla vän... Det var bara att ta fram nytt lakan, ny blöja och tröja och så knäppa på lampan, mitt i natten.. Inte poppis kan jag lova, det är så ynkligt med honom när han är nyvaken, inte var Jimmy hemma heller så han kunde hjälpa till och hålla i skrutten..
Sen tog det ett bra tag innan han somnade låg och höll mig i handen och lekte med mina naglar, som han gör varje kväll innan han somnar.. Drar sitt finger längs nageln, är så himla mysigt...

När det blir så där gruvar jag mig lite extra för den dagen som han ska sluta med blöja, då lär det väl bli ett och annat lakansbyte.. Men men det hör ju till..:-) Kanske ska ta det till sommaren när han kan springa naken och bara sätta sig på pottan när han känner att det är dax.. Han kommer ju och säger till nu oxå, när det är "kiss" eller "bass" men helst vill han sitta på pottan med blöjan på..

Kl 07.30 kom dom med en skylift och parkerade utanför vårat sovrumsfönster, då skulle dom till att byta stupränna.. Kl 07.30 på morgonen..??? Sen har dom hammrat och fixat så det har ekat i hela lägenheten.. Bättre sent än aldrig i och för sig men det var väl lite väl tidigt??? Vi var vaken, men vi låg och drog oss en stund.. Hade vi mot förmodan sovit så hade jag nog blivit skogstokig...

Nu ska jag gå och dricka kaffe så jag blir lite pigg, tyvärr utan mjölk, den räckte bara till gröten i morse...Så fattigt är det i det här hushållet för tillfället... Det är ju en himla tur att det kommer barnbidrag i morgon...:-)

En lugn kväll framför tv:n väntar..

Ja då är det slut för idag....

Det kanske är halksockorna som Oliver har på sig som gör att det blir halt på golvet, då spelar det ju ingen roll hur mycket jag skurar då är det ju halt ändå... Folket får helt enkelt ta det lugnt i svängarna här hemma, för själv har jag inga problem.. Tack för den upplysningen!!!!

Jag gjorde ingenting som jag tänkt göra idag, diska gjorde jag i och för sig men det gick ju på en grisblink... Det är knepigt, när man är hemma med Oliver en dag så brukar tiden gå så sakta om man inte har något inplanerat, det räcker med att någon kommer och hälsar på så går dagen ganska fort.. Men när det där stackars 15 timmarna i veckan ska ge lite lugn och ro så går det så himla fort.. Man känner sig så stressad över allt man borde göra när man har tid och inte har en liten busunge efter sig som springer och plockar fram allt igen efter man städat.. Antar att det är därför tiden går så fort..
Från och med nu ska jag inte spendera dagarna Oliver är på dagis till att städa och plocka, jag ska bara slöa... Gud va härligt det låter..:-)

Imorgon ska jag som sagt inte göra någonting som har med städning att göra.. Erica kommer eventuellt ner och hälsar på, men hon får ta det som det är.. Och likaså Tette som oxå kanske kommer.. De får helt sonika ge tusan att titta i hörnen..:-) För om dom närmar sig så kanske dammråttorna kommer och jagar dom..hihi.. Nej skämt och sido så illa är det väl ändå inte..

Ska även till barnmorskan och lyssna på lilltrollet i magen och förhoppningsvis få positiva besked om mitt Hb, för nu har jag verkligen varit duktig med järntabletterna..

Dagisdag..

"Äntligen" skulle nog Oliver säga om han kunde... Han har nog längtat efter dagis skulle jag tro, blev superlycklig när jag sa i morse att han skulle dit.. Ganska tråkigt väder idag för övrigt, +3 och moln så idag blir jag nog bara inne.. Det ska vara om Tette är ledig då som jag kanske tar mig ut, vi brukar ha date på måndagar...
 
Igår var vi upp till morfar och hälsade på, det blev pizza till middag och tusan så gott det var.. Kom och tänka på eller jag tänker på det de flesta gångerna vi köper pizza... När man var liten, jag och syrran var väl typ 8 och 11 år.. Det flesta fredagarna då så brukade vi åka och bada i Arbrå och sen köpa pizza på "Dundret" i Arbrå.. Fick titta på när dom gjorde pizzerna och det var alltid lika kul.. Tänk va god pizzan var då när man åt så sällan.. Jag längtar tillbaka till den smaken och känslan.. Då var det något speciellt, det är det inte nu precis och det tycker jag är jättetråkigt..
Man skulle ju i och för sig kunna göra något åt det där med att inte äta för ofta, men ibland blir det tyvärr idetorka.... Och då är det ju bra att ta till Pizza.. Oliver tycker inte om det, han tycker det är jättekul att säga pizza och han vill nog bra gärna tycka om det men icke och det är ju bra..

Idag blir det nog lite städning, dammsuga. Det är så fruktansvärt halt på golven här hemma det säger de flesta som kommer hit iallafall så jag kanske till och med ska lyxa till det med att skura golven... Få se om jag har orken..:-)

Titti!!!

Tack Titti!! Höll på att missa sköningarna från Köping... Det är för tur att jag har dig!!

Det ska bli så himla kul när ni kommer och hälsar på, längtar jättemycket...-)

Dom är roliga..

Bollnäs vann sin match, men det var tyvärr inte allt som behövdes ikväll.. Edsbyn måste vinna över Broberg och det trodde man ju var lugnt men icke... 6-6... Hursomhelst, denna bandy.. Att man är så inne i den oxå, är väl kanske inte så konstigt med tanke på att Jimmy brinner för den..

När Jimmy kom innanför dörren ikväll tog han fram en bukett röda tullpaner och en stor ros till mig... Gissa om jag blev superglad!! Oliver kom och sträckte armarna efter mig och sa "Muss och Kaam" Han vet att så ska man göra när man ger bort någonting, det snappade han nog upp på alla hjärtans dag.. Han är ju för go!!!

