Torsdag..


Axel hostar, nyser och snorar.. Han har sovit bra inatt fast han hostat. I morse så körde vi Oliver till dagis och tog sen en sväng till huset...:-) Sovrummet är klart, jättefint. Räknade dock lite fel när jag köpte rullar, köpte 9 st och det gick åt 5... Tur man får lämna tillbaka.

Blir ev klart idag med all tapetsering, annars blir det klart i morgon. Vilket innebär att vi flyttar i helgen, elektrikern kommer ikväll och fixar lite bla en strömbrytare till spisen. Oliver drog på alla plattor när vi var dit och tittade förra veckan, huset kunde ha brunnit ner innan vi ens fått det, farligt farligt..

Nu har min "lilla" prins vaknat och ligger och pratar med väggen..

Onsdag..


Har varit och smygtittat i huset nu på morgonen och det går med en rasande fart..:-) Ev blir det flytt till helgen.. Har insett att det kanske är dags att ta tag i packningen på allvar. Tycker att jag packat ner allt som vi inte använder men nu måste jag även packa allt annat..:-)
Köket är det som tar mest tid men det är så mycket som man kanske måste använda..

Det kommer att bli så bra, hoppas jag allafall. Brunt i vårat sovrum, kanske är ute nu men jag tycker att det är himla fint. VItt i hall och vardagsrum med en brunmönstrad fondvägg i vardagsrummet. Rutigt i köket, blått i Olivers rum (han som har beställt) och beige i Axels rum. Allt går i brunt, vitt och beige. Tråkigt kanske men förhoppningsvis snyggt..:-)

Axel har blivit förkyld, konstigt om han skulle klara sig så som Oliver hostar och snorar. Han somnade vid 19 igår och sov till 6.30 i morse. Alla har sovit som stockar, Oliver är det faktiskt lite svårt att få liv i på morgonen. Bådar gott inför helgen, sovmorgon kanske.

Jimmy har börjat nytt jobb, 8-17 mån- fre. Det blir långa dagar för mig som är hemma men samtidigt är det skönt att han inte jobbar kvällar och helger..  Hoppas bara han sköter sig så han får fortsätta..:-) Som uska är det skift som gäller och det kan ju bli lite knivigt när jag ska börja jobba och barnen ska vara på dagis. 

Nu måste jag göra ett ryck...

Tisdag


Anledningen till att det blivit dåligt uppdaterat är, ej fungerande internet..

Nu har det hänt massor i huset.. Helgen som var sov grabbarna i Orbaden och vi spenderade hela lördag och söndag i huset. Jag fixade pojkarnas rum, slipa och måla. Fick mycket hjälp av Pernilla och Maria..:-)
Pappa och Micke har hjälpt Jimmy att slå ut en vägg där det var en skrubb och lagt golv i hall, vardagsrum och kök. Det blir så himla bra..

Nu är målaren där och ska fixa tapetseringen i hall, vardagsrum, kök och sovrummet..:-) Det blev en helrenovering iallafall..:-)









RSS 2.0