Tisdag..


Igår gick vi och la oss ganska tidigt, Jimmy kröp ner 20.45!! och jag strax efter 21.. Låg väl sisådär 10 min och sen började det spöregna.. Låg i sängen och blundade och det kändes som om det var mitt i sommaren. Smattrade som tusan på taket, lite svårt att somna..
Oliver kom in till oss vid 04.30 och hade då blött näsblod 3e natten i rad.. Tur att han har två snuttetrasor, annars hade det kunnat bli katastrof..

Sängkläderna ligger i tvättmaskinen och täckena hänger ute och får lite friskluft.. Här öppnat fönstret i sovrummet så inatt kommer vi sova som stockar..:-)

Ska nog ta tag i Oliver rum oxå, har rensat ur alla kläder han växt ur och det blev inte så mycket kvar.. Tur att han fyller år snart.. Skulle kanske rensa ur lite leksaker oxå för himmel va mycket saker han inte ens leker med..

Va jobbigt det är att kolla på matlagningsprogram på tvn, man blir alltid så sugen på massa saker.. Tänk va kul det skulle vara att gå en matlagningskurs, helst husmanskost.. Har så taskigt med fantasi, känns som om det blir samma mat hela tiden. Har några maträtter som går runt.. Inte så kul, tom Oliver har reagerat ibland..:-)

Söndag..


Ja då var den här helgen snart slut, det går så himla fort.. Lördagen flöt förbi ganska smärtfritt.. Kollade på Robinson och åt gotta, knäppte av alla lampor och tände ljus men tvn fick var på.. Lite fusk kanske men men..

Idag har vi haft kalas igen, väldigt trevligt.. Lite tårta, paket och lek och sen var det natta med båda grabbarna.. Har knappt kännt av att vi ställt om klockan, förutom att prinsarna var duktiga och sov till 8.10 istället för 7 i morse.. Var lite orolig att dom skulle vara vaken hela kvällen men dom somnade vid 19.30..

Tjoho!!!! Idag fick jag en tvättmaskin av pappa och Marianne.. Den är guld värd!! Jag tror Axel var lika glad över den som jag..:-) Tyckte att det var jättekul att titta in..



Dom här fina simglasögon är himla poppis. I duschen är dom perfekt.:-)

Lördag..


Gårdagen var helt ok.. Vi tog en sväng till Dollar och Karlsson som precis öppnat i stan.. Invigning i torsdags, så jag förstod att det skulle vara mycket folk men lite förvånad blev jag.. Herregud va med bilar, fick parkera jättelångt bort och Oliver skulle så klart hoppa i varenda vattenpöl han såg.. Gick över förväntan allafall..

På kvällen kom världens bästa faster och var barnvakt åt grabbarna så att vi kunde gå ut och äta en sväng och himmel va gott det var..:-) Oliver åt lite ostbollar och sen sa han helt sonika till faster och att han ville gå och lägga sig men att hon måste borsta tänderna på honom först.. Kröp ner och somnade ganska fort vad det verka..

Idag har jag ingen aning om vad som händer, Inte så roligt väder ute.. Mulet och snö, säkert går det över till regn innan det är färdigt.. Underbart.. Troligtvis blir det ingen tur på stan som jag hoppades för det är lite snålt i kassan.. Tänk va härligt det skulle vara att vinna lite pengar. Sisådär 50 000kr i månaden i 25 år skulle inte alls sitta fel..

Nu ska fundera på vad man kan hitta på som inte kostar en massa pengar.. Inte så mycket att välja på kanske..

Fredag..


Ibland känns det bara jobbigt när man tänker på att uppdatera bloggen.. Man ska ju tycka att det är kul att blogga annars är det ingen idé.. Senaste dagarna har jag knappt suttit vid datorn.. Det har varit fullt upp.