Nu börjar man fundera på om det var för att Jimmy ville vara snäll och gullig eller för att Bollnäs spelar bortamatch på onsdag mot Villa (direkt avgörande match om Bollnäs går till slutspel) och han vill åka dit. som han köpte blommor..:-) hmmmm

Det är klart han får åka om han vill iallafall, han behöver inte muta med blommor, men inte klagar jag inte... Jag älskar tullpaner.. Kanske ska köra med den hårda stilen framöver, säga NEJ i alla lägen..???? Få se allt jag kan samla på mig.. hihihi.. Det var så gulligt!! Tack mitt hjärta...

Nu ska jag gå och kolla på Sportspegeln och sen hoppas på att det är någon bra film... Sov så gott!!!

Söndagkvällen kommer krypandes

Sitter här och ska följa matchen mellan Bollnäs och Falun på liven, lite nervöst.. Allt skulle bli så bra om Bollnäs såg till att vinna den här matchen.. Men tyvärr skulle det inte förvåna mig om dom förlorade.. Det blir ju så mycket trevligare att få hem mitt hjärta om det blir vinst..:-)

Oliver sitter här bredvid på en egen kontorsstol som jag höjt upp till max och ritar fina solar och bilar.. "Gula penna" säger han och pekar på den gula pennan som åkt ner på golvet, lyckträff att det blev rätt färg eller har han kanske lärt sig den färgen... skulle alldeles haft kameran nu, men inget batteri så det får vi ta en annan gång..

"Mätt" säger junior, det betyder att han är less på att sitta där och vill ner på golvet.. Så säger han jämt när han inte vill vara med längre..:-) Nu blir det lite Bamse skulle jag tro, måste ju ha lite koll på bandyn jag...

Vilodagen..

+6 och soligt, idag blir det utgång... Skönt att inte frysa när man går ut, med tanke på att jag inte får igen jackan och jag kan ju inte ha hur mycket kläder på mig som helst under västen så har det varit lite kyligt de senaste dagarna... Speciellt med den j*kla blåsten..

Är bra sugen att gå på bandy ikväll, men ta med mig Oliver dit efter hur det blev sist han var iväg gör jag nog inte så tror jag att jag hoppar över.. Men det kan ju tänkas att någon skulle kunna vara barnvakt.. Ja det visar sig, går jag dit så förlorar dom väl och dom måste ju tydligen vinna för att nå slutspel.. När jag tänker efter så är det nog lika bra att jag stannar hemma..:-) Hursomhelst..

Oliver är inne i en period när han drömmer mycket mardrömmar, vaknar och grinar.. Och sen att han är täppt i lillsnoken gör det ju inte lättare för honom att sova.. Ska nog ta och ringa till öron, näsa, hals på måndag.. Tänk om det skulle bli en till operation, lilla vän...


Ojojoj!!

Carolas min när hon "bara" kom till andra chansen... hihi.. Tycker helt klart att dom skulle haft den andra låten (lucky star) istället..
Det var väl en jävla tur att kebabpizzan inte kom vidare då har jag inte tittat nästa vecka, herregud!!! Däremot får jag väl höra den en del ändå för Jimmy sitter bredvid och sjunger..:-)
Ryska tjejen... Man kan ju undra hur illa de andra bidragen lät, de som inte kom med till deltävlingarna.. Hon var ju för anskrämlig... hua!!
Bröderna tycker jag är lite fräna, det var kul att dom kom till final.. 
Sanna, ja vad ska jag säga... Hon är för tråkig den tjejen, faktiskt så tyckte jag låten var ganska bra... Tråkig, men den duger...
Utöver artisterna kan man ju undra vad den där tjejen som pratar med artisterna efteråt har där att göra, snacka om att bara försöka fylla ut tiden..

Nu ska man väl gå och sova snart, det är för kul kvällsliv man har, sover jag inte innan 22.30 får jag nästan panik.. Jag får kanske börja vänja mig vid att inte få alla dessa timmar sömn, eller vad säger du Titti??  :-) Det är som sagt bara att gilla läget.. Det ska ju bli mysigt oxå så klart..

Imorgon bär det nog av upp till morfar och Marianne, äta lite och busa.. Kanske ska ta tag i alla leksaker på ladan, mycket där som Oliver kan leka med.. 

Sov så gott alla glada!!!

Utvilad..

Ja då har man sovit en stund med Lillhjärtat, väldans skönt... Hur trevligt som helst att träffa "mammorna" idag allfall, dom små lekte med alla leksaker som fanns, självklart skulle de oftast ha samma leksak.. Så då stod dom och skrek MIN och drog från ett varsitt håll.. Det är så kul att titta på dom..

Annars händer inte mycket nu på eftermiddagen, kanske skulle ha åkt och handla något gott till Melodifestivalen.. Det är ju alltid kul att titta på..:-)
Det är lite synd att Carola är som hon är, ingen favorit precis men låten hon har gjort med Andreas Jonsson (lucky star) tycker jag är skitbra så jag har lite förhoppningar på att dom kommer att vara bra ikväll..
Likaså håller jag på Ola, de två tilll final... Sen går nog "bröderana" till andra chansen och tyvärr går väl Sanna oxå till andra chansen.. Hon tycker jag är så otroligt tråkig.. Och nu ska hon sjunga någon ballad och det är ju inte bättre..

I vardagsrummet är det Bamse för hela slanten, som tur är har Jimmy fixat 2 nya filmer så det blir lite annat att titta på än de där trollen och skattkartan..:-)

Lördag...

Guuud så skönt det är att sova, somnade 22 och vaknade 7.30.. Gruvar mig lite inför det att vi snart får en till liten krabbat i familjen som kanske inte kommer att vilja sova så speciellt mycket, kanske får stackarn kolik.. Det vet man ju aldrig .. Men om så är fallet så tror jag ingen kommer att vilja umgås med mig, Karro utan sömn vet jag inte alls vad det blir.. Kan tänka mig att det inte är någon bra kombination.. Men det är bara att gilla läget..

