Tisdag..


Igår gick vi och la oss ganska tidigt, Jimmy kröp ner 20.45!! och jag strax efter 21.. Låg väl sisådär 10 min och sen började det spöregna.. Låg i sängen och blundade och det kändes som om det var mitt i sommaren. Smattrade som tusan på taket, lite svårt att somna..
Oliver kom in till oss vid 04.30 och hade då blött näsblod 3e natten i rad.. Tur att han har två snuttetrasor, annars hade det kunnat bli katastrof..

Sängkläderna ligger i tvättmaskinen och täckena hänger ute och får lite friskluft.. Här öppnat fönstret i sovrummet så inatt kommer vi sova som stockar..:-)

Ska nog ta tag i Oliver rum oxå, har rensat ur alla kläder han växt ur och det blev inte så mycket kvar.. Tur att han fyller år snart.. Skulle kanske rensa ur lite leksaker oxå för himmel va mycket saker han inte ens leker med..

Va jobbigt det är att kolla på matlagningsprogram på tvn, man blir alltid så sugen på massa saker.. Tänk va kul det skulle vara att gå en matlagningskurs, helst husmanskost.. Har så taskigt med fantasi, känns som om det blir samma mat hela tiden. Har några maträtter som går runt.. Inte så kul, tom Oliver har reagerat ibland..:-)

Kommentarer
Postat av: Titti

Visst är det tråkigt med mat. Här blir det mest köttfärs och korv, på längden och tvären, i grytor, stekt och kokt och ibland bara kall. Korv då!

Idag blir det stuvade makisar med stekt korv. Mums! Kram

2009-03-31 @ 10:43:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0