Vart tog sommaren vägen???


Igår kväll vände sig Axel från mage till rygg för första gången, duktig kille.. Han är jätteduktig på att ligga på mage nu och lyfta huvudet.. Verkar som om han gillar det..
Nu är det sommarlov från dagis i fem veckor, få se om vi planerar något.. Träffa lite kompisar till Oliver och mig ska vi allafall göra och det ser jag verkligen fram emot, det var så länge sedan.. Skulle alldeles varit på Furuvik och lekt lite så det står oxå på kalendern.. Nu hoppas vi på bättre väder så att man kan åka till Orbaden och bada lite.. det är en favorit hos Oliver..
Har varit och snusat på bebisar också och det är tur att Axel är så liten än så att man inte blir sugen på en till för det vettetusan om vi pallar med.. Det är ju faktiskt fullt upp med dom två vi har..:-)

En dag när vi skulle hämta Oliver på dagis så var våran nya bil nersprejad med röd färg på framdörren och bakdörren... Man blir så förbannad att man kan kräkas.. Fick reda på sen att det är någon som varit på 3-4 bilar längre ner på gatan oxå.. Varför???? Har man ingenting bättre för sig än att förstöra för andra??

Idag står det Orbaden på schemat, Ska bli himla trevligt, Oliver ser verkligen fram emot det.. Få leka av sig, spela fotboll och busa riktigt ordentligt..:-)

Igår var det busväder här, regnade jättemycket och Oliver hittade så klart på bus..:-) Han kom in till Jimmys rum och sa "Oliever blöt" Då hade våran kille varit ut på ballkongen och lekt när det regnade som mest så när Jimmy kom in i vardagsrummet så var det vatten på halva golvet och hela Oliver var dyngsur.. Han hade naturligtvis haft hur kul som helst men för Jimmy var det bara att ta fram moppen och börja skura.. Tror inte han tyckte det var speciellt roligt..:-)

Nu kallar Oliver på mig..

Undrar om man skulle börja jobba med tänder...

Ja precis som det står, man kanske ska läsa till tandhygienist eller nått....

Oliver fick syn på en spindel ikväll och blev så klart livrädd för den.. "Mammaaaa, pindeln taj Oliever.. Den måste gå hem sin mamma" Han syndade sig upp i soffan och efter en stund så smög han tillbaka och konstaterade att spindeln nog blev rädd för Oliver och sprang och gömde sig.. Det är så underbart med alla dessa uttryck som kommer från den lilla munnen..:-)

Idag har vi varit och hälsat på Malin och Noah.. Gud så söt han var, alldeles svart hår och så pytteliten.. Oliver fick tyvärr stanna hemma blir ju som förbytt när han kommer dit, finns så mycket fina saker så mamsen blir alldeles nervös..:-)

Även fast det bara är 3 månader sen Axel var så liten så kan jag inte fatta det, det går så himla fort.. Han är som en jättebebis när han är i närheten av sina små kompisar men dom kommer nog ikapp, fortare än man tror..

Jag vill ha ett hus!!!!!!! Tänk om man kunde vinna några miljoner så man kunde köpa precis vilket hus man vill.. En fördel då är ju att man spelar på något, det måste jag nog börja göra annars lär det inte komma in några stora pengar på mitt konto..

Onsdag...

Ja det är inte så mycket som händer nu för tiden..:-) Pojkarna växer så det knakar. Axel fick spruta idag och det sa han ingenting om utan smackade i sig sockerlösningen han fick.. 6,5 kg och 62 lång. Oliver var 65 lång och vägde 6,3 när han var 3 månader för övrigt..

Jag måste ta tag i vikten och promenaderna igen för nu går det nog bara uppåt på vågen.. Har inte vågat ställt mig på den men det känns att det inte är bra.. Maten har det oxå blivit sådär med, skärpning!!!!

Husletandet går vidare, det är ju tur att det inte är på väg mot sommaren för då hade det nog blivit ett hus på en gång.. Nu har man lite tid på sig tills nästa sommar.. Dom säger ju att det brukar komma mer hus till hösten och vintern så vi får väl hoppas på det.. Häftigt att man kanske har ett hus nästa sommar!!!