Igår var det en konstig dag, Kroppen var konstig.. Ont i typ alla leder och mådde väldigt illa.. Visste inte var jag skulle ta vägen, sträckte på benen och drog ihop så gott jag kunde, men det kändes som om ingenting hjälpte.. Som tur var hade jag inte ont i bebismagen för då hade det blivit pådrag, då hade jag varit tvungen att åka till Gävle för jag fick för mig att tänk om jag skulle få en bebis så här tidigt.. Visst man längtar ju men h*n får gärna vara där inne till den 25 mars..

"Tänk om, tänk om" är ett tänk som ofta förekommer i mitt lilla huvud, allt kan ju i princip hända mig som vilken annan person som helst...

Idag känner jag mig iallafall hur bra som helst, inga problem med värk än så länge.. Fast vi ska träffas ett gäng från föräldrargruppen idag, ska blir jättekul.. Vi har faktiskt hållit ihop mer eller mindre sen vi hade stora magar allihop och det kan ju sluta med att man har lite ont här och där... Få se om det blir varmare, nu på morgonen är det -11 här och det är lite kallt för att vara ute och leka... Lek kommer det att bli i vilket fall som helst.. Och korv med bröd... 

Kallt som tusan!!

Jag och Oliver har varit ner till Långnäs och lekt lite i lekparken men tusan va kallt det blåste, det är ju så öppet där inget skydd alls.. Men Oliver tyckte det var lika kul ändå.. Han har ju fått lite friskluft nu iallafall så då sover han gott sen..  Först ska vi äta köttbullar och makaroner, kände att det skulle sitta fint idag.. Får se om det blir någon "finare" mat till kvällen.. Pappan i huset kanske fixar.. Är det att hoppas för mycket...???? :-)

God morgon!!

Vet inte vad som hänt med lilleman den senaste veckan... Han har ju sovit så bra till 07.30-8.00 och det har ju varit hur skönt som helst, men nu har han väl kommit på att han har så mycket att pyssla med om dagarna så han måste kliva upp 06.30... Ska väl i och för sig inte klaga men det bästa som finns är ju att sova, att dom inte kan förstå det dom små..:-)
Det är väl en himla tur att det finns TV och Bamse, då är han hur nöjd som helst.. Och mamsen oxå för den delen för då kan jag lägga mig och slöa lite i sängen medans jag lyssna på Herr Runes röst..

Fredag.... Veckorna går så fort, snart får vi ju en bebis... Det är ju som det är att bara vara hemma, det är liksom ingen skillnad på helg och vardag, det är lite tråkigt... Allt går i ett.. Idag ska vi som sagt bygga koja och så måste vi väl gå ut en sväng, det är för synd att det inte finns någon rolig lekplats här på Granberg.. Det är ju för tur att junior brukar vara nöjd iallafall.. Kanske tar en tripp till farmor och farfar det är ju alltid uppskattat..

Slut på hjärtedagen...

Ja då var denna dag oxå nästan över.. Det är nog lite överskattat med Alla hjärtans dag iallafall... Jag tycker att det är mysigt, men alla delar ju inte den uppfattningen och det är ju som någon sa att man ska ju inte ge kärlek och presenter bara idag utan man ska ju vara kärleksfull och visa att man uppskattar varandra året om...

På em efter dagis har Oliver varit som en liten ängel, farmor var här och busade lite.. Dom körde med alla bilarna och ritade några solar på griffeltavlan som han fått av mormor.. Till kvällen var det kojor som gällde men han kom på att det var kul lite sent så i morgon blir det kojbyggning för hela slanten..

Nu kan han två färger, gul och blå.. Han säger i och för sig blå till allt man pekar på för det mesta men jag tror att han börjar fatta nu att blå är blå.. 

Nu ska vi gå och kolla på en film och äta vitlöksbaguetter med kräftstjärtar..


Max...

Tyvärr blev det en tripp till Max på lunchen och tusan så gott det var...:-) Inte bra!!!

Jaha nu har dessa 5 timmar gått, i en rasande fart... Inte mycket gjort, tyvärr har jag inte gjort det där jag skulle göra.. Oliver kanske kan hjälpa mig med det, Skulle tro att han tycker det är superkul och gräva i den lådan..

Jimmy sitter och säger att han ska ställa upp i "Idol" med "Bobben" .... Jomenvisst, skulle inte tro att det är så himla smart.. Snacka om att bli dumförklarad jag skulle nog inte erkänna att jag känner honom då i allfall....:-)

Nu ska jag knalla ut i blåsten och hämta plutten på dagis..

Tack!!!

Nu har jag fått hjälp med utseendet på min blogg...:-) Tack mitt Hjärta!!!!


Alla hjärtans dag!!!!

EN JÄTTEKRAM TILL ALLA PÅ ALLA HJÄRTANS DAG


Ja då har man 5 timmar lugn och ro framför sig, har precis lämnat Oliver på hans favoritställe... Idag ska jag nog gå igenom och tvätta lite bebiskläder.. Pappa har fixat hyllor till våra garderober, så nu kan jag äntligen lägga kläder på hyllor.. Vi har hela 11 garderober men endast i en finns det hyllor annars är det sån här hängstång och det tycker jag är helt värdelöst... Hursomhelst..

Igår var jag på syjunta med tjejerna, hur trevligt som helst.. Man känner verkligen att man behöver den där kvällen för sig själv.. Är ju lite knepigt att kalla det syjunta för ingen av oss syr, det har vi skippat för längesen men det är ju i och för sig ett bra namn, låter lite mer seriöst.. Vi har så mycket att svallra om i allafall...:-)

Annars var väl dagen ganska lugn, va ner på stan en sväng med Tette och köpte en present till mitt hjärta.. Skulle köpa bara en men så var jag ju in på JC och hittade en jättefin koffta som jag var tvungen att köpa.. Inte så jättebra för ekonomin men men...

