God morgon!!

Det såg ut att vara så skönt och härligt ute när vi vaknade vid 07.45 i morse, men tusan så kallt det var -11.. Synd att det inte kommit massa snö nu då som ligger kvar, verkar som det gjort det överallt men inte här i Bollnäs, ligger några cm på backen..
Idag ska jag gå och bli en ny människa, måste erkänna fast det inte är så kul... Har inte varit till frissan sen i augusti!!!! man prioriterar ju inte precis sig själv, och tyvärr går det på över en tusenlapp om man ska klippa och slinga.. Som tur är fick jag presentkort av mina svärföräldrar i julklapp och det kom väl till pass kan jag säga.. Så nu blir det gjort!!!

Igår var det en kanondag.. Var lite orolig för vi hade ingenting inplanerat och som Oliver har varit på senaste tiden så gruvade jag mig att vi skulle blir galen på varandra.. Men sov till 8.00 sen åkte vi till farmor och hälsade på en sväng och hämtade ett måttband, för det glömde jag natruligtvis bort att köpa när vi var på stan.. Hem och fixade lite pyttipanna, det är ju för gott med Krögarpytt det kan jag äta hur mycket som helst.. Sen var det sängen som väntade och det var välbehövligt..:-)
Jimmy slutade vid 15 så vi hämtade honom och det var tur att vi var tvungen att åka annars hade jag slängt ut det förbannade strykjärnet genom fönstret.... Fastnade så klart sånt där klister som man stryker fast på gardinerna på undersidan och inte skulle det gå att få bort som jag ville, måste så klart vänta på att det skulle bli kallt.. Jag som var laddad för att få upp dom innan Jimmy kom hem.. Men men allt går ju inte som man vill..:-)

Sen upptäckte jag att en av gardinerna var nästan 4 cm bredare än alla andra och det är ju kul.. Jag struntade i det, för dom ska allafall sitta bakom de gardiner jag har nu så jag får hoppas att ingen märker något.. Man får faktiskt inte kräva så mycket när man köper 50 kroners gardiner på Dollar..:-)

Iallafall fortsatte dagen som jag önskat... Strålande humör på alla, Oliver kramades och massa pussar fick man oxå bara man höll sig framme..."Muss" säger han och kommer och putar med läpparna... Go prinsen... Faster kom på besök och lekte lite, medans Jimmy åkte upp till Ljusdal och kolla på bandy.. Inte så givande tydligen, Bollnäs fick stryk, men dom krigade tydligen inte för en vinst heller...

Idag måste jag knäppa kort på magen, har inte gjort det ännu.... Fy på mig, har sagt det hur länge som helst nu och idag ska det bli av...

Kul grej!!

Idag är det fullt upp... Det tycker jag om:-) Ska ner på stan nu med Hjärtat mitt och hämta mitt paket från Ellos och köpa "grejs" som man lägger upp gardiner med, vet inte vad det heter..:-) Sen måste jag köpa ett måttband oxå, för annars kan det blir tokigt, speciellt när man köper gardiner på Dollar..
Sen kommer mamma upp och det ska bli himla trevligt, det var ett tag sen. Hon ska vara med Oliver medans jag provar på gravidyoga, ska bli väldigt intressant.. Jag hoppas innerligt att jag tycker om det, för måste börja röra på mig.. kanska blir piggare oxå om jag har tur..

Igår när jag var på Dressmann så tyckte tjejerna som jobbar där att jag hade så fin mage...

-När är det dax för dig då? frågade en av dom och flinade
- I slutet av mars, sa jag och suckade..
-Ojdå, jag skulle ha tippat på vilken dag som helst.. 

Det är ju så härligt att höra, då måste jag ju vara så stor som jag befarar att jag är..:-( Fick tungt konstatera att jag inte längre kan knäppa jackan... Som jag för övrigt hade hela graviditeten med Oliver och nu är det två månader kvar... Det är bara att hoppas på att det inte blir nå mer minusgrader..