Kollade på "What happens i Vegas" tidigare idag och precis en film i min smak.. Mycket kärlek!! Nu väntar jag på att få låna "P.S jag älskar dig"

Detta skrev jag igår men det blev lite fel när det skulle läggas ut, dessa datorer!!!!

Måndag...

Det är långt mellan gångerna jag skriver nu för tiden men jag är väl i en bloggsvacka kan jag tro..:-)

Min älskade vän Malin har fått en liten pojke, kan lova att det blir röj på stranden nästa sommar när grabbarna grus ska springa åt olika håll..:-) Grattis gumman!!!

Idag var vi på banken och fick lånelöfte så nu är det bara ett hus som fattas.. Det är ju svårt att inte drömma sig bort, men vi får nog ha lite is i magen..:-)

Pojkarna mår bra båda två, full fart på den stora killen och lilla ligger mest och flinar och pratar mellan måltiderna och sovningen..

Nu skriker magen efter fika..:-)

Ett år kvar till nästa...

Ja det var det... Har haft en superbra midsommar.. Fredagen spenderades i Orbaden, god mat och trevliga människor, kan inte bli bättre..:-) Oliver trivdes som fisken i vattnet. kom upp dit vid 16 och då hade han varit vaken sen 07 på morgonen och endast sovit 20 min i bilen.. Men det kan jag säga märketes inte, han var hur glad som helst hela kvällen, spelade golf, sparkade boll, åkte moped ( en gammal cykel som han tycker är en moped) busade med alla, jättehärlig och duktig..
Han och Axel var så fina, skjorta och finbyxor båda två, kommer kort.. Vi har klippt Oliver för första gången, Jimmy klippte sig i torsdags och då ville Oliver också det så klart.. Tänkte först klippa på sidorna men han tyckte det var så kul att vi tog hela skallen, man måste ju passa på medans han vill..:-) När vi hade en sida kvar ville han inte vara med nå mer då var han klar. Så det var inte så himla kul på slutet men det gick att avleda honom.. Han blev så himla fin, blev en stor kille fick bort alla "bebislockar"  så nu kommer det nog riktiga lockar, hoppas jag..

Vi var hemma vid 23 och då stannade vi till hos en kompis till Jimmy, båda barnen sov Oliver i mitt knä och Axel i bilen..:-)

Somnade sen vid 01 och då var jag övertygad om att Oliver skulle sova till 8-9 på morgonen men han slog alla rekord, 10.15 vaknad vi allihopa, väldlig skönt kan jag lova.. Framförallt så uppskattade nog Jimmy det för han blev lite slirig på slutet, men mådde ganska bra ändå idag... Han hade lite ont i håret och självklart fanns det inge alvedon hemma..

Dagen idag har vi också spenderat i Orbaden så det har varit lika mycket lek idag och supergod mat.. Oliver och Jimmy tog sig ett dopp och det var väl det enda för Jimmy i sommar.. Det är inte det bästa han vet..:-)

I morgon är det för övrigt ett år sen Oliver tog sina första steg..:-) Stor dag..

Nu väntar chips och godis i vardagsrummet...:-)

Trevlig midsommar!!!


Ja då gav sig Jimmy iväg till grannen, dom ska spela nått himla gitarrspel.. Antagligen för att jag la beslag på datorn..:-) "Jag blir inte så länge, T skulle bjuda på Rom och cola men jag ska avböja vänligen men bestämt".. Hahaha!! Nog slinker det i en sådan allt för min kära sambo.. Han kan ju inte tro att jag skulle gå på den..:-)

Har varit så himla trött nu på eftermiddagen, först så låg jag och vilade med Oliver i hans sköna säng sen när Axel vaknade så gav jag honom lite mat och sen vi somnade i soffan 1 timme.. Det är jobbigt när man är så trött att man inte orkar hålla ögonen öppna och man vaknar med ett ryck när man tappar huvudet..