Nu återstår att se om lilla jag får något...


Ledig dag...

Igår hade jag en ledig dag från datorn, hade ingen lust för fem öre att sätta mig vid den... Men jag hade mycket annat för mig..

Vi vaknade vid 7.30 då gick jag upp och gjorde lite välling åt junior och knäppte på Bamse sen var jag tvungen att gå och lägga mig igen, somnade inte men slöa lite.. Oliver tittade på Bamse och kom titt som tätt in och visade att han fanns..:-)
Kl 9.00 hade han fått nog och då klev vi upp och fixade lite frukost.. Det bästa med att vakna denna morgon var ju så klart att det var -1 och blåhimmel...
Gjorde oss i ordning och sen var det vagnen som väntade, Såg ut som en valross i alla min kläder, var tvungen att ta Jimmys "Asta Kask" luvtröja och väst, för jackan är inte att tänka på.. Underbart!!!!
Det var nog att ta i lite för mycket när jag fick för mig att vi skulle gå till Långnäs och mata fåglarna, det tar ca 45 min(min takt) och extra sakta nu för tiden.. Inte nog med det så gick vi tillbaka till lekparken.. Kunde knappt lyfta benen när vi kom fram, men Oliver tycket det var hur kul som helst, speciellt när det kom en lite tjej som han kunde leka med..
Hade så jävla ont i ljumskarna... Har aldrig haft så ont, trodde knappt jag skulle ta mig hem..

Mata ankorna är ju så där, Oliver tyckte det var jättekul men jag fick skynda mig att slänga ut brödet för dom kommer ju emot en för att alla vill ju ha mest mat så klart.. Blev lite svettig där ett tag..

Vi var ute i nästan 3 timmar, hur skönt som helst och Oliver var nöjd ända tills Jimmy kom och hämtade oss på lekparken för att gå in till stan och äta korv... Han ville inte alls gå hem, att vi inte fattade det...

När vi kom hem var vi som slakt, sov två timmar med Oliver.. det är ju för synd att man inte blir så mycket piggare på de där små sovstunderna, det är ju snarare tvärtom..

Runt Bolibompatid så var jag tvungen att lägga mig igen, ont ont ont.. Medans jag sov så skulle Oliver så klart leta en av sina nappar som han själv har lagt på ett mycket bra ställe för varken jag eller Jimmy hittar dom och det i min väska.. Och för det var han tvungen att tömma hela och i den är det mycket bra-att-ha-saker som då låg över hela hallgolvet..:-).. Det var ju en himla tur att jag sov så att Jimmy fick ta reda på allt..:-)

Idag känns det ungefär som igår i ljumskarna, det är bara att hoppas att det går över för jag vill inte gå så här i 6 veckor till.. Har lik förbaskat dammsugit och diska, men nu ska jag inte göra något mer som är jobbigt, bara slöa.. Kanske titta på en film om jag kan hålla mig vaken..

Tuffa Killen!!

Oliver kommer att bli ett riktigt bandyfan... Idag när han skulle sova så vägrade han ta av sig sin bandytröja så han fick helt sonika sova middag i den.. Och han sov faktiskt bättre och längre än vanligt... kanske är ett gott tecken för kvällens match mot Västerås...

image26

Grått och tråkigt...

Idag kommer mamma upp från Gävle och det ska bli så kul, Oliver har tjatat om "momo" hela morgonen sen han vaknade 2 minuter innan klockan ringde... Tvungen att köra Jimmy ttil  jobbet..
Sen tog vi en tripp till Statoil och köpte lite frukost och en Bamse tidning.. Den kommer Oliver inte släppa på hela dagen tror jag..:-)
Tyvärr så börjar jag se tendenser på att jag är lite för sugen på Japp, inte alls bra, vaknade i natt och hade ett litet sug... Så det blev tyvärr 2 dubbla på macken, måste nu ligga i kylen ett tag så att dom inte är så mjuk, det är ju då dom är som godast...
Nu är det blöjbyte på gång... "Bass" kommer junior och säger och rynkar på näsan..:-)

Slut på dagen...

Kvällen är kommen igen, det är hemskt va dagarna går fort... Måste bara berätta en cool sak..

När jag väntade Oliver så var jag och Jimmy upp till Hemlingby som ligger i Gävle.. Vi skulle försöka gå igång det hela för då hade jag gått över tre dagar, bra less.. Hursomhelst, när vi gått en runda så gick vi in till serveringen och köpte en glass.. Hon som jobbade där tittade på min mage och så sa hon,

- Du kan väl inte ha mångar dagar kvar?
- Nej jag tyvärr gått över tiden, sa jag och lät lagom glad..
- Vänta här så ska jag hämta en sak, sa hon och gick iväg..
Blev lite fundresam men vi stod snällt och vänta..
- Här ska du få en apelsin av mig, jag bjuder på den, sa hon när hon kom tillbaka och förklarade att när hon väntade ett av sina barn så åt hon en apelsin kvällen innan det satte igång. Så jag kanske skulle ha den turen jag med...
- Tack så mycket sa vi och drog hemåt, inte jätteövertygade om att det skulle gå men men man kan ju alltid prova...

Väl hemma så duschade jag och innan jag gick och la mig så åt jag den där apelsinen, och tro det eller ej så vaknade jag vid 03.30 av att det hela satte igång...:-)

Nu till saken, en tjej som också bloggar som jag följt lite den senaste veckorna är gravid och har gått över tiden... Jag tänkte att jag kan ju alltid tipsa om apelsinen så jag skrev ett inlägg. Hon tackade för tipset och hade ätit en apelsin. Dagen efter fick hon en liten Signe.. Det tycker jag var lite coolt, eller??? GRATTIS!!!