Nu måste jag klä mig om jag ska hinna med Jimmy...


testing.....

Lilleman har börjat att testa oss, får utbrott så fort han inte får som han vill..
Idag var vi till Söderhamn på bandy och det känns som om jag aldrig mer kommer att gå på bandy med junior.. Han skulle inte hålla handen, absolut inte sitta i vagnen och inte bli buren fast det var blankis överallt, redan där började vi bli osams...
Väl framme bland snöhögarna, efter att ha blirvit röd i ansiktet några gånger (pinsamt) för att Oliver nästan överröstar spikern och alla tittar så lekte han snäll med snöbollarna... Han vill ju gärna stå framme vid nätet som sitter på kortsidorna men jag är lite bollrädd så jag ville ju inte han skulle stå där och han påpekade så klart flera gånger att han bara skulle stå där.. Det gick inte ens att muta med korv och då är det illa.. Gav upp i halvlek..
Skulle så stort åka på McDonalds när vi åkte hem men det var bara att glömma, vid det laget var han så arg att han kokade..
Kan ju ha med saken att göra att han somnade 5 minuter innan vi var framme i Söderhamn och att då bli väckt och satt i en vagn hör kanske inte till det roligaste som finns..  

Väl hemma blev det Max istället inte lika bra men det duger... Åt som en häst och sen var det sängen som väntade för han var ju jättetrött... Men tror ni att han hade det på önskelistan... ICKE!! Slutade med att han somnade efter att ha grinat och legat och sparka på mig 1 timme, han var så trött lille vännen men han vägrade sova.. Vad ska man göra då tro...??? Sov i nästan 2 timmar och tänk va det kan göra susen och sen blev det ju inte bättre av att faster kom och hälsade på...:-)

Helgen har för övrigt varit väldans trevlig... Fredagkväll sov Oliver hos morfar och jag och Jimmy var ut och åt med Tette och Micke och tusan va gott det var... Åt så jag trodde jag skulle spricka. Hem till oss efteråt och tittade på Let´s dance och åt godis, fattar inte att man är så dum att man äter fast man är så mätt.. Jimmy fick nästan bära mig till sängen för jag var så mätt och slut ..:-)
Sov jättedåligt, brukar göra det när inte Oliver sover med oss, får se hur det blir när det kommer en till liten parvel som ska få plats... Men finns det hjärterum finns det stjärterum..:-)

Lördag blev det Gävle med Malin och oj vad vi shoppade..... Jättekul!!! Köpte mig ett orange badrum och det blev himla fint. Sen blev det faktiskt ett par småbyxor och tre bobysar till bebisen, Oliver fick oxå kläder, en jättehäftig koffta.. Tyvärr fick inte Jimmy något, förutom pappersförvarare eller vad jag ska kalla dom men han var lika glad för det... Skulle kanske ha blivit lite gladare om han fått en koffta han med...:-) eller en tumstock eftersom Oliver "råkade" ha sönder den han fick i julklapp... 

Nu ska jag gå och lägga mig och drömma mardrömmar antar jag om de vänliga människorna på arbetsförmedlingen... Ska dit i morgon och redovisa vilka jobb jag sökt och det ska bli så kul att se minen på henne när jag berättar att jag sökt i Borlänge, Uppsala och Falun och bär på denna mage, undrar hur och vad hon kommer att tänka....

För övrigt kommer jag nog att få en underbar dag i morgon hoppas jag..:-)  Godnatt!!

Härlig bilder...

En nyfödd Oliver, tänk att han snart ska bli storebror och att vi ska få en liten gofis..:-)

image16

Snacka om att fokusera på knappen!!!! 
image17

Så här kan han se ut om han vill vara riktigt farlig...
image18

Sovstund...