Axel somnade ganska sent för att vara honom, strax före 21 och Oliver inte förrän 21.45, han "råkade" somna vid 18 och sov en timme han med.. Har varit hos Tette en sväng på eftermiddagen så ingen av pojkarna har sovit som dom brukar idag.. På dagis så dansade dom runt midsommarstången och fick glass och jordgubbar, inte undra på att Oliver har varit en superglad kille hela dagen idag..:-) det tycker vi om!!!

I morgon bär det av uppöver till mamma för att fira midsommar, dans runt stången och god mat väntar.. Förra året var vi oxå där och herregud så onyktra vi blev, hur kul och trevligt som helst.. På natten var vi nere på stranden, jag Jimmy och en till kille.. Jimmy, smartskaftet själv skulle springa ut i vattnet och tyvärr såg han inte stenen under vattnet så han drämde rakt in i den.. jag höll på att skratt ihjäl mig..:-)
Alla kläder var blöta när vi kom hem till pappa, så på morgonen när vi vaknade så var Jimmy naken.. Smög ner i täcket för att leta kalsongerna.. Fanns ingenstans, till slut hittade vi dom, då hade han hängt dom på tork... På tappningskranen till vindunken, Hahahaha!!
I morgon kan jag lova att det blir lugnare, jag är nykter och Jimmy ska bara dricka några öl, i allafall som det låter nu..:-)

Trevlig midsommar på er gott folk!!!

Nu ska jag nog krypa ner...

Svett, pannkakor och nattpratare

Snart är det hämtning på dagis, kör korta dagar igen så att han ska vara så glad som möjligt hela tiden istället för att avsluta med att vara ledsen 1 timme.. Har varit ut på en promenad till Hemköp, helt slut och svetten rann när jag kom hem tack vare den där förbaskade backen..
Axel sover vilket inte är så himla vältajmat i och med att jag måste flytta över honom till vagnen sen, oftast brukar det gå ganska bra men det ska väl skita sig idag antar jag..
Känner att jag inte sovit så bra inatt, börjar kännas att man har två små härliga ungar hemma om dagarna.. Är inte på värsta viset i och för sig, finns ju dom som har haft det värre.. 

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag.. Ska fixa pannkakor tills hjärtat kommer hem, är inte det roligaste som finns men men det är ju himla gott.. Ska nog lyxa till det med sirap och glass till.. Vilket inte är så jättebra men strunt i det, i morgon är det ju midsommarafton!!

Oliver pratar så mycket i sömnen nu för tiden.. Jag kan tycka att det är lite läskigt, man vet ju inte hur mycket han är med.. Bara han inte börjar att gå i sömen för då måste jag väcka Jimmy på nätterna för det är ännu läskigare.. Kommer ihåg syster när hon var liten.. En natt kom hon in i mammas och pappas rum och började banka på väggen och skrek "Kom in, kom in" Dom säger att man inte ska väcka personen i fråga utan bara leda dom tillbaka till sängen.. Man kan undra vad dom kan hitta på om dom blir väckt.. Usch!!
I natt så satt Oliver i sängen och sa "Inte leka bilar, såja nu" flera gånger..

Man måste verkligen tänka på vad man skriver i sin blogg, fel person kan läsa och då kan det gå riktigt illa.. Pratar delvis om egen erfarenhet..:-) man får sig en liten tankeställare.. Man vet inte vem som kan läsa..

Det är ju underbart med fotboll!!!!

Måste sätta mig här inne i lilla rummet så långt från TV som möjligt för jag håller på att gå i taget och svettningarna börja komma... Varför gör dom inga byten... ???
Sitter och väntar på att Jimmy ska komma in och säga att det är 3-0 till ryssland.. Fy Fan!!! Rent ut sagt... 

Oliver Bergman...


Han är för härlig Oliver, han har så sköna uttryck och kommentarer.. Han satt och kolla på ett litet, litet sår som jag har på axeln och blev alldeles förtvivlad.. " Mamma måste gå dotorn, dotorn laga" "Nu!!!"

En dag satt han och kolla på Axel när han låg och pratade och åt på sina små händer i babysittern " Mamma!!! Asel äter tummetotten" skrek han precis som att Axel höll på att äta upp tummen... Han blev nog lite orolig för sin bror.. Bådar gott för framtiden..