Kvällen som varit har varit väldigt trevlig, Malin och Erika kom på em och vi fixade kycklingfaitasgratäng, Hur gott som helst.. Ett tips på en fin middag!!!
Sen var det Schlager för hela slanten och jag kan ju säga att det var inte mycket som föll mig på läppen...
Att Christer Sjögren gick direkt till final är ju skandal. Att de fyra brudarna som såg lite hårdrockiga sjöng dansband var ju inte riktigt vad man räknat med, PINSAMT!!!
Däremot kul att Amy gick till final.. Resten var nått mellanting, inte alls något speciellt...

Nej hua va klockan är mycket, det var läggdags för mig för längesen, men man har lite svårt att slita sig från denna burk... God natt!!!

lördag...

Det blev en tripp till Tette och William på fm, Oliver tycker det är såååå kul att leka med honom.. Han har ju såååå många bilar och roliga saker..:-)

Ikväll är det Schlager... jippiiii!!! Va kul det ska bli.. Malin och Gustavsson kommer hit och tittar och Malin ska laga mat, kom med förslaget att vi skulle köpa hämtmat från Kina men då fick jag dissen.. Känner att jag inte orkar laga mat men då tog hon på sig ansvaret för det... Få se om jag ger henne ett handtag...:-)

Dagis är stängt på måndag för planeringsdag... Väldans tråkigt, undrar om man får ha Oliver där en annan dag då.. Han har ju sina 15 timmar uppdelad på mån, tis och tors.. Det är ju inte precis gratis att ha honom på dagis men han älskar ju att vara där så man tycker det är synd för hans skull om han ska missa en dag.. De är ju så få timmar i allafall.. Måste jag komma upp...
 
I morgon kommer mormor med tåget och hälsar på, det är nog bäst att jag väntar med att berätta det för Oliver tills i morgon annars kommer han att tjata ihjäl oss... Han kommer att bli så glad...

Nu vaknade han så nu ska jag gå och mysa....:-) 

Skittråkigt!!

Det blir bara värre och värre... Gråare och gråare, vi får nog skjuta upp den där trippen till Hosarbo.. Det är ju inge roligt att sitta och åka upp dit när det är bara tråkigt väder...
Så nu är det bara att knugga komma-på-något-att-göra-knölarna.. Frågade precis Oliver vad han tyckte vi skulle hitta på.. "Mat" sa han, han vill bara äta och äta.. Kul kille!!!   :-)

Vart tusan är solen???

Jag, Oliver, Tette och William ska till Hosarbo idag och grilla korv... När jag tittade på vädret i förrgår skulle det bli kanonväder idag, men så vaknar man av att det droppar på fönsterkarmen och är supergrått ute.. Hur kul är det då.. Skit!!!
Men jag ser nu när jag tittar ut genom det andra fönstret åt andra hållet att det börjar spricka upp, kan ju bara hoppas att vädergudarna är med oss.. När man väl ska komma iväg, har pratat om att grilla korv länge nu...

Nu lyser solen på dataskärmen!!!!! Än finns det hopp...

Har svårt att fatta det där med tex Bamse, Oliver skulle kunna titta på Bamse hela dagarna, fast han har tittat på den filmen säkert 100 gånger.. Det verkar som om han glömmer att han sett den, verkar vara lika rolig varje gång.. Har försökt med andra filmer oxå men det är ingen som duger.. Emil och griseknoen tittade vi på en dag och den verkade han tycka va ganska bra..

Snart bär det av mot skogen..:-) Måste bara komma på ett sett att få in kälken i bilen utan att Oliver ser den för då kommer han bli förtvivlad över att han inte får åka på en gång.. Hmmm, det blir lite klurigt........

Fredagkväll...

Va härligt det var idag... Vi tog kälken och drog iväg till farmor och farfar på förmiddagen, inte så skitkul att åka efter vanliga vägen det går ju bara rakt fram... och hur kul är det?? Så på hemvägen tog vi stigen genom skogen och det var roligare kan jag lova... Mycket gupp och slingrigt...:-) Det var inte lika kul för mig när vi kom in en bit på stigen snön tog liksom nästan slut då är det inte så lätt att dra då men Oliver tjöt av skratt.. så det gick ganska bra ändå..

Hemma väntade makaroner och korv, har nog aldrig sett en unge som äter så mycket, fem korvar tror jag han kom upp i och makaroner, plus att han åt broccoli och majs.. Det är så härligt att se..:-)

Det blev ju en tripp till Hemköp oxå men tyvärr var jag inte så duktig som jag hade tänkt att vara... Köpte vindruvor och ramlösa och det var ju toppen men sen slank det ner en liiiiten 1,5 liters Cola och ett liiiitet rör med Pringels. Har dock inte tagit nästan något av chipsen så dom får jag ta fram i morgon när Hjärtat har kommit hem så är dom slut på ett kick..
Blev även tacos till mig och Oliver och han åt så det stod härliga till...

Ikväll har Malin varit här och tittat på "Let´s dance". Oliver blev superglad när hon kom. "Mali, Mali" har han gått runt och sagt hela tiden och visat alla sin saker, bla det fina huset vi byggde till djuren häromdagen.. Malin blev nästan tårögd, så fint var det... Hahaha, eller hur Malin???

Nu ska jag gå och lägga mig, är så trött..

Telefoner...

God morgon!!!

Sitter man här och ska försöka komma fram till MVC i Gävle för att boka en tid med nån läkare där och inte så att dom har telefonkö, nej tok heller, det blir upptaget. Då är det ju väldigt lätt att komma fram... Gävlebor..:-) Men jag har ju fram till 10 på mig att ringa så det vore väl tusan om jag inte skulle komma fram..

Idag blir det nog inte mycket gjort, Jimmy har jour så han jobbar i natt.. Det är ju himla kul.. Kanske ska ta och ta mig till Hemköp och köpa något gott till kvällens "Let´s dance", Något nyttigt så klart..:-) Inget skämt!!! Ska inte äta chips och dricka cola i kväll, måste börja tänka på vad bebisen får för mat...-) Och jag ska ju faktiskt ha bort alla kilon sen..