Nu ska jag snart gå och lägga mig om jag kan ta mig från denna idiotiska burk..... Tittade på handboll ikväll och det var lite synd att dom inte fixade 1 poäng..
Oliver kom och tog mig i handen vid 19.30 och sa: Såsa (sova), hämtade sin gröna bläckfisk som han fått av mormor som han promt ska i sängen och kröp ner under täcket helt sonika och jag blev lite chockad... Men han kanske va less på mig som satt och tittade på handboll för det är ju inte så himla intressant för honom..

Fick en trevlig överraskning idag, trodde Jimmy skulle jobba hela dagen i morgon men han slutar 8.30 i morgon bitti, har jour.. Jag tror jag ska låsa in till kontoret och se hur länge han klara sig innan han klättrar på väggarna, skulle vara kul att se hur han skulle reagera..Hihihi..

Inför i morgonkväll har planerna ändrats lite, Tette och Micke frågade om vi ville med på Spicy och äta och inte är vi bangen, trevligt med lite sällskap.. Dom gånger vi har betällt mat därifrån så har det inte varit någon höjdare så vi konstaterade idag att vi måste ha missat något för nästan alla man pratar med tycker det är kanon där... Hoppas alla har rätt, inte kul att gå ut och äta och så blir man missnöjd... Litar på Tette..:-)

Nu måste jag gå och lägga mig om jag ska palla med morgondagen.. Sov gott alla glada:-)

Full i magen!!!

Två korvar med bröd är väl inte så grymt jättemycket, men det känns som om jag har ätit en ko... Är så mätt så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Knepigt det där, man sitter i samma ställning och äter och känner sig så där härligt mätt sen när man ställer sig upp så kommer ju bebisen i magen på att så här vill jag inte ligga och så lägger den sig i en väldigt dum position så den trycker där den inte ska och man håller på att spricka känns det som..
Hade varit betydligt lättare om jag kunde lägga mig på soffan och läsa en av de nya böckerna som jag fick idag, men det tycker Junior är jättetråkigt och Jimmy jobbar tyvärr så det blir till att leka tills svetten lackar... Så illa är det så klart inte men ibland skulle det vara så skönt..

Idag hade jag tänkt att vi skulle storhandla och komma hem vi 11 snåret och sen lägga mig och ta det lugnt tills Oliver kom hem, men inte blev det som jag tänkt heller.. Vaktmästarn ringde och sa att dom kommer med det nya kylskåpet, så det var bara att ta ut allt som fanns där inne, så klart att det skulle bli precis när man har storhandlat och har proppfullt i både kyl och frys.. Men det gick ju bra det oxå, men tyvärr kom min vila i kläm..

Nu ska jag gå och leka med min underbara son, vi ska nog köra lite på bilbanan och bygga lite pussel och sen blir det bamse och sist men inte minst handboll.. Det är ju kanonkul att titta på..

 

Tjoho!!!

Nu vet jag att Jimmy kommer hem mycket gladare och mycket nyktrare än sist han var på bandy... Bollnäs spöade Sandviken med 6-3.. Va härligt!!!!

Usch!!

Handboll idag igen och höll på att skrämma ihjäl min käre son... Satt och tittade och var så inne på att Sverige skulle förlora och så vänder allting och Sverige vinner... Skrek rakt ut och Oliver tycker inte om det, fast jag skrattade och busa så grinade han hur mycket som helst... Mamma "näll" (snäll) sa han flera gånger, lillprinsen.. Det gick över ganska snabbt men han är känslig för sånt.... Nu kommer han och vill att jag ska gå och titta på bolibompa...Huj!

God morgon!!

Jaha vad ska man hitta på idag då??? -11 och Oliver är lite hostig och snorig, ingen toppendag känns det som.. Inga pengar har man heller, januari är ju inte en jättebra månad om man ser till ekonomin, iallafall inte våran.. Men i morgon kommer det stora lönekuveret..:-) stora och stora det kommer ett allafall.. Så då blir det storhandling när Oliver är på dagis.. Gud så trevligt!!!

Igår var det handboll och tusan va kul det är att kolla på, det blev ju lite väl spännande där på slutet men dom styrde upp det ganska bra.. Nästa match är faktiskt idag på em, något att se fram emot..
Ikväll är det bandy igen och jag hoppas Jimmy kommer hem lite gladare och nyktrar än sist när dom spelade mot sirius hemma, då var det inte glada miner.. 22.30 den kvällen ringde det någon och frågade var dom skulle skicka Jimmy med taxi och de lät ju behändigt, han visste inte ens vart han bodde... Kom inragglandes med tårar i ögonen efter att ha lagt en pizza...
-Det är slut med Bollnäs, helt slut... Det lät som om världen skulle gå under, bara för att dom inte vann matchen snacka om att gå upp in för bandy.. det har jag ju i och för sig vetat länge att han är så mån om Bollnäs Gif men någon måtta får det väl vara..:-) Men sen somnade han snällt på soffan och var riktigt pigg när junior gick och petade på honom vid 8.00.. Han blev lite chockad själv när jag berättade att han sov som en stock kl 23.15..

Ser verkligen fram emot helgen, då ska jag och Malin åka till Gävle och shoppa och bara ta det lugnt.. Oliver ska sova hos morfar och Marianne på fredag, så hjärtat och jag får en myskväll, gå få Kina och äta och kolla på en bra film.. Vilken vettetusan men bra ska den vara...

Nu måste jag gå och kolla så att inte junior river vardagsrummet, han sitte där och tittar på Bamse men han blir så inne i filmen att han pyssla med annat fast han inte vet om det...-) Igår så stod han och tittade på TV och slutade med att han tagit av sig kläderna och tyvärr kan jag säga så var det inte bara kiss i blöjan... Men det gick bra ändå som tur var..

Egen design???

Är det någon som vet hur tusan man gör om man vill göra om sidan själv och inte ha "bara" stilmallarna som redan finns...

En fundersam Oliver på julafton....

376328-15

Här igen!!!

Det är ju faktiskt lite tråkigt att inte skriva av sig lite här. Har en son som tycker det är skittråkigt när man sitter vid datorn och det förstår man ju,så många knappar och spännande saker och han får inte röra någonting... Så det var delvis därför jag la ner allt..
Men nu känner man lite sug igen..
Jaha, vad har hänt i våra liv sen sist..hmm. Inte så mycket faktiskt förutom att magen sväller över snart, full fart och man ser hur hela magen guppar upp och ner när den lilla krabbaten vänder sig..

Oliver blir stora killen, pratar som aldrig förr. Man får tametusan nästan skavsår i öronen ibland.. Man jag klagar absolut inte, det är ju jättebra att han pratar så mycket redan... Men ibland kan jag tänka på den tiden han låg så snällt på en filt på golvet och var supernöjd med livet hela tiden, utan tjat och gnäll..:-) Men det är det som är grejen, se de små liven utvecklas..

Det är som sagt inte så bara att vara gravid när man har en till liten att ta hand om, jag är trött för jämnan.. Äter järntabletter ibland och blutsaft nästan varje dag, C-vitamin och frukt har vi också blivit duktig på och jag inbillar mig att jag ska bli så mycket piggare utav det, men den pigga Karro kommer inte tillbaka hur jag än gör...:-(  
Sover bra gör jag oxå än så länge, så det är inte sömnbrist heller..
Visst var jag trött när jag väntade Oliver oxå men inte på långa vägar så här trött.. Man undrar hur man ska orka, tur man har folk runt om sig som kan hjälpa till ibland. Dom är ju guld värd..

Jag och pantertanterna (Malin och Tette) ska börja på gravidyoga och det ska bli himla spännande, jag hoppas verkligen det är något för mig, känner att jag behöver göra något.. Gå ut på promenader är inte så lyckat nu för tiden, har foglossning. Så det skulle vara ett ypperligt tillfälle att få röra på sig lite.. vattengympa skulle man kanske oxå ha provat, vi får väl se hur seriös jag ska vara...
  

RSS 2.0