Sen en till sak som jag kom på nu..:-) På något konstigt sätt så blir batteri " Appetin" när han ska säga det och när man sen frågar om han kan säga apelsin så heter det oxå " Appetin" Man har väldigt svårt att hålla sig för skratt då..:-)

Idag skulle jag försöka få honom att säga vovve.. Förr kunde han det men sen helt plötsligt så blev det " Fumfe" Han började att säga vovv.. men sen gav han upp och det blev gamla vanliga " Fumf" och så la han huvudet på sne.. Precis som att skitsamma du vet ju vad jag menar..:-)

Snart kommer systeryster hem och det kan jag lova att jag ser fram emot och det är jag inte ensam om..:-) Oliver brukar sätta sig på cykeln och så säger han "Åka Bella Ockolm" och så drar han. Så det är tur att hon kommer hit i stället..

Nu börjar det närma sig avspark i fotbollen och det får jag ju inte missa.. Känner att det skulle sitta fint med något väldigt gott och onyttigt nu så det är ju för himla tur att det är tomt i plånboken..

Måndag...

Haha bara för att jag berättade igår om hur duktig Oliver är på att sova själv i sitt rum var denna natt inte riktigt som nätterna brukar vara..:-) Vid 01.30 vaknade jag av att Oliver stod i dörröppningen "Leka bilar" då hade han inte några planer på att sova..
Oliver la sig i våran säng efter mycket om och men, somnade om men vaknade igen då Axel vaknade och ville ha mat och medans Axel åt så gick Olivers mun i ett, kunde inte vara tyst.. Axel somnade på engång som tur var men Oliver kunde inte somna om, till slut så kom han på att han skulle sova i sin säng så det var bara att traska in i hans rum och sätta sig på sängkanten till han somnade för tredje gången..
Själv var jag så himla trött att jag höll på att ramla omkull på sängen.. Somnade vid 03.30 igen och då hade Oliver kommit tillbaka till våran säng, 05.30 vaknade Axel och skrek för högan sky så då var jag tvungen att gå med honom efter jag gett honom mat men han slutade inte.. Vid 07 då somnade vi i Oliver säng och sen ringde klockan 07.30.. Det är underbart att vara tvåbarnsmor!!!!
Typiskt att det ska bli så här när Jimmy har jour... 

Vi har hittat ett hus som vi ska gå och kolla på, känns jättekul!!!

5 dagar kvar till...

Pengar, Malins bebis är färdigbakad och midsommarafton....

Uppdatering de senaste dagarna...

Fredag den 13e
kan jag väl inte påstå att blev särskillt otursdrabbad.. Började dagen med att ställa mig på vågen och dra på trissor, jag hade gått ner 2 kilo sen sist, alltså -4,5 kg totalt.. Nu ligger jag under vikten jag hade när jag skrev in mig.. :-) Väldigt taggad tog jag en promenad till Tette, ca 45 min i rask fart och med vagn..:-) Fick se det lilla underverket, Hampus.. Så himla go, kan lova att Axel blev som en jätte..
Oliver och Jimmy var hemma för tyvärr har ju Jimmy gått och blivit dunderförkyld, gör allt för att slippa.. Blir jag förkyld åker jag väl på öronvärk igen.. Och det har jag ingen lust med..

Lördag kom mamma och hälsade på, jättekul!! Jimmy hade fixat så att han var ledig på kvällen när det var fotboll.. När de spelat 91 minuter så sa jag till Jimmy "Spanien måste väl ha underpresterat i den här matchen om dom bara får med sig en poäng från Sverige" Grattis... En minut till och Spanjackerna gjorde 2-1.. Skit och piss var det rent ut sagt.. Kan tänka mig hur spelarna kände sig när allt bara stannade upp här hemma, nästan så jag ville fälla en tår..:-) Kanske inte riktigt men tråkigt var det..

Dagen som gått har det väl inte varit fullbokad percis.. Sov till 8.45 allihopa.. Oliver har börjat sova i sin säng i sitt rum på nätterna och det går ju hur bra som helst, vaknat en gång i natt men då behövde jag inte ens gå in för han somnade om på engång.. Lite styrigt på kvällarna bara men det löser sig nog snart.. Och lika så på dagarna, han vet vad han vill den killen..
Tog en promenad på em, tänkte gå till lekparken men jag kom ju på att Oliver inte kunde åka i rutchkanan där så vi struntade i det och gick runt lite i stället.. Var inte så tokigt med tanke på att jag ska gå ner i vikt.. Syskonvagn måste väl ta lite extra..:-)


Väder....

Ja man blir inte klok på detta väder, när det är 30 grader varmt så klagar man på det och när det är 7 grader varmt så klagar man på det.. Tänk om det kunde vara någonstans mitt i mellan, runt 20 skulle vara det optimala...

I dag har det inte hänt så mycket.. Titti med familj skulle komma och hälsa på men som vanligt är typ alla barn sjuka, att det ska vara så klurigt att få till det..:-)

Oliver har gått och blivit lite väl bekväm av sig, han kan sitta på sitt rum och skrika att man ska hämta hans napp som ligger i vardagsrummet hur länge som helst och speciellt på kvällarna när Axel sover.. Antagligen för att han vet att han inte ska hålla på och skrika då.. Men han är ju för go ändå..:-)
Nu kan han berätta Bockarna Bruse för oss, dom har gjort det på dagis för ett tag sen och den sagan sitter i.. Och så går han och sjunger, så gulligt.. Lille katt och en sång om apor som hoppar i sängen, den är en favorit den med.. Man har lite svårt att hålla sig för skratt för han är så söt när han håller på..:-)

I morgon ska vi nog iväg och snusa på bebis, Axel kommer ju att bli jättestor när han ligger berdvid Tettes lilla skatt som inte fått något namn än.. Är glad att vi bara hade Axel som alternativ annars hade han väl inte haft något namn än.. Jobbigt läge, men det är ju bra att man känner efter vad det är för liten fillur så han inte får ett namn som man inte känner för.. 

Tant Eika kom förbi och hälsa på och det var himla trevligt, det är inte så ofta som man träffas nu för tiden.. Alla har fullt upp på varsitt håll.

Axel har fått en kompis..:-)

Det gick ju som tåget igår på fotbollen, trevligt... Ännu trevligare var att Malin kom hit och höll mig sällskap och hon hade med sig lite kebab..:-)

Man blir faktiskt lite full i skratt när man tänker på min kära vän som gått över tiden med 18 dagar ringde och sa att dom var på väg in 15 minuter innan Sverigematchen började.. Vi har skämtat om det hela tiden, "Det sätter väl igång när Sverige ska spela" och mycket riktigt... Strax före kl 01 kom en lite gosse på 4144 g och 55 cm.. Liten kille!!!:-)

Grattis grattis gumman!!!!!!

Oliver är fortfarande lite hängig så han blir hemma från dagis i morgon oxå, väldigt tråkigt för honom.. Men det är bättre att han blir riktigt frisk.. 

Sattepengar och fotboll...

Ja hur klumpig kan man vara???? Håller på att vänta ihjäl mig på skattepengarna, jag gick in på skatteverkets hemsida i god tron på att jag skulle få mina pengar den 3e.. Men jag hade ju så klart strulat till det, bytte bank i höstas och inte tänkte jag på det.. Trodde det gick automatiskt med kontonr hit och dit men tok heller.. Har nog aldrig längtat så mycket efter pengar, brukar oftast göra det men inte så här mycket.. men men den som väntar på något gott...:-)

Oliver är hemma från dagis idag... Han hostar så mycket och har lite feber och eftersom min kära vän Titti kommer på torsdag, förhoppningsvis, så kan han få vara hemma och kurera sig några dagar.. Tydligen är det fler barn på dagis som går med hosta och feber.
Han är skön våran kille och inte är han dum heller.. Häromkvällen så kom han och sa att han ville ha juice men jag sa ifrån och sa att juicen var slut.. "Ok, saff istället" kontrade han med men jag sa att den oxå var slut men det hade han koll på och sa "Nä mamma saff bänken" Ja då har det visat sig att man kan inte "lura" honom hur som helst..

Han har även blivit mycket för "sen mamma, först...." och den frasen är särskillt andvändbar på kvällen när det ska duschas och borsta tänderna och ta hostmedicin.. Han har så mycket saker han ska göra först innan allt tråkigt..

Skönt för övrigt att det är lite svalare och mulet, men har ingen lust att ha det här vädret hela sommer bara för det.. Hoppas det blir en kanonsommar och hoppas mina kära vänner får bebisar snart, nu har en av dom gått över tiden med 18 dagar, stackarn!!!

Ikväll är det fotboll, väldigt nervöst och tyvärr är ju inte Erik Edman med så man kan titta på honom heller..:-) Jimmy ska iväg på ledarträff ikväll och förhoppningsvis kommer en kompis hit och håller mig sällskap, vi kanske helt enkelt ska äta något gott såsom en kebab med bröd till exempel..:-) 

Idag blir det inte många knop, skönt det oxå ibland men tyvärr brukar det resultera i en väldigt lång dag..

Slut på Sveriges dag...

Nu är jag lite stolt över mig själv, fredagkväll och vi åt fruktsallad och inte chips.. Står en cola i kylskåpet men den har jag inte rört och jag är inte ens sugen..:-) Tänk om man kunde gå ner i vikt på en gång när man struntar i chipsen, det skulle vara så mycket roligare då.. Fast om man tänker tvärtom, att man går ju faktiskt upp i vikt om man äter de där chipsen då går det lite lättare..

Dagen har vi spenderat hos farmor och farfar, Oliver har sprungit omkring och lekt hela dagen.. Det har varit så otroligt varmt och tyvärr har vi inte haft någon pool att svalka oss i, måste införskaffas.. Var på väg upp till Orbaden och bada men se då kom åskmolnen så det skippade vi..

Oliver har precis somnat så förhoppningsvis blir det sovmorgon i morgon sen bär det av uppöver för att bada.. Ska även till Vallsta skolan som firar nått jubileum, träffa gamla lärare och titta på massa gamla kort, det var ju ett tag sen man gick där..

Nationaldagen...

Ja men va trevligt... Jag är tydligen mogen för min ålder jag, testa på vuxenpoang.com så kan du kolla hur gammal du är...:-) Jag är 39 år!!!!

Idag är det ganska behagligt väder, varmt som tusan men disigt.. Ska strax ta en promenad till farmor och farfar och leka lite.. Oliver sov till 09.20!!! Väldigt skönt så nu blir det en toppendag, utan grin och gnäll för att han är trött...

Förhoppningsvis sitter jag i ett hus nästa sommar som vi köpt själva för det verkar tyvärr inte som om det finns någon snäll dam som vill sponsra oss med ett..:-)

Det här med nationaldagsfirande tror jag att vi hoppar över, känns som en helt vanlig fredag tycker jag.. Kanske är något tok på stan men det känns som det kvittar. Ska ner sen allafall och hämta mina och Oliver skor som har kommit med posten.. Spännande och se om dom passar, det är första gången jag köper skor som jag aldrig provat och det kan ju gå precis hur som helst.. Hatar att köpa skor annars, har så stora fötter att jag tycker nästan inga skor passar..

Vaaaaarmt!!!!

Idag har det varit fullt upp.. I morse tog jag och Axel en rask promenad 1 timme, faktiskt ganska skönt men väldigt varmt.. Oliver var på dagis mellan 08.30- 11.30, har testat den tiden istället för 9-14 för han blir så himla ledsen när han har sovit och vi tycker inte att det är så kul att han ska vara ledsen över en timme innan vi hämtar honom.. Vet inte riktigt varför han är så ledsen men han bara grinar efter pappa.. Han har blivit väldigt pappig och speciellt nu när han var hängig och sjuk så länge så är det lite pluttigt med honom..