Det ska ju till en riktigt lyckträff om jag ska lyckas ringa precis när ingen annan ringer, känns som om jag inte kommer att ha den turen idag...



Kommit hem!!

Nu har mannen i mitt liv kommit hem, han är lite sliten men kan man bli annat med det där gänget... Oliver blev superglad, han visste inte vart han skulle ta vägen...

Idag har Oliver haft på sig sin bandytröja hela dagen, till och med på dagis.. Lisa (fröken) sa att han hade varit så stolt hela dagen, "banny"  har han gått runt och sagt.. Gullunge.. Vet en pappa som oxå blev stolt..:-)

Har även tagit tag i blodvärdekrisen jag har för tillfället, tagit 2 st järntabletter och en Frukt & Fiber tablett, den smakar nå så grymt äckligt, hackade plommon, fikon och massa annat nyttigt i en ihoppressad massa... Stor som en sockerbit ungefär men när man börjar tugga känns det som att det bara växer i munnen och den blir fyrdubbelt så stor...

Nu ska jag gå och titta lite på TV innan det blir sängen, blir nog en tidig kväll för och oss båda...

Barnmorskan...

Det gick väl sådär hos barnmorskan, allt såg bra ut med bebisen, magkurvan är över men jag hade inte en gigantisk mage tyckte hon...:-)

-Vikten +3kg på 3 veckor, sånt man får ta..
-Hb 95, inte bra... Nu blir det till att äta järntabletter och Frukt & Fiber tabletter.. Inte konstigt man har varit lite svajjig i huvudet..
-Bltr 100/60, ganska låg det oxå, men det har jag alltid haft..
-Blskr 3,3, lågt igen.. Knepigt, jag tycker att jag är duktig på att äta, gröt till frukost och sen lunch och middag.. men men.

Nu ska jag lyxa till det med att lägga mig i soffan 1 timme och läsa en Gravid tidning som är nyköpt innan jag ska hämta busungen på dagis..

Lite härliga bilder..

Blandade bilder som jag hittade när jag gick igenom dom för framkallning....

Svårt att låta bli att drömma sig bort till Grekland igen... Hit var mamma, syrran och jag i sept..
image23

Oliver i farfars raggarbil i somras... Hur kul som helst..:-)
image24


Busar med pappa i sängen, det är ju så trevligt när han står på magen, han tycker så klart att det är jättekul.. På min får han så klart inte hoppa nu så det blir pappsen som råkar illa ut..:-)
image25

Himla näsa...

Att den där lilla näsan kan skapa så stora problem, Olivers.. Vaknade flera gånger i natt av att han var täppt i näsan, han blir så frustrerad, kliar och gnuggar och slänger sig fram och tillbaka.. Gav honom närspray men det hjälpte inte..
Tror att det är de där nedrans polyperna som är tillbaka, opererade bort dom i juni.. Dom kan tydligen komma tillbaka ganska snabbt på småbarn eftersom dom växer så fort..:-( Tycker så synd om honom. Han är inte så täppt på dagarna utan när han ligger ner och det är ett tecken på att det är polyperna som "hänger" för.. Vet ju själv hur jobbigt det är att vara täppt i näsan..

Idag ska Oliver i allafall på dagis och busa och jag ska till barnmorskan och mäta magen.. Ska bli väldigt spännande, och ställa mig på vågen, inte kul alls.. Iförrgår tror jag att jag gick upp 5 kg bara under den dagen för herregud vad jag åt... Vågar inte skriva upp allt här för då tror ni att jag är galen.. ;-) Men det är ju för härligt, i vår när lillen har kommit är det slut på dessa tokerier då SKA jag ner i vikt.. Känner mig faktiskt jättetaggad.. Gör jag det inte kommer jag inte att våga mig ner på stranden och sen skulle jag tro att det blir dyrt för då måste jag nog köpa en ny garderob.. Och pengar har man ju inte i överflöd..

Nu ska jag gå och tvätta lillgubben min, han har ätit gröt med hela ansiktet och så ska vi ju borsta tänderna.. 


Kvällen är kommen..

Nu har en till dag snart gått, det går fort när man har roligt... Har varit till morfar och busat, letade fram lite böcker som jag och syrran hade när vi var små, finns hur mycket som helst och det är så kul att läsa dom igen.. Man kommer ihåg allt..
Åt spagetti och köttfärssås igen men vad gör det när Oliver äter som en häst,  då är jag så lycklig...:-)
 
Oliver ville så klart gå ut hela tiden och det är ju ett himla pissväder, så fint för nån dag sedan och idag, bara för att vi var lediga och inte skulle på dagis så regnar det förstås.. Är det inte underbart väder vi har..

Han skulle kunna vara ute hela dagarna om han fick.. Det är synd att det är så bökigt allting när man är på tjocken, inte bara att klä på sig massa kläder och gå ut och leka tyvärr... Man är som en elefant när man ska ta sig framåt i kläderna som ma knappt får på sig och jackan ska jag inte prata om, den får jag inte ens igen.. Så det är liksom inte så behagligt.. Men nu får jag nog sluta att klaga, jag ska ju faktiskt få ett till litet troll att gosa med..

Jag sa till Jimmy idag:
- Tänk om den lille skulle mot förmodan få för sig att komma ut, eller att det händer något annat nu när du är nere i Trollhättan, vad gör vi då???
- Det är lugnt, grabbarna har lovat att vi vänder och åker hem på en gång om det skulle ske.. Men det skulle ju underlätta om det sker när vi är i Gävle så inte det blir så förbaskat långt hem...

Det känns ju för tryggt att dom skulle offra en bandymatch för min skull...:-)

Nu ska jag gå och lägga prinsen, först måste jag göra lite "lälling" annars blir det inte riktigt rätt...
 

Herregud...