I onsdags var det kalas för då fyllde Axel 1 år... Dagen började vid 7 och sen var det full fart hela dagen.. Fixade laxpaj och tårta på fm och sen kom Malin och Noah och fikade och lekte.. Noah mår som en prins när han är inne i Olivers rum och leker med alla leksaker.. Allt nytt är så otroligt roligt..:-) 
Farmor kom en sväng och senare kom Mormor upp.. Jimmy drog iväg till Stockholm på nån utbildning.. Jag hatar att sova själv.. Allt blir så tyst och jag ligger på helspänn och lyssnar.. Som tur var så sov mormor kvar..
Axel åt tårta för fulla muggar, snacka om att ta vara på att han fyllde år.. Han somnade vid 20 och sen vaknade han en timme senare. Han var väl så upp i varv att han inte kunde slappna av, han var uppe med oss över en timme innan till slut somnade.. Mycket trevlig dag!!!

Igår var jag och Axel ner på stan för att titta lite.. Fyndade en vårjacka på rea.. 70% så jag betalade 120kr, strålande affär tycker jag själv..:-) Fick med mig lite andra saker oxå så nu är det bara till att leva snålt igen..:-) Så illa är det väl inte men jag kan säga att jag ser fram emot att tjäna lite extra pengar till sommaren..

Ett litet dilemma... Ska man ta ut skattepengarna före midommar och göra något kul i sommar eller ska man vara spara dom till hösten och lägga undan för att göra något ännu roligare nästa sommar...

Till helgen blir det mer tårta för då kommer morfar och Marianne, Tette med familj och tant Erika.:-) Jag ska få en tvättmaskin på söndag och ni anar inte hur mycket det är värt, jag är så tacksam.. Tänk att få tvätten riktigt rent och inte behöva fundera på om den ska gå sönder vilken minut som helst.. Kan lova att den värdelösa maskin som står här och tar plats ska på tippen så fort som möjligt..

Nu ska vi läsa lite bamse...

Måndag..


Ny vecka, nya tag... Helgen har gått väldigt fort fast det trodde jag inte när Oliver och Axel vaknade före kl 06 i lördagsmorse.. Jag har väl inte världens bästa tålamod så tidigt på morgonen och bara därför var Oliver på sitt bästa humör.. Utbrotten avlöste varandra. När vi ätit frukost som Oliver skrek sig igenom för övrigt så kände jag att vi måste hitta på något..

Ringde mamma och hörde om vi fick komma dit och busa av oss lite.. Packade väskor och vagnar och drog iväg vid 12.. Det var mulet när vi åkte men när vi anlädde till Orbaden så sken solen som på beställning.. Satt ute och solade och hade det underbart. Oliver blir så glad och nöjd när han får komma ut. 

Mormor och Oliver bygger en snöhäst..


Mor och son sitter och gottar sig i solen..:-)


Tack kära mor för en härlig dag i solen!!! Båda grabbarna somnade som två stockar vid 19.30.. Vi tittade på Robinson och sen var det natta.. Lite orolig för sönmorgon var jag nog, men dom vaknade inte förrän 7.30 och vilken skillnad det blir när man vaknar och är på bra humör..:-)

Oliver har tjatat hur länge som helst om att han vill ut och cykla så i söndags så tog vi fram den eftersom det var alldeles bart på vägen.. Vårkänslor som heter duga..:-)



Han cyklade inte alls länge.. "Jag måste göra som tanterna gör" sa han och klev av cykeln och gick bredvid den.. Tydligen har han snappat upp att tanterna brukar gå och hålla i cykeln..:-)

Nu måste jag gå ut och skotta så att Malin och Noah kommer in.. Det har nämligen snöat hela natten och kommit en hel del snö.. Ena dagen är det härlig vår och andra är det vinter igen... 

Fredagkväll..


Det gick ju alldeles lysande att storhandla med båda grabbarna.. Axel satt i vagnen och tuggade på en plasthammare och Oliver sprang runt och la i allt möjligt i vagnen.. På Dollar en sväng oxå och där blev det en burk med godis till mig och Oliver för att vi varit så himla duktiga..:-)

Dagen för övrigt har gått ganska smärtfritt, mormor kom hit på em och tog med sig Oliver på stan. Sen fixade vi lite tacos när Jimmy kom hem från jobbet.. Prinsarna somnade båda två före 20 och då är det så himla skönt att bara slappa i soffan..