Vid 16 kom faster och då packade vi in oss i "bussen" och drog till en kompis till henne som har två pojkar på 3 och 7 år.. Jag kan ju bara säga att Oliver kom till paradiset.. Bilar, cyklar, vattenbassäng och hur mycket roliga saker som helst, dom lekte konstant från 16.30 när vi kom tills vi åkte hem vid 20.30 dom hade inte ens tid för fika.. Jag fick jaga honom runt gården för att få i honom lite saft..:-)
Underbart att se så nu ska jag bara hitta en snäll gammal dam som tycker så mycket om oss att hon  vill ge bort sitt hus till oss, undrar om dom finns???
Efter den här superroliga dagen kommer min prins att sova som en stock, hann inte mer än lägga sig på kudden så sov han och då efter ett "litet" utbrott i duschen.. Det är ju inte det bästa han vet..

Fick verkligen mersmak för eget hus nu när jag såg att Oliver trivdes så himla bra.. Tänk när Axel blir så stor att han också vill vara ute och leka hela dagarna, då går det ju inte att sitta i en lägenhet... 

Nu ska jag gå och drömma om hus..:-)

Lite bilder..


Tog en cykeltur hemma hos farmor och farfar...



Godingen ligger och jäser i babysittern..


Fick med ett litet flin på bild..


Tokgubbe.. Sa till honom att han skulle flina lite.. Då tokskrattade han istället..


Världens goaste pojkar!


Grabbarna grus!!

Underbara dag!!!

God morgon alla glada!!

Jag blir så glad när det är soligt och nästan 20 grader när man kliver upp på morgonen.. Axel blir nog oxå glad för han sitter här berdvid mig och pratar och skrattar..:-) Oliver är på dagis idag och det är ju hans favorit plats, men han var lite ledsen igår när han vaknade efter vilan.. Han vet lite hur han ska göra nu vårat lilla troll, nu när han varit sjuk så har han fått gjort lite som han ha velat och ätit det han velat det glömmer han inte i första taget nu när han är frisk.. Får han inte som han vill så skriker han och det brukar han ju inte göra.. Allafall inte lika ofta som nu..:-)

Mitt öra och min förkylning har inte gett med sig, öronen är väl lite bättre men det smäller fortfarande när jag jäspar och framförallt snyter mig och det är inte superskönt direkt..

Igår kom "Tant Eika" och "Tant Malin" på besök, väldigt trevligt dom hade med sig glass, jordgubbar och melon nyttigt och bra, kanske inte glassen men den hör ju till..:-) Erika hade gått ner i vikt och fått på sig sina byxor som hon inte kunnat haft sen hon blev sambo.. Förstår inte att det ska bli så!!! Men hursomhelst så blev jag väldigt taggad att oxå gå ner i vikt, så nu jäklar!!! Så i morse vägde jag in mig på vårt eget viktväktarprogram..

Idag kommer mamma på besök, alltid lika trevligt.. Oliver ser verkligen fram emot det..

Håller tummarna för min kära vän Tette som har fått gått över tiden med 11 dagar, och i denna värme dessutom.. Nu får det väl komma en bebis så Axel får någon att leka med!!

Underbart!!!!

Va underbart det är att vakna när det redan är 20 grader och sol kl 08 på morgonen.. Nu skulle man alldeles ha haft ett hus med trädgård så man kunde ta en kopp kaffe ute i solen..:-)

Snacka om att det är sommarvärme idag, så där härligt kladdigt och klibbigt.. nästan 30 grader i skuggan..:-) Vi tog en tur till lekparken i morse men det slutade med att han inte kunde åka någonting, allt var stekhett och rutchkanan är byggt på ett så dumt sätt att man måste gå över sånt där kedjenät för att åka och det gick inte så bra.. Ramlade ju igenom..

Gick och köpte oss en glass och gick till farmor och farfar istället.. Där lekt vi med grannflickan en stund, han har länge gått och spanat inte hennes rutchbana och den fick han ta en tur i, supernöjd kille.. Måste nog införskaffa en sådan åt honom med..

Känns hemskt att säga men ikväll/ em blir det TV, först är det fotboll och sen är det direkt avgörande match om plats till OS för grabbarna i handboll.. Och inte att förglömma, programmet om Zlatan kl 20..:-)

RSS 2.0