Jag har släppt iväg min älskling till Trollhättan utan att veta vad jag gett mig in på egentligen... Man kan följa dom på http://blogg.jimmybergman.se/och man blir ju lite smått nervös..:-)

Oliver delade inte mitt intresse för sängen tidigare på förmiddagen, det var lite bökigt att få honom att somna... Vi vaknade ju tidigt idag och sen ska vi upp till Orbaden så det kändes som om han måste sova före.. Efter mycket om och men och grin efter pappa så somnade prinsen och han sover fortfarande.. 1,5 timme.. Det är ju kanon det, då kan vi stanna ett tag hos morfar ikväll..
 

God morgon alla glada!!

Här är man uppe med tuppen, kl 06.00 ringde larmet och Oliver vaknade på en gång.. "Käm" (kräm) va det första som kom ur hans lilla mun..:-)
Nu har Jimmy åkt på sin "bandyresa" Det är ju bara att hoppas att dom vinner så han inte åkt i onödan... Men det kan ju vara trevligt ändå..
Oliver blev lite ledsen när pappa åkte, stod i fönstret och vinkade med hans lilla bandytröja på sig.. Så jag kläckte ur mig att vi kanske kan åka till morfar idag och det glömmer han nu inte i första taget så det är bara att hoppas att morfar och Marianne är hemma..:-)

Tro det eller ej men det var inte så svårt att fixa bilderna utan sladd...:-)

Oliver rev ut alla tidningar ur tidningslådan och placerade sig själv där istället...
image19

En slagen hjälte efter att ha varit med mormor....
image20


En kväll i badet, det är ju så kul att stänka ner allt som finns i badrummet..:-)
image21


Nu har det blivit en magbild, inte den bäst men den duger... vecka 31
image22

Nu är det natta...

Det är så man blir tårögd när man tittar på våran prins, han är så fin... Idag när Jimmy hämtade honom på dagis stod jag i fönstret och tittade på honom när han kom på kälken.. Ryggsäcken på ryggen och ett hårt grepp om ratten.. Han såg så stor ut, våran lillkille..
När han kom innanför dörren kom han springandes mot mig och skrek "muss" och "Kaam" och så fick jag världens goaste puss och kram.. 
Sen berättade han för oss vad han hade gjort på dagis idag, bla hade han ritat farfars raggarbil med fröken Lisa som han hade med sig hem i ryggsäcken..

Jag kände för att vara lite kreativ idag så jag kom på att vi skulle göra ett hus till alla djur som han har på sitt rum... Såndana dagar som denna önskar man att man sparde på allt rammel som man bara kastar.. Lyckades i allafall hitta en gammal ljuskartong som vi klippte lite i, dörrar och satte upp småbitar så att det blev olika "bås" och en annan kartongbil som vi fixade till så det blev ett tak.. Det är ju riktigt roligt att hålla på, ska nog börja spara på bra- att-ha-saker...

Annars har dagen varit lugn, har haft ont i magen.. Tror att jag kan ha sträckt mig, har ont i höger sidan, inte i bebismagen utan "bakom" den.. Så jag är inte orolig för bebisen, h*n är det full fart på..

Imorgon ska Jimmy iväg på tur, ända ner till Trollhättan, säg vad gör man inte för bandyn.. Han och några till ska ner och kolla på bandy som sagt och dricka öl med Gripenfansen.. Ojojoj!!

Jag hoppas verkligen att junior inte får något utbrott och blir skitledsen om han kommer på att pappa är borta, han kan nämligen få det om Jimmy tex åker och handlar så kan han sitta vid dörren och grina tills han kommer hem... Då är det verkligen läge att ha en glass i närheten...:-) För det mesta går det ju över snabbt om man kan få honom på andra tankar.. 

Nu ska jag gå och lägga mig, kan bli en tidig morgon för oss i morgon med tanke på att Jimmy ska upp 06.00.. Men då knäpper jag på Bamse och så tar jag täcket och lägger mig i soffan...:-)


:-(

Sitter man framför denna burk igen, kan inte förstå att det ska vara så svårt att hålla sig borta... Det blir nog ingen Yoga för mig idag.. Känner mig konstig.. Ont i magen på höger sida när jag gör snabba rörelser, ryggont och yr i skallen.. Hur ska det sluta? Jag har ju typ 6-7 veckor kvar...
Allt är ju så jobbigt, skulle kunna sova hela dagarna... Trött och slut!!!
Nu längtar jag bara tilI början av mars när vi ska till Gävle och träffa nån läkare som förhoppningsvis ska ge oss ett datum när lille vännen ska komma ut till oss..  Tur att jag ska till barnmorskan min på torsdag så jag får kolla magen... Måste naturligtvis ringa om det blir värre..

Nu ska vi hämta vilddjuret vårat..:-)

Jaha, en ny dag..

Efter att ha busat sig i säng igår sov junior till 8.00 i morse och ingen blev gladar än jag... Vaknade inatt av att han sparkade mig på smalbenet, låg och funderade på hur det var möjligt, han låg ju berdvid mig alldeles nyss.. Tittade ner mot fotändan och såg att han låg med Jimmys smalben som huvudkudde och sen rakt ut.. Han är som en liten orm, ligger inte stilla för fem öre.. Men han sparkas iallafall inte i vanliga fall..

Imorse pussade han bebisen god morgon och sa "Vake" "Nu, Käm" det betyder att ska vara kräm till frukost idag, kanske inte det bäst men han äter bra.. Har ätit tomtegröt några mornar nu så han är väl less på det.. Ska nog köpa Grahamsgröt och äppelmos idag, guuud så gott, hoppas han oxå tycker det.. Är annars dålig på att koka gröt, manngryn är ju jättegott men jag bränner fast varje gång, slår aldrig fel... Hursomhelst...

Idag blir det inte många knop, kanske läsa lite och ligga i soffan och slöa.. Förhoppningsvis kan jag gå på Yoga idag, Jimmy jobbar så klart så vet inte om jag har barnvakt, det visar sig..