Oliver satt inne på sitt rum idag på fm och lekte och ropade på mig säkert 20 gånger att jag skulle komma.. Jag höll på att plocka så jag hade inte riktigt tid just då men då kom han springandes och ropade "Mamma, kom och kolla när jag spelar på min xylofon " Jag blev så paff att jag knappt fattade vad han sa så jag gick dit.. Då satt han på golvet och hade lagt sina klossar på en rad och så satt han och slog på dom med en sked.... Hur tusan vet han vad en xylofon är???

Spännande att se vad denna helg kommer att innehålla..:-)

Fredag..


GE MIG KRAFT!!!!!!

Har en kille här hemma som ska ha någonting i munnen hela tiden.. "Vad kan jag få då??" " Jag vill ha en macka, en banan, saft, nått att dricka, ostbollar.." Han pratar precis hela tiden.. I morse så frågade jag lite snällt om han kunde vara tyst en liten stund men svaret blev.."Jag kan inte vara tyst mamma" Det är väl bra att han pratar men hela tiden...?? Testar precis allt.. Kan vara hur snäll och gullig som helst och sen frågar han om han kan få lite ostbollar.. "Nej, ikväll ska du få äta hur mycket du vill" Resultatet blir ett utbrott utan dess lika.. Jag får gå till badrummet och räknar till 10 och då känns det lite bättre..:-)

Den andra lille gossen ska bli buren hela tiden, så fort jag sätter ner honom så gnäller han.. Får så ont i ryggen, har ont i hela kroppen. Måste nog skaffa mig en spikmatta..:-) Jättemånga som har pratat om dom som säger att det hjälper.. 

När Axel sovit klart så ska vi ge oss ut på shoppingrunda.. Ekar tomt i frysen och kylskåpet så en tripp på ICA är inbokad och sen även en tripp till Dollar.. Funderar på om det är idioti att ge sig iväg med ett tålamod som är lika med noll.. Samtidigt så blir jag nog galen om jag ska vara inne hela dagen..

Onsdag..


Idag har vi varit på Långnäs och grillat korv och lekt med Tette, William och Hampus.. Himla lämpligt med engångsgrillar..:-)

Axel njuter av en banan i solen..:-)


Min fina kille..:-)


Får jag inte sitta i pussellådan eller???


Haft en superhärlig dag, ute hela dagen och himmel va trött man blir av det..:-) Har även hunnit med att  sola och basta lite med Malin.. Fundrade in i det sista om jag verkligen orkade men det ska bli väldigt skönt att krypa ner nu och läsa lite..:-)

Tisdagkväll..


Ja då har vi målat krukor, eller jag... När jag hämtade Oliver idag så var han jättesugen på att måla så han valde färger på Färghuset och sen skyndade vi oss hem för att börja.. Han målade kanske 3 minuter och sen hade han tröttnat.. Så jag fick måla själv, fast jag tyckte det var jättekul. Ska lägga upp en bild i morgon..:-)

En av det få bilder jag har på prinsarna tillsammans, det är nästan omöjligt att få till..
  

Så här ligger Oliver när han sover, en napp i munnen och 3-4 nappar i händerna..:-)


Nu ska jag kolla på Bygglov som bygger i Bollnäs..:-)

Tisdag..


Igår hände inte så mycket här hemma.. Regnet öste ner hela dagen, så vi fick vara inne och leka.. Oliver tjatade hela tiden om att han kunde ju faktiskt ha gallonisar på sig när han skulle ut i regnet..:-) Men mamma bestämmer och det gillar inte han..

Kollade en sväng på Bolibompa igår och då fick jag ett tips på vad vi ska göra när han kommer hem från dagis idag.. Jag är helt värdelös på blommor och planteringar men det kanske inte behöver vara så svårt..:-) Vi ska måla lerkrukor och sen plantera något kul i dom.. Få se om dom överlever våren, antingen vattnar jag väl ihjäl dom eller så torkar dom ut.. Måste verkligen anstränga mig..

Snart fyller Axel 1 år, herregud va fort det går.. Jag har ingen aning om vad vi ska köpa till honom. Känns som om han har det mesta efter Oliver, allafall leksaker. Ska ta en tripp till barnenshus i helgen, skulle vara kul med något som han kan ha nytta av ute i sommar..

Skön kille..


Snacka om beslutsångest... Den här killen har lite problem..:-)

Söndag..


Känns som om man varit ute hela dagen.. Man är helt slut, sitter som ett slakt i soffan. Jag och Oliver var ut en sväng på fm och lekte i världens bästa snöhus. Han leker så himla bra där, jag har faktiskt mest suttit och solat i en snödriva, hur underbart som helst..:-)

Oliver måste ju oxå ha solbrillor, fast han gillar dom här lite bättre..:-)



Axel ville såklart oxå vara med, sitter i sin pulka och myser..


Tog en sväng ner på lekparken oxå, alltid lika populärt.. När vi lekt med allting minst 5 gånger drog vi iväg på Rusta. När jag skulle låsa bilen så var mina nycklar borta.. Panik, både bilnyckeln och husnyckeln väck. Packa in oss i bilen igen och åkte tillbaka och där i snön låg dom och det var ju en himla tur annars har det blivit dyrt..:-)

Superlycklig kille i underbart väder, skapliga vårkänslor man får..:-)



Far och son åker linbana..


Har även varit på en tur till Tant Erika på lite kaffe och kladdkaka.. Mindre kul att åka hem när Oliver fick syn på en rolig brandstation, så det var höga toner när vi klädde på oss. Två trötta barn som hatar att klä på sig, kan inte bli annat.. Oliver frågade mig när vi kom hem "Tror du Tant Erika är ledsen på mig nu?" Lilla vän, klart hon inte är... "Va bra.." Sen dröjde det inte länge innan dom små sov sött. Somnade före 19.30..:-)

Lördag..


Helt underbart väder idag.. Vaknade vid 7 när grabbarna kallade på mig, frukost och lite lek innan Axel somnade om igen vid 9. Jimmy fick sovmorgon idag så jag och Oliver gick ut och lekte. Tror inte jag varit ute så här tidigt och lekt någongång men det var jätteskönt. Vi byggde ut Olivers snöhuset, massa gångar och några rum till. Vet inte vem som hade roligast, han eller jag..:-)
Kom in vid 11 och då blev det lite lunch och så fixade vi till lite fågelmat. Oliver smulade sönder bröd som alltid ligger och blir gammalt..
Packade på oss alla kläder igen och åkte ner på Långnäs för att mata fåglarna, alltid lika kul.. Tog även en sväng till lekparken.. Axel gungade och Oliver hade fullt upp med att prova alla saker, 5 sekunder på varje..:-)
Var på väg hem för att hämta kameran som jag såklart glömde hemma.. Dom hade jättekul, Axel hade så mysigt på gungan tills han nuddade snön med foten då kom surläppen och han ville ner..

Nu väntar jag på att kvällen ska komma så vi får smacka i oss lite räkor och annat gott.. Melodifestivalen såklart.. Har ingen aning om vem jag ska hålla på.. Känns som om vem som helst kan vinna.. Uggla är väl mest udda så hon kanske har en chans borta i Ryssland..:-)

Fredagkväll..


Axel har kommit på att det är jättekul att stå själv.. Vill stå framför en och sen släpper han taget och skrattar.. Han klappar händerna när man säger att han är duktig och då tappar han balansen..:-)
Sen är han väldigt pigg på att klättra på allt. Oliver var inte alls så att han klättrade på stolar och bord, han var lite lugnare och lite feg..
Höll på att lägga in lite kläder i Axels rum och då när jag tittade bort 5 sekunder så hade han klättrat upp i hyllan och satt sig där..:-)


Fredag..


Har precis haft huset fullt av barn och "tanter". Tant Malin, tant Erika, Tettemora och TU.. Väldigt trevligt, ätit pizza och pratat medans barnen lekte för fullt.. Det har varit full fart, alla ska ha mat och det är blöjbyten mm. När dom skulle åka sprang alla runt som yra höns och leta efter sockar och plånböcker.. (i allafall Tette.. :-)

Kom och tänka på programmet "Familjen annorlunda" Fast då skulle det till 4 barn..!! Kan inte fatta att dom orkar med, ha koll på alla vantar och mössor, tider hit och dit.. Snacka om att man måste vara organiserad till max..

Nu vilar grabbarna allafall, alldeles slut efter att bus..:-)
 
Ska njuta en stund av tystnaden innan jag tar tag i röran..

Torsdagkväll..


Kvällen är kommen och dagen har varit kanon..:-) Axel har sovit sammanlagt nästan 5 timmar idag..!! När kl blev 19 så var han jättetrött ändå.. Det brukar bli en väldigt bra natt när han sovit bra på dagen man tycker ju att det ska vara tvärtom.. Men men jag klagar inte..

Idag fick jag fått besked att jag får vara där jag vill i sommar.. Kommer bli jättekul, dagtid och inga helger.. Kommer att bli jobbigt i början när grabbarna ska vara på dagis så mycket.. Förr eller senare ska dom väl vara där på heltid iallafall, men det blir lite ovant.

Jag och Oliver gick ut en sväng på em och grävde ur hans snöhus som hade snöat igen.. Skönt att komma ut en sväng så han fick leka av sig lite och jag lite friskluft..

Får jag gå och lägga mig nu eller???



Tidigare idag, Axel tycker det är jättekul att sitta i brorsans stol..:-) 


Mys i soffan efter en mindre rolig dusch..

Min älskade vän..


Måste bara länka till min älskade vän som har fått en lite Signe för 2 veckor sen..:-) Längtar så otroligt mycket efter att få träffa dom... Kolla här!!!

Torsdag..


God morgon!!

Va härligt det är att kliva upp när man vaknar av att solen skiner in genom fönstret.. Oliver och Axel vaknade strax före 7 och då hade båda grabbarna gjort i blöjan och det var väl inte så trevligt men snabbt fixat..
När Axel vaknar så är det snabba ryck som gäller, han vill ha välling på en gång. Blir ett himla liv när han har bajsat ner sig så man måste tvätta hela honom sen är det ju det där hemska vita gegget som oxå ska ner innan...

Idag kommer farmor hit och är med Axel på fm för jag ska iväg på jobbintervju....:-) Hoppas verkligen att jag får det, skulle vara jättekul.. Oliver är på dagis och busar..

Nu måste jag fixa lite här hemma och gruva mig lite..:-)

Onsdag..


Varit på BVC på läkarkoll och vägning med Axel nu på em och han är på rätt väg igen, 400 gram upp och 2 cm längre..:-) Gillade inte doktorn så värst, brukar gå ganska bra men sist vi var på akuten gjorde doktorn illa honom i örat så han kanske kommer ihåg det..

Kollade på "Den rätte för Rosing" i går och jag tycker faktiskt lite synd om henne. Det verkar som om hon vill vara seriös och så är grabbarna så himla oseriös.. Visst hon kanske inte är världens smartaste tjej och det är väl inte det bästa sättet att hitta den rätte men dom behöver ju inte vara så förbaskat otrevliga..

Hursomhelst så behöver jag inte beskymra mig.. Ikväll ska jag iväg och sola och basta och prata lite skit med Tette och ev Malin..

Kommer kanske lite mer ikväll om jag inte är helt deckad efter solningen..:-)

Tisdag..


Natten har varit till min belåtenhet..:-) Sovit som en stock. Igårkväll så var jag tvungen att kliva upp och kolla om Jimmy var vaken för tusan vilken obehaglig dröm jag hade. Jag och Tette sprang för våra liv, jagade av en kille med en stor j*kla kniv.. På bara en kvart hann jag drömma jättemycket, ganska häftigt med drömmar ändå.
Alldeles kallsvettig stapplade jag ner till Jimmy, kollade till Axel för det var han som väckte mig men han sov som en stock..:-)

Idag skulle vi ha åkt och hälsat på Kartin och Teddy men det får bli en annan gång för oss. Nu ska det kureras så att vi slipper allt snor och hostningar snart..

På torsdag får jag domen om sommarjobb, jag tycker det är så jobbigt att vänta men den som väntar på något gott...:-)

Öroninflammation..


Dagen har gått jättefort. Pernilla och Malin kom en sväng mitt på dagen och drack kaffe och smågrabbarna kröp ikapp.. Dom blir så stora.
Axel har haft jättesvårt att sova idag, varit grinig och snorig.. Vid 13.30 fick han alvedon för han var varm och hade inte sovit sen 7.. Då somnade han efter mycket om och men. Var fortfarande grinig och hostig när han vaknade och jag tyckte hostan blivit annorlunda. Jag ringde rådgivningen för att fråga om jag fick ge honom Ventoline men det fick man inte.. Så hon skrev upp oss på en jourtid på akuten ifall det skulle bli värre till natten.. Gick ganska smidigt på akuten och när läkaren kollade i öronen så såg hon att lillvännen hade öroninflammation..
Så konstigt att han inte gallskrikit eller varit ännu mer gnällig.. Jag trodde jag skulle dö när jag hade öroninflammation..
Nu kommer det bli väldigt trevligt morgon och kväll i 5 dagar när den där vita smörjan ska ner. Ulkade bra nog nu ikväll men då skulle han ju ha hostmedicin oxå..

Oliver är piggelin, äntligen.. Han har haft jättekul på dagis idag. Klippt och klistrat små figurer som han var jättestolt över när han kom hem..


Måndag och tillbaka till verkligheten..:-)


Vi har haft en superhärlig kryssning.. Va lite svårt att lämna pojkarna i lördags, Axel kände nog på sig att det var något på gång så han kramade mig extra hårt..:-) Dom har haft det hur bra som helst. Oliver har byggt snöslott med mormor.. "Men mormor du står på skorstenen du måste kliva ner.." Han har fantasi som heter duga..:-) Myst och lekt med morfar och Marianne och varit ute och grillat korv.. Axel har varit så glad och busig, det går så mycket bättre när inte jag är med. Så fort han ser mig så gnäller han oftast..:-)

Måste ju lägga upp lite partybilder oxå..

Första ölen sprättas innan Kilafors..:-)


Uppladdning inför kvällen..


Are you talking to me???


Whiskeyn ska alltid vara med överallt..

Hela gänget innan vi kröp ner under täcket..


Vi gick faktiskt och la oss vid 01.30, när alla andra skulle på schlagerdisco.. Jag och Tette såg fram emot det men det blev lite sent för oss. Småbarnsförälder som man är så såg vi fram emot att SOVA oxå.. Ställde klockan på 8.15 för att äta frukost.
Jag och Jimmy vaknade tidigare för vi glömde såklart att ta ner rullgardinen så det var ljust vid 7.. Sen är det ju alla dessa ljud.. Det smäller och låter oroväckande illa ibland, funderar man mer på dom ljuden så kan man inte alls sova..
En stackare som förmodligen låst sig ute ur hytten stod och knackade på sin hytt vid 04.30 och han stod säkert där en halvtimme utan att få komma in..

På bussen hem så längtade vi hemskt mycket efter våra killar.. Borta bra men hemma bäst!!!!!

Fredagkväll..


Nu ligger våra prinsar och sover så sött.. Axel somnade vi 19.30, va tvungen att duscha honom för han fick potatismos och korv till middag och han åt med hela ansiktet.. Hela håret var fullt efter att han smetat runt med sina knubbhänder..:-)



Oliver längtar tills han får åka till Orbaden. Han somnade i soffan så att det snabbt skulle bli lördag.. Det första han sa i morse när han vaknade var "Ska vi åka till morfar nu??" Känner mig hur lugn som helst att lämna grabbarna där. Skönt att kunna slappna av riktigt..

Har börjat att fundera på sommaren när jag ska börja jobba. Får jag som jag önskar så kommer jag att jobba 8-17 varje dag och likaså Jimmy. Han kommer i och för sig att ha semester under hela Juli och vara hemma med grabbarna men annars ska ju mina prinsar var på dagis hela dagarna.. Jag får ont i magen när jag tänker på det men vad ska man göra man måste ju jobba om man får chansen och lite mer pengar skadar ju inte. Har levt på föräldrarpenning i mer eller mindre 3 år nu så det ska bli trevligt att tjäna lite egna pengar..

Jag vet att dom kommer att ha det jättebra på dagis men Oliver är ju inte heller van att vara där så långa dagar eller så ofta. Vissa dagar när han känt för att vara hemma så har ju det gått bra fram till nu men sen går ju inte det.. Usch, gruvar mig lite för det.. Vissa dagar kanske man kan fixa så att någon annan kan hämta tidigare och så och det känns bra att man inte börjar allt för tidigt så man måste väcka dom varje morgon..

Det kommer säkert att lösa sig till det bästa, såklart.. Samtidigt känns det skönt att börja jobba oxå, träffa lite folk och som sagt tjäna lite pengar..:-)

Nu ska jag nog gå och packa lite inför morgondagen. Det är nästan som om vi ska åka på värsta lyxsemstern..:-) Kommer att njuta allt jag kan..

Onsdag..


Grabbarna snorar och hostar ikapp här hemma.. Det har väl blivit lite bättre med Axel men han äter lite dåligt.. Sen har han fått smak för "riktig" mat och då duger inte burkarna längre och det är ju så lämpligt ibland..:-)

Oliver är inte så pigg, det går i och för sig i vågor. Han ser till så att vi inte somnar eller glömmer att han är en helt vanlig kille i trotsåldern..:-)
 
Ikväll har jag varit iväg och samlat lite energi och kraft. Solat och basta med Erika, väldigt trevligt. Tänk vad man uppskattar en sån sak nu när man har fullt upp med ungar hela dagarna.. Bara att få duscha ifred, ingen som kommer och rycker bort duschdrapperiet och frågar 150 gånger "Vad gör du mamma???" "Är du klar snart, nu vill jag duscha.."

Jag behöver egentligen inte så mycket för att vara nöjd, en tripp till Hemköp för mig själv kan räcka långt.. Sätta sig i bilen själv och höja stereon på max.:-)

Nu är det nära till vår lilla minisemester.. Grabbarna kommer att ha det hur bra som helst uppe Orbaden. Oliver ser verkligen fram emot att få åka den blå rutchkanan igen, fast han slog snoken sist.. Jag ser verkligen fram emot då jag sätter mig på bussen och tar en iskall Bacardi Breezer..:-)

Måndag


Känns ganska bra nu när man sitter här i lugnet efter en hektisk dag med en trotsig 3 åring och en mammig 1 åring .. Dom sover så sött, Oliver hostar ganska mycket så det blir nog en till skvätt hostmedicin innan jag går och lägger mig..

Kollar på "Famlijen Annorlunda" och då känns det lite bättre ändå.. Kommer på sig själv att man kanske inte ska klaga så mycket. Dom har ju lite mer att stå i om man säger så..:-) Tänk att åka på semester med 10 ungar.. Man blir svettig av bara tanken men dom verkar inte se något som omöjligt..

Väntar på att få besked om sommarjobb, jag hoppas verkligen att jag får det.. Skulle innebära att jag jobbar dagtid i sommar, inga helger och inga kvällar.. Kan det bli bättre??? Men det skulle väl vara för bra för att vara sant..

5 dagar kvar tills vi åker på kryssning. Har skrivit SEMESTER med stora bokstäver i kalendern.. Ska njuta som aldrig förr, det kommer så otroligt lägligt..

Nu orkar jag inte tänka mer utan nu ska jag lägga mig i soffan under filten och njuta..

RSS 2.0