Snart är det juni..

Ja då var vi väl lite piggare i den här familjen, jag har fortfarande lite ont i örat men det är inte på värsta viset.. Oliver är sitt vanliga jag och det är väldigt kul att se, full fart igen..:-)
Igår var vi på marknad, faktiskt ganska bra i år tycker jag, det brukar kunna vara godis, tröjor och strumpor enbart.. Det blev i och för sig lite strumpor och skor åt Oliver sen hittade vi en T-shirt som det står "Min farfar är raggare" på och den var ju klockren, det blev naturligtvis två hårdrocks T-shirtar oxå..
Det fanns en del karuseller oxå och Oliver var så tagen av dom så vi var tvungna att köpa en biljett åt honom.. Griståget såg ut att gå i lagomt tempo så han satte sig i en vagn men han ville därifrån lika snabbt.. Men till slut när han såg en annan flicka som åkte skulle han oxå åka och det var en superhit.. Han ville bara åka mera så det blir nog en höjdare när vi kommer på Furuvik i sommar.. 

Måste skryta lite oxå om att vi har en så duktig kille..:-) Var till BVC i går och vägde våra killar, Oliver vägde 14,5 kg och var 93 cm låg högt på längdkurvan även över på vikten.. Men det hon tycket var så otroligt var att han pratar så himla mycket, man brukar tydligen gå på att när dom är två år så sätter dom ihop två ord, tre år tre ord osv och Oliver pratar hur mycket som helst, långa meningar.. Man blir ju så stolt som mamma..:-)
Fast det där dom går efter med två ord för två år stämmer nog inte riktigt, känner ganska många barn som är två och pratar betydligt mycket mer än så.. Så jag vet inte riktigt.. Alla barn är ju olika och unika..!!

Axel hade inte gått upp så mycket, han väger nu lite över 5,8 kg och är 59 lång.. Han äter inte riktigt så mycket som han borde, han är ju nöjd ändå men han äter så lite åt gången.. Han ska lätt kunna äte 120 ml men han äter bara 70-80 sen är han nöjd.. Det är inte så ofta som han ligger vaken och bara tittar utan mestadels av tiden han är vaken vill han ha mat..
Kollade i Oliver BVC bok och Axel väger 500 gram mer än va Oliver vägde när han var så här gammal,  Axel är mer rund i ansiktet man kan inte säga att han är knubbig heller men han har lite väck på låren och dubbelhaka, den kanske han fått av sin mor..:-)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, det är varmt idag oxå men ingen sol och det kan ju faktiskt vara skönt.. Blir nog ut på en promenad i allafall, hitta någon rolig lekpark.. Jimmy jobbar helgen och det är ju inte alls särskillt roligt.. Väntar och väntar på att jag ska få ett SMS av Tette om han åkt in och fått en bebis men det kommer inget..:-(

Jimmy har förresten skrivit på kontrakt för Giffarna som målvaktstränare.. Är så kul att han kan göra något inom bandyn när han själv inte kan spela.. 

 

Vad ska det bli sen??

Jag blir så trött.. Som om det inte vore nog med magsjuka och superförkylning så har jag ju så klart åkt på öroninflammation igen oxå.. Det absolut värsta jag vet. Skulle någon av pojkarna få det så skulle jag dö när jag tänker på hur ont dom skulle ha. Så idag blir det till att hämta ut penicillin..

Oliver är lite piggare, tisdagnatt efter han varit på dagis och ätit så bra spydde han ner halva sängen.. Och en dusch nyvaken var inte precis jättepopulärt, han tycker ju inte om att duscha annars heller.. Ojojoj så det blev ramaskri i badrummet mitt i natten.. Men jag tror att det var det som behövdes för sen på onsdag så var han piggare och han drack mycket och åt lite mer än vanligt..:-)

Idag så har han beställt "Spettisås" (spagetti och köttfärssås) av farmor.. Ska vara ute och leka med vattenpistolerna han fick och så ska Jimmy tvätta bilen..

Soligt och fint..

Vi fick hämta Oliver vid 11.30 för då bara grinade han efter mamma och var inte alls nå pigg.. Han hade ätit jättemycket och det bådar ju gott.. Nu kanske han kommer på hur gott det är med mat!!
Just nu är Jimmy och Oliver iväg och köper en vattenpistol, det har han tjatat om hur länge som helst..

Man har ju sina tricks som man säkert kommer att ångra senare i livet.. I fredags så "mutade" farfar med några kronor att stoppa i grisen om han tog medicinen och idag blev det en vattenpistol om han drack upp nyopnsoppan.. En vacker dag kommer han att fatta gerjen och då kräver han större och dyrare saker om han är smart och det är han ju redan så då får vi nog bita oss i tungan för allt vi säger..:-)

Så länge han får i sig vätska så är jag nöjd.. Troligen kommer han att villa ha pistolen inne och leka med och jag skulle tro att den inte är lika kul utan vatten så vet inte riktigt hur vi ska bära oss åt då..:-)

Axel då, han börjar oxå bli lite snorig tyvärr.. Men kan man bli annat när alla andra är det, det är ju lite svårt att hålla sig borta ifrån honom.. Och så ofta som han äter så är han ju upp i en hela tiden. Han har nog en väldigt lite magsäck för han äter bara hälften av det han ska äte per gång, men istället äter han väldigt ofta.. Nappen är inte vidare populär så man tycker inte han gör så mycket mer än att äter och sover.. Han är vaken längre stunder nu i allafall utan att vara ledsen och det är så mysigt.. I morse låg han nakenfis i soffan och mådde som en prins. Skulle knäppa kort men det var så klart slut på batteri, förstår inte att det ska hända varje gång..

 

Tisdag

Ja det är fortfarande sjukstuga här hemma.. I lördagskväll så började jag och Jimmy springa på toa som idioter.. Tänkte hela tiden på att inte kräkas, det funkade sisådär i en timme för Jimmy sen spydde han som en galning. Höll på hela natten, varvade kräkning med skitning.. trodde inte att det fanns så mycket i en mage, herreguud jag trodde han skulle dö.. Han gick nog ner en 5 kg under den natten. Jag spydde bara en gång men jag har blivit dunderförkyld i stället..

Oliver har vi varit lite oroliga för för han har inte ätit någonting, bara druckit och inte i jättemängder percis.. Kanske har han vant sig vid att han får äta det han vill, för nu är det nej åt allting.. Fast han är ganska pigg nu så vill han inte ha någonting, man kan ju alltid hoppas att det blir bättre..
 
I fredags så var vi på Scandic på bandyfest.  Axel sov hos mormor, det gick hur bra som helst.. Han bara sov och åt, lugnet där uppe i stugan gör varenda unge lugn.. Oliver skulle sova hos faster men det gick inte riktigt som vi tänkt oss. Oliver bestämde att han skulle sova hemma och han skulle vara med mamma så jag åkte hem vid 22.. Ganska skönt dagen efter, för vi somnade vid 22.30 och det kanske jag inte gjort annars..:-) Smakade väldigt gott med öl förresten  tog även den där efterlängtade drinken med Baccardi Ruzz men det blev lite bråttom där på slutet så jag fick dricka upp sista skvätten i bilen i en petflaska.. Precis som förr i tiden när man blandade grogg i petflaskor och smugglade in på krogen....:-)

På lördagen skulle vi ner på stan och kolla på när alla hurtiga grabbar sprang in pengar till bandyn men det fick jag och barnen hoppa över för Oliver var inte så pigg.. Sydde när vi skulle försöka få i honom alvedon.. Vet inte om Oliver har haft magsjuka i sig för tydligen så satt han berdvid en tjej på dagis som spydde och dom har magsjuka överallt nu tror jag...

Nu ska jag gå och ta hand om min lille son...

Morsdag!!!

Herreguuud va dålig uppdatering det är här då... Kan bero på att det är sjukstuga här fortfarande, Oliver har varit dålig från tisdagkväll men han börjar bli piggare nu.. Han har då hunnit smitta både mig och Jimmy, det är bara att hoppas på att Axel klarar sig den här gången..
Ska sätta mig och skriva i morgon om Oliver går på dagis, har gasnka mycket att berätta.. Han skulle nog behöva gå en stund på dagis för han är bra uttråkad nu när han varit hemma och inne nästan hela tiden.. Men det blir så klart om han är pigg.. 
Första morsdag som tvåbarnsmor och det är ju alldeles underbart!!!

Katastrof när det gäller Charlotte, men tyvärr tror jag Sverige tar för seriöst på den där tävlingen.. Skicka någon tokf*n i stället.. Helt klart det bästa i går var ju Björn Gustavsson!!!

Det kommer mera...

Torsdag...

Oliver är lite piggare, han har inte hostat så mycket inatt tack och lov.. Men i morse när han klev upp så var han jättevarm så det blev lite "minns". Han är så himla duktig att ta medicin, koppen ska han hålla i själv och sen bara dricker han upp det, det är percis som om han findricker för han tar små små klunkar och avslutar med att säga "meeer" Till och med Mollipecten (stavning??) som smakar så himla illa tar han utan problem.. Sprutan med medicin är roligast att ta och ingen blir gladare än mamma..

Idag är det utvecklingssamtal som gäller, farmor kommer hit och håller Oliver sällskap och det blir en höjdare som vanligt.. Är lite nervös ändå, det r ju trots allt första vi har, men det kommer nog en del i framtiden skulle jag tro..

Igår var det Highlife här hemma, Oliver somnade i soffan vid 18.30 så vi tänkte eftersom man själv sover väldigt mycke när man är sjuk så somnar ju han i sängen och sen sover hela natten... HA, trodde vi ja, han vaknade igen kl 19.45 och sen var han vaken till 22.15.. Ingen bra ide att lägga honom tidigt..:-) Sen har vi ju den andra gullplutten som brukar ha sina perioder på kvällarna och han var vaken från 16.30 till 21 och det var inte alls så väldigt bra för han blev så övertrött som man kan bli och grinade i över två timmar..:-) Det är så underbart!!! Tack och lov att man inte har ett kolikbarn.... 

Onsdag..

Tänk va lite alvedon kan göra susen, i allafall på min son.. Jättehängig i morse när han vaknade och då fick han en skvätt "Minns" (medicin) sen somnade han i soffa och sov i kanske 1.5 timme.. När han slog upp sina blå så var det raka vägen till cykeln, som han älskar.. Feber och hängig unge var som bortblåst, full fart..
Axel sov 3 timmar och under den tiden som Oliver trampade på sin älskade trehjuling fram och tillbaka (1.5 timme)   hann jag:

- plocka ihop
- diska
- damma
- ta reda på tvätten..
- duscha blommorna
- prata med FK om pengar (alltid lika roligt)
- påminna Jimmy om att det är morsdag på söndag..:-) Behövs nog göras fler gånger!!!
- tittat på "Bilar" med Oliver när han hade sin rast från trehjulingen (säkert 350:e gången)

Det tycker jag är ganska bra gjort på 1.5 timme

Nu ser jag fram emot att min kära sambo kommer hem så jag får provköra nya bilen.. Och så ska jag fundera på vad jag ska göra till middag..

Sjukstuga...

Senaste dagarna har det varit fullt upp, Jimmy har jobbat och dagis har varit stängt.. Det har gått bra ändå men man känner att man lever..:-)
Oliver, min prins har blivit sjuk.. Hostar och har feber, somnade efter typ 2 minuters tittande på Bilar-filmen. Han ligger nu i soffan och snarkar och min andra prins ligger i min säng och snarkar..

Det senaste som hänt är att vi har köpt en ny bil. Hämtade den igår och den är jättefin, blev liksom ett måste när vi ska få plats med två barnstolar bak.. Oliver blir nog superglad för han vill sitta bak varje gång vi är ute och åker och den här bilen är högre så han har full kontroll på vad som händer runt omkring..

Det är bara att hoppas att han blir piggare tills på fredag för då ska han ju sova hos Micke och faster Milla. Det har han ju sett framemot och det är nog en av dom få gånger det har varit ok att sova borta.. Varje gång man ställer en fråga som har ordet "Sova" med så blir svaret automatiskt NEJ, men sen brukar det inte vara några problem alls när han väl ska sova hos tex morfar och Marianne..:-) Han gillar inte att sova, bara om han är riktigt trött kan han komma och säga att han vill gå och lägga sig.. Men nu har han börjat som Alfons Åberg, "Ska bara" "Titta blisen först" "Titta bompa" och så kommer han på massa saker han ska göra först..:-)
Han vet hur han ska göra våran lilla busunge, och han blir väl bara smartare och smartare framöver..

Jag ska nog inte göra så mycket idag förutom att mysa med prinsarna mina.. Tyvärr blir det inget dagis för Oliver i morgon, men jag ska förhoppningsvis komma iväg på utvecklingssamtalet ändå.. Får ringa farmor och höra om hon kan komma över en sväng..:-)

Helg, vad är det för speciellt??

Alla dagar är likadan när man är hemma och är mammaledig, ingen skillnad på helg och vardag, speciellt när Jimmy jobbar inom handikappomsorgen där dom jobbar helger och kvällar oxå för den delen..

Ja vad ska man säga... Man blir galen av att sitta här och titta ut och se allt det här snöandet.. Skulle kanske ta ner alla persienner så man slipper se eländet, men det skulle bli så mörkt och tråkigt då oxå.. Får väl helt enkelt sitta framför dumburken och datorn och glo, För mina två pojkar sover så sött och man ska ju inte väcka den björn som sover..:-) 

Oliver åkte iväg en sväng med faster och mIcke ochmedans gjorde jag så himla mycket att jag är värd att ta en liten "rast" nu.. jag skalade potatis, mer orkade jag inte göra så mina kära vänner får ta det som det är när dom kommer i morgon.. Tror i och för sig inte att dom bryr sig så mycket.. Malin min vän är sjuk så jag skulle väl alldeles ha tvättat sofföverdragen så att hon kan ligga i den och vila sig.. Men jag kan ju alltid lägga en filt över alla fläckar, det är ju för tur att vi inte har en vit soffa för då skulle jag skämmas ännu mer...:-) Blir tvätt till veckan när Oliver är på dagis. Tyvärr är det stängt för planeringsdag på måndag, så tråkigt för honom.. Men vi får hitta på något kul.. På torsdag ska vi ha utvecklingssamtal och det ska bli spännande, jag vet ju att han är duktiga killen på dagis, hoppas jag allafall men det ska bli kul.. Fröknarna på hans dagis är ju världens bästa..  Bla så har han Jimmys gamla dagmamma, det är lite roligt.. Man ser verkligen på dom att dom älskar att jobba med barnen..

Själv skulle jag nog inte klara en dag.. Jobbade på dagis i Stockholm och det var inte roligt.. Hamnade på ett dagis som dom hade lite problem, dom hade haft så många olika fröknar att dom hade inte respekt för en för fem öre.. Det skulle jag inte göra idag kan jag säga.. Man har ju fullt upp med barn hemma..:-)

Nu ska jag nog gå och lägga mig med Axel i sängen för Oliver sover i soffan och där får ju inte lilla jag plats..:-)  

Norges 17 maj

Det är tur för er att ni inte kan känna lukten i detta rum nu, Jimmy tränade fotboll igår och idag ska han spela match så han var tvungen att ställa skorna på vädring.. Det luktar död råtta här, fy tusan!!

Igårkväll var det hochey som gällde och tyvärr kunde jag bara titta första perioden sen sov jag, men det var väl skitsamma för dom förlorade ju..

Tänkte att vi skulle köpa något gott till matchen men när Jimmy skulle åka och handla så var jag inte sugen på någonting inte ens chips.. Det blev en läsk som jag drack ett glas ur och det smakade inte så gott som det har gjort förr.. Va glad jag blev, och ännu gladare blev jag när jag ställde mig på vågen i morse - 2.5 kg.. Så det kanske inte behövs en helomvändning för att gå ner i vikt, skippa allt snacks och läsk och äta regelbundet kanske räcker.. Vi får väl se om jag fortsätter neråt, men jag ska försöka..:-)

Idag ska Oliver till faster och Micke, hans favoritställe nuförtiden.. Jag ska lägga mig med Axel om jag får chansen för jag är lite småtrött.. Ska även försöka plocka ihop lite för nu ser det ut som ett bombnedslag igen.. I morgon får jag ju främmande av frissan och Malin och då kan det inte se ut så här.. Väldigt lämpligt att hon kommer hit och fixar håret så skulle det väl alltid vara..

Det snöar idag igen, det är hemskt vad vädret påverkar humöret, man känner sig så trött och nere när man tittar ut genom fönstret.. Det är ju en himla tur att inte snön stannar kvar på marken, det känns ju lite bättre att den försvinner på en gång.. Dom säger att sommaren kommer snart men det tror jag inte på förrän jag ser det själv.


Äntligen fredag

Att det ska vara så svårt att få mina gullgossar att sova samtidigt.. Idag ska jag väl i och för sig inte klaga, Axel vaknade 07.30 och Oliver 09.00!!! sen somnade Axel 09.15. Men jag är trött ändå, Axel får ju för sig att han ska vara vaken typ två timmar mitt i natten ibland och det ska ju så klart ske när jag är som tröttast.. Vid 03, sitter och halvsover och han ligger och tittar på mig och är hur lycklig som helst..:-)

Idag kommer Tettemora hit och håller oss sällskap, skulle väl alldeles ha varit ut en sväng oxå men när jag vaknade i morse så var det vitt på backen.. Det är ju katastrof, nu tänker jag vägra att gå ut det r ju 16 maj herregud!!!

Nu vaknade Axel så jag måste springa..

Mina pojkar!!



En trött liten Axel...


Världens bästa storebror..


Busunge!!!!


Mmmmm, gott!!

Ojojoj, vilken start på dagen...

Jag förstår inte, jag har blivit så himla duktig på att komma försent... Spelar ingen roll hur tidigt jag börjar göra i ordning allt så får vi springa..
Idag så kom vi till dagis med andan i halsen, in och klädde av Oliver först när han var avklädd kom jag och tänka på att det var så tyst, ingen som kom och mötte oss och när jag tittade på alla barnens hyllor så var det inte ett enda par skor där.. Tittade ut genom fönstret och såg alla barnen på en liten brandbuss.. Då är det tydligen förskolans dag så dom skulle ner på Långnäs och leka.. På med alla kläder fort som tusan och ut igen.. Jag tror i och för sig inte att dom skulle åka ifrån honom men man blev lite stressad..:-)

Igår när jag satt och titta lite på hocheyn och mata Axel så försvann Oliver in i köket.. Det blev så där oroväcknade tyst där inne så jag ropade och frågade vad han gjorde.. "Olier smak kechu" sa han och då var det bara in i köket lite snabbt och där stod han och hade skruvat av korken på ketchupflaskan och drack..!!! Som tur var var det bara jättelite kvar på botten men ändå.. Kunde inte hålla mig från att skratta åt honom, "mmmm gott" !!! Knäppte faktiskt kort så det kommer ikväll när Jimmy kommer hem..:-)

Ja då får vi se vad denna dag bjuder på, regn vad ser ut men det kanske spricker upp...

Tupplur..

Nu har vi sovit i 1.5 timme allihopa, trodde jag inte skulle ske men guuud så skönt det var. Tack barnkanalen för att du söver min son så bra!!!... Känner mig inge piggare men psykologiskt så känns det bättre..:-)

Vi tog en liten promenad ändå idag fast det regnade lite och va tråkväder.. På med regnkläder bara, vad gör man inte för lite snus.. Prillan har smygit sig på mig igen och jag kunde tyvärr inte göra något åt det.. Gick hem till farmor och hälsade på, drog fram lite leksaker och drack saft, hon som hade nystädat.. Oliver är inte den som bryr sig, när jag har städat hans rum så tar han åt sig äran.. 
Hem och fixa makaroner och korv och sen blev vi så himla mätt allihop att vi slockna, ska tilläggas att det blev en bit tårta oxå, den måste ju ätas upp..:-) 

Ikväll ska Jimmy  träna fotboll, han har fått uppdraget att vakta målet men det är nog inga problem han har det ju i blodet.. Han stod i mål när han spelade bandy, men tyvärr är han inte lika smidig nu men kan nog bli..:-)

Nu ska jag bara fundera ut vad vi ska äta till middag.. Alltid lika kul och när man frågar Jimmy om tips så säger han bara "Gör vad du vill" och det hatar jag att höra.. Förstår mamma nu, när vi var mindre och frågade vad vi skulle äta så fort hon kom innanför dörren efter att ha jobbat hela dagen.. Ska nog sätta mig och skriva en matlista och sen handla allt som behövs och följa den slaviskt då slipper jag fundera..

Ikväll blir det till att kolla på hochey förhoppningsvis, om jag kan hålla mina pojkar i schack.. 


Dagen efter...

Då är det ett helt år kvar till nästa gång man fyller och jag kan tänka mig att det blir mindre och mindre roligt för varje år..:-) Gårdagen blev väldigt trevlig, Pappa och Marianne och svärföräldrarna kom på fika och sen brudarna..
Dagen började med att Oliver kom och kramades och pussades och sa "Gattis" och efter kom pappsen, jag trodde ärligt talat att han glömt bort mig..:-)

Dagis lämning och sen var det meningen att jag skulle damma och allt det där men det hoppade jag helt sonika över, orkade helt enkelt inte, sov en stund med Axel istället.. Tårtan fixade jag när Oliver kom hem för han tycker så mycket om att baka, det är ju lite synd att jag är så värdelös på detta men jag kanske lär mig..

EM-truppen togs oxå ut och det var man ju tvungen att titta på och jag trodde aldrig att Henke Larsson skulle spela men det var för tur att jag hade fel.. Synd att Erik Edman är skadad annars är han riktigt fin att titta på.. Kan inte förstå varför inte Jimmy vill titta på fotboll med mig jag som har så mycket att tillägga om alla fina pojkar..:-) Han vill titta med sina grabbar istället.. Det är kärlek det får väl helt enkelt bjuda hit brudarna i sommar.. Fast två av dom ska ju till att få barn i slutet av maj och mitten av juni så vi för väl se..

I morse vaknade min lilla Axel 05.30 och sen ville han inte somna förrän kl 08.15 när storebror vaknade.. Detta kommer nog bli en lång dag, 5 grader och mulet så det är inte så kul att gå ut heller.. Och Tettemora sitter där hon sitter hon oxå, utan bil, annars hade hon och William kunnat komma hit och lekt lite.. Oliver tycker så mycket om honom..

Nä om man skulle ta och göra lite till kaffe så jag håller mig vaken ett tag till. Oliver har nog inge planer på att komma och säga "Mamma kom så går vi och lägger oss i soffan och sover en stund" så det är bara att gilla läget..:-)

Tisdagen den 13 maj

Ja idag är det fullt schema.. Det ska dammas, dammsuga, torka golven, göra tårta, tusan gubbar nu kom jag på att jag har ju ingenting att ha på tårtan.. Måste fixas!! I efter middag kommer mina nära och kära.
 
Det blev såklart inga bilder igår men det kommer, Vi har fullt upp med att titta på bil, nu när vi är en stor familj så måste vi ha en större bil.. Och det är inte det lättaste, det finns ju några att välja mellan.. Jag bryr mig inte så mycket huvudsaken den har AC och stort bagageutrymme, sen är jag nöjd..

På söndag ska jag äntligen bli ljus i skallen igen, har blivit lite snålt med det men nu är det ett måste.. Ska bli himla kul att göra något åt sig själv för ovanligheten.. Måste springa nu.. 

Lyckligt lottad..

Tänk att känna att man är född i fel kropp, att man inte är den man ser ut att vara.. På Operah idag så handlar det om två personer som känner så.. Måste vara svårt när man kommer underfund om det, våga stå upp för den man är.. Undra om man själv skulle våga inse det?? Jag är så himla glad att jag lever det liv jag lever, en toppenfamilj, tre underbara pojkar och mina nära och kära..
Ibland brukar jag tänka på vad man skulle göra utan sina kompisar, hur skulle man klara det.. Inte ha någon man kan ringa närsomhelst.. Och det som är så underbart med riktiga kompisar är ju att man behöver inte prata med varandra varje dag.. Det blir allafall som vanligt när man träffas, även fast man inte pratat på flera månader så känns det som om man har gjort det när man träffas.. 

Tänk om den dagen kommer när någon av mina älskade pojkar kommer hem från skolan och någon har varit dum mot dom, dom kanske inte får vara med och leka eller något liknande då kommer mitt hjärta att brista..

Låg och vilade med Axel idag på fm och det är ju helt underbart att ligga och höra de där små andetagen och hålla den där lilla handen..
Kommer förhoppningsvis lite bilder ikväll om min kära sambo vill hjälpa mig.. Är ju inte den händigaste när det gäller datorer och nu ska jag föra över bilder från mobilen och det har jag inte provat någon gång så han vill inte låta mig prova när han inte var hemma.. Undrar varför???

Bättre sent än aldrig...

Ja men då känner jag att det är dags för et litet inlägg... Få se hur långt jag kommer denna gång, varenda gång jag har skrivit så har lille Axel kallat på mig och när jag kommit tillbaka så har allt varit borta för jag har blivit  tvungen att logga in igen..
Livet som tvåbarnsmor är hur bra som helst, man är ju såklart trött men jag ska nog inte klaga.. Axel är ledsen ca 1 timme per dygn och det är ju lagom..:-) Han äter, sover och är superhärlig.. Nu när han börjar småle så har vi sett att han har en liten smilgrop på vänster kind, hur gulligt som helst..
Han följer oss med blicken men han är inte speciellt intresserad av att ligga i babysittern vidare länge han vill helt enkelt vara med där saker händer..
Oliver blir så stor så det är hemskt snart så sitter man och oroar sig för att han inte kommer hem kl 22 som man har bestämt.. Men nu är det ju så här att mina pojkar ska göra precis som mamma säger och inte vara ute och ränna på kvällarna... Så jag behöver inte vara orolig..

Oliver älskar att vara ute fick han bestämma skulle han vara ute hela dagarna fast det spöregna, igår var vi hos mormor och så fort vi gick in en sväng så hörde man honom ropa efter oss igen, "Olier inte gå in" och så går han och hämtar skorna och sätter dom på våra fötter.. Ingen rast och ingen ro..:-) Men det är så det ska vara, man ska vara ute och bli smutsig för då syns det att man har haft kul.. Igår blev det ett bad i vilda protester, han skulle minsann inte bli ren.
Han hittade ett par cyklop som han hade på skallen nästan hela dagen och öronen stod rakt ut och håret rakt upp, tyvärr hade man ju ingen kamera med sig men det blir nog fler gånger.

Grillning blev det oxå och det är ju nästan det bästa med sommaren, att man kan grilla hur mycket som helst för det är ju så underbart gott!!

Tro det eller ej så ska jag få gå på bandyfest på Scandic, hur trevligt som helst.. Oliver ska sova hos faster och det är ju ingenting man behöver övertala honom om.. Han älskar att vara med dom, han leker nog till han somnar på antingen bilen eller på bollen och det kan ju bli lite knivigt..:-)
Axel ska få vara hemma med mormor en stund medans vi får tre rätters middag och det kan jag säga är jag inte bortskämd med..
Nu kallar lillgubben min, men det kommer mera...

RSS 2.0