Bilder från igår får det nog bli en annan gång, min kära sambo som annars är så ordningsam hittar inte sladden... Jag som har knäppt kort på magen..:-)

Måndagen..

Nu har vi hunnit med att:
 
Titta på Bamse
Sjungit och dansat till Mora Träsk för 711e gången.. Alltid lika kul att se hur han härmar gubbarna..:-)
Ätit apelsin så det slutatde med att jag hade apelsin i hela vardagsrummet, vet inte riktigt hur han gör, men kladdigt överallt blir det i allafall..
Lekt och busat med farmor, farfar och faster som kom en sväng och det är alltid kul...
Ätit spagetti och köttfärssås för ett helt kompani, är en av favoriterna helt klart..
Kollat lite på "Lilla kycklingen", men det var nog jag som tyckte den var mest underhållande...
Badat och spruta vatten över hela badrummet, det var tur jag tog ut mattorna.. Men kul var det, kommer bilder så fort Jimmy kommer hem.. Man är ju inte så haj på det där med lägga in kort på datorn.. säkert skitenkelt..:-)
Pratat och pussa på bebisen i magen.. Idag såg han för första gången att det rörde sig i magen och han skrek av lycka.. "Komma bäse" och så tog han tag runt magen och försökte lyfta.. Kommer nog bli himla kul att få ett lillsyskon..:-)

Ja det var den dagen det, nu sover han som en liten kattunge..

Igår var vi på tur och hälsade på mormor Anna och mormor Sonja, hur trevligt som helst, tyvärr blir det ett tag mellan gångerna i och med att dom bor så långt bort.. Men Oliver kommer ihåg dom ändå, det enda som han inte tyckte om var att sitta i den fruktansvärt tråkiga bilen... 

Nu ska jag nog gå och titta om det är något trevligt på tv, om inte kan jag ju alltid sätta mig och läsa "Den nakna sanningen" av Linda Rosing... Det är ju många som jämför henne med Gynning men det tycker jag är väldigt taskigt, för att bli jämförd med Rosing kan inte vara så himla kul kan jag tro... Hon är ju pinsam, en blåst brud helt enkelt... Gynning tycker jag däremot är störtskön...!!

Kanonväder...

Sitter man här och kollar ut på det fina vädret, 1 dm snö, -1 och sol kan inte bli bättre... Jo faktiskt, skulle kunna vara piggare.. Jag vågar inte gå ut själv med Oliver idag.. Känt mig konstig hela dagen, hjärtklappning och yr.. Skulle säkert vara bra med lite friskluft men då skulle jag alldeles ha haft med mig någon och Jimmy jobbar kvällen..

I lördags var Bella här och busa, ut och körde snowracer det beror ju alldeles på vem som drar den vi är ute... När jag och Bella va ut var det väl sådär tyckte lillherrn, han kunde lika gärna gå bredvid men när morfar kom hit och gick ut en sväng med honom då var det andra toner... Hur lycklig som helst.. Han kör ju i gupp och i backar och det är ju mycket roligare..:-)

Nu kommer Oliver och vill att vi ska kolla på Bamse, och det är ju klart vi ska göra... Huj 

Det är ju underbart...

SNÖ SNÖ SNÖ, kan inte bli bättre... Idag blir det att gå ut och åka snow racer med junior, han har tjatat på att gå ut i flera dagar.. Systeryster kommer med tåget nu kl 11 så jag hoppas hon har varma kläder så hon kan vara ute nu när hon kommer upp till Norrland..:-)
Nu ska jag gå och klä på mig lite varma kläder och gå ut. Sen ska jag göra pitabröd, få se hur det blir, spännande!! Morfar kommer hit och äter med oss, kycklingkebab i pitabröd om det nu blir nått bröd annars får jag helt sonika göra sallad bara..

Såg att "I en annan del av Köping" ska börja på söndag och det är ju helt underbart, vilka sköna människor så det ser vi verkligen fram emot.. 

Det kommer mera.......

Snö...

Idag ligger det lite mer snö på backen och det är ju alltid trevligt, synd bara att det är 0 gradigt så det försvinner nog under dagen..:-(
Idag ska vi upp till morfar och hälsa på, det är mer snö där så blir det att Oliver kan leka lite i snön, han älskar att vara ute och busa. Kanske kan göra en snögubbe, få se hur mycket snö det är.. Blir lite svårt för mig att krypa på backen men får lösa det på något sätt..

Igår var vi brudar till TU på syjunta, vi var hela 7 st så det var jättetrevligt.. Blir tyvärr inte att man syr något men låter ju bra..:-) Köpte en tavla med en mus och en ost på när vi började i höstas men jag är fortfarande på det ljusgula området och jag ser så dåligt att jag inte kan fortsätta... Dålig ursäkt men jag är glad att jag inte köpte nått stort projekt för dyra pengar då hade jag nog varit tvungen..

Igår fick jag mina efterlängtade tulpaner som jag gått och tjatat om hur länge som helst, men jag fick köpa dom själv för hans pengar.. Det är ju underbart, eller hur... Ska man ha något så får man fixa det själv, passade på att köpa en Mama tidning oxå medans jag hade hans kort...:-) Kändes bra, han har förhoppningvis lärt sig att man kan inte säga vad som helst till en gravid kvinna man är ju inte den som tål så mycket nu för tiden, fortsätter han med det så kan det bli dyrt för honom....:-)

Idag måste vi åka och hälsa på farfar oxå, det var så länge sedan Oliver träffade honom och har tjatar ju om faffar så fort han ser en bil eller ser pengar... För det har farfar lärt honom att när man jobbar tjänar man pengar så så fort man säger att någon är på jobbet är Oliver snabb med att fylla i "Penga".. Kan bli jobbigt i framtiden... Har redan lärt sig vad pengar är.. inte bra..

Nu ska jag nog väcka Jimmy och själv hoppa in i duschen så jag vaknar till... 

RSS 